Şimdi Ara

Adsl iptali ve port değişikliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk telekom dan kaynaklı yaşadığım download,ping ve bağlantı sorunlarım nedeniyle adsl i iptal ettirmek istiyorum,telekoma gittim ve hat değerlerinizde problem yok diyip geri gönderdiler port ve dslam değiştirme talebimi kabul etmediler -ki bütün telefon tesisatını yeniledim,pcde virüs yok,işin garibi 4-5 ay önce adsl almış olan komşumda bi problem yokken bende problem var.

Turk.net e geçeceğim en kötü bağlantı farketmese bile telekoma daha az para vereceğim.

Şimdi nasıl iptal ettiriyoruz bu interneti,telefon üstünden adsl açtırıp tarife değiştirebiliyoruz acaba kapatabilirmiyiz,dilekçe vereceğiz sanırım,nasıl bişey olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelli felli -- 22 Haziran 2008; 12:43:35 >

• Telekomdan daha az para verirsin de o sanırım sadece 3 aylık.
  • Taahhütlü üye olmadım,yine aynı parayı vereceğim,ama daha azı tt ye gidecek.
  • bence sen tt den şaşma arkadaşım az para vereceğim diye teknik destek falan alamayabilirsin... ama karar senin... sonuçta onlar direk bu hizmeti vermiyorlar tt den alıp dağıtıyorlar...
  • Bi sorum daha var,benim turk.net e geçmemin bir nedeni de portumu değiştirmek istemem,bana yine tt de kullandığım port u mu verirler yoksa başka bi port mu tahsis ederler,bu süreç nasıl işliyor,tşk.
  • Aynı portu verirler dostum malesef yeni port açacaklarını sanmam tt netten şaşma!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Monster[CI]

Aynı portu verirler dostum malesef yeni port açacaklarını sanmam tt netten şaşma!

Nasıl aynı portu açarlar,sonuçta iptal ettirip yeniden açtıracağım,adsl in ilk abonelerinden biriyim aklıma gelen tek ihtimal port eski olduğundan dolayı bu sorunları yaşadığım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi aradım ttnet i bağlı olduğum santralde boş port varmış,buna rağmen boş portlardan birine değilde yine kapattırdığım adsl in portuna mı beni yönlendirirler?
  • Ha birde şunu sorayım turk.net aboneliğim başlayınca portumun değişip değişmediğini anlayabilirmiyim,modem arayüz sayfasında şuanda kullandığım porta ait bilgiler var mı?
  • kardeş portun sorunlu olsa zaten teknikerler anlar. ttnet şuan 4-5 farklı prot kullanıyor.alcetel var nec var var oğlu var , yaptığını sanıyorum ama söylemkten bişey olmaz. tekrardan arıyarak arıza kaydı ver. sonra git telekom "adsl uzmanlığı" birimine..burada saygı sevgi çerçevesinde konuş, arıza kaydı verdiğinide söylersen kesin yardımcı olucaklardır..hatta yeni kullanılan programlar sayesinde sana bile sonuçları gösterebilirler..istersen rica edersen anında port değişimi bile yapıyorlar.. [şansen yapıyoruz] (staj yapıyorumda)
  • bence modemin bozuktur
  • smile adsl nasıl deneyeniniz varmı??ttnet iyice bozdu kendini benimde bağlantım çok kötü...
  • Benim hatta da sorun vardı.Port değiştirileceğini söylediler.Ancak port değiştiği halde sorun devam ediyor.
    En son aradığımda yarın için teknik bir eleman gönderip sorunu halledeceğiz dediler.Bakalım yarın ne olacak...
  • smile da aynı kapattırmak istiyorum kapatmıyolar s
    rekl, arayıp duruyoum dumur oldum internet çok yavaş sizde sorun var deyip duruyorlar bende sorun yok diyorum bu seferde hattnıza baktırın diyolar nasıl baktırıcamı bulamadım 5 gündür interneti kapattırmaya uğraşıyorum
  • turk.net kullanıyorum çok da memnunum acıksası, gayet iyi teknik destekte veriyolar bende aynı sorundan şikayetçiydim indrme hızımda sorun vardı çok şükür şu anda hiç bir sorunum yok, ayrıca yukarıda ki msj larıda gördüğüm soruyada cevap vereyim, turk.net tt den alıp dağatmıyo kendi altyapısını kullanıyo, buyüzden reklamlarında ilk alternatif internet sağlayıcısı diyo
  • arkadaşlar turk.net çoştu mükemmel hızlı internet kampanyalarıda var 2008 sonuna kadar 16 lira hucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Ha birde şunu sorayım turk.net aboneliğim başlayınca portumun değişip değişmediğini anlayabilirmiyim,modem arayüz sayfasında şuanda kullandığım porta ait bilgiler var mı?

Port değiştirmek neden bu kadar önemli onu anlamadım ben. Zaten sorun varsa bu santralde tespit edilir. Arıza kaydı geldiğinde santrallerde size tahsis edilen porta bir modem bağlanır ve gerekli testler yapılır. (Zatıflama,Gürültü). Sorun varsa port aktarılır. Eğer değerlerin iyi dedilerse sorun ya tesisata yada modeme kalır. Tesiatıda yeni yaptırdım diyorsan modemine baktır derim. Resetle , firmware update et. Olmadı bir başka modem dene.
  • Valla ben o problemi 3 yıldır yaşıyorum. ne port değiştiler ne de santraldeki splitter ı. ama azdım gecen hafta her aksam aradım. habire arıza kaydı. sonunda dun eve geldiler ve ölçüm yaptılar. harbi bilmem ne degeri düşük dediler. dedim bakın tam şu karşı komşu surekli download yapıyo ama tık yok be ngunde 20 sefer duşüyorum.port mu dedim cevap vermediler. santrali arayıp bişiler sordular sonra arıza devam ederse şu numaraya özel bildir sahada telekom dolabıuna mudahele ederiz dediler.

bugun pazar ama yarın sabah ilk işim o. arayıp çağıracağım adamları. 3. modemimde 2 kez splitter değiştim 2 kez bina tel hattını yeniledim. e yuh artık. :)
  • ve evet dediğimi yaptım. sabah kalktım internet bi gidiyor bir geliyor. hatta baya uzun sure gelmiyor. saat 08 30 u buldugu anda dedim şimdi mesaileri başladı ve hemen bağlı olduğum telekom santrali aradım. artık ahbap oldugum ve ismini bildigim yetkili ile gorusmek istedim ama kendisi yoktu. yerine bakan arkadaşa durumu ifade ettiğimde tamam bakıyoruz dedi. aha salladılar derken 10 dk sonra geri arandım ve internetimde hala sorun olup olmadıgını sordu. dedim şimdi ii ama bu gidiyo geliyo. dedi port u değiştim artık olmaması lazım. ok dedim olursa ararım.

4 saat oldu ve hala kopma yok. umarımda olmaz. şimdiden 600 mb a yakın rapid indirme yaptım. direk indiriyorum, download programı kullanmadan. boylelikle ara kopmalar olursa indirdiğim dosya tamamlanamadan iptal olması gerekir. lakin şükür sorun yok. çatır çatır bağlıyım ve indirmeye devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.