Şimdi Ara

ADSL ışığı sürekli sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim yaşım biraz küçük yani 16 yaşındayım ve tek başıma bu işleri yapamam diye düşünüyorum babamda bilgisayarı çok kullanıyor fakat ilgilenir mi bu durumla bilemem. 2 3 aydır çok nadir adsl ışığı gidiyordu. Fakat şu 2 3 gün içince azdı iyice. Modemi kıracak noktaya geldim o derece. Hiç bir sebep yokken adsl ışığı gidiyor 1 dakika sonra geliyor fakat sinir bozucu olmaya başladı. Henüz müşteri hizmetlerini aramadım modem değişmedim fakat babam 1 ay önce falan neredeyse tüm kabloları değiştirmişti. Ev telefonumuz da var fakat o da çalışmıyor yani ses falan hiç yok. Lazım olursa diye ADSL bilgilerimi vereyim. Yardım ederseniz sevinirim.
     ADSL ışığı sürekli sönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLackbeats -- 30 Mayıs 2015; 10:28:14 >

• BLackbeats B kullanıcısına yanıt
    Kaç mbps hız satın aldınız bilmiyorum ama şu an 5-6 mbps arası hız geliyor eğer ev hattından eminsen alt yapıdan kaynaklı bir problemin var demektir yada binadaki ana kutuna bak girişte gri kapaklı olur eğer orda kendi dairenin hattını bulabilirsen belki yerinden oynamış kablosu eskimiş olabilir eğer ondada sorun yoksa alt yapı kaynaklı. En kısa zamanda internet firmanı ara senin birşey yapmana gerek yok en azından sana problemin neyden kaynaklandığını söylerler ve alt yapı kaynaklıysa düzeltirler bu görselide hazırda tut aradığın zaman değerleri söyleki normal değeri almadığını anlasınlar.
  • kultegins kullanıcısına yanıt
    Tamam sağolun
  • Ariza kaydi birak tesisati kontrol etsinler hat kotu durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.