Şimdi Ara

ADSL ışığı sönme sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın donanımhaber üyeleri, yaklaşık 3 haftadır uraştığım bir sorunum var, başlıktanda anlaşılacağı gibi internete bağlıyken bir anda adsl ışığım sönüyor 5 saniye sonra geliyor, ama sürekli devam ediyor bu durum bazen 10 dakka sürüyor bazen 1 saat bazen 3 saat sonra gidiyor, daha önce farklı bir muhitte oturuyordum 8mb internetim vardı kopmada olmuyordu, buraya taşındım ancak hem internetim 4 mb ye düşmüş hemde kopmalar oluyor, 4mb olması sorun teşkil etmez benim için yeterli bir hız ancak kopma deli ediyor çünkü online oyun oynayan biriyim, denemediğim şey kalmadı , modem değiştirdim olmadı , firmware değiştirdim olmadı , telsiz telefon ve splitteri iptal ettim olmadı , format attım olmadı, en güncel wireless adapter driver yükledim olmadı , daha sonra ADSL modu ile ilgili birkaç yazı okuyup ADSL 2plus olarak çalışan modemi ADSL G.dmt ye çevirdim ADSL 2plus a göre daha az kopma olmaya başladı , bu modlardan hangisi iyi neden G.dmt de kopmalar biraz daha azaldı, bu ttnet bize oyun mu oynuyor , biraz daha forumları inceledim ve hat zayıflamalarıyla ilgili birkaç yazı okudum , şimdide ilk fırsatta ewimdeki telefon kablolarını yenileyeceğim , ttnet arızayı defalarca aradım hattınızda sorun yok diyorlar , artık hala devam ederse ttneti bırakacağım o olacak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warsens -- 26 Ocak 2012; 15:54:27 >

• modeminizin adaptörünü değiştirin.
  • adaptör mü orjinal adaptörü takılı sizce ondan olabilir mi ?
  • aynı sorunu yaşadım ve teknik servise yolladım. yollarken telefonda ne olursa olsun bana yeni adaptör verin dedim. modem geldiğinde aradım ve ne yaptınız dediğimde "modeminizde sorun yoktu istediğiniz gibi adaptör yenileyip yolladık" dediler. taktım çalıştırdım ve o günden beri kopma sorunu olmadı.

en azından denemekten zarar gelmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soqo -- 26 Ocak 2012; 16:12:56 >
  • modemsiz sadece adaptör satılıyomu bilgin varmı
  • modemin teknik servisinden sorabilirsiniz. yada adaptörün üstündeki etiketten değerlere uygun bir adaptör bakabilirsiniz.
  • ya tamam adaptörü değiştiririm o sorun deil ama, ben modem de değiştirdim aynı sorunu verdi iki modeminde mi adaptörü bozuk bence sorun adaptörden deil , başka bir önerisi olan warmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.