Şimdi Ara

Adsl İstatistiklerim kaç mb destekler lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıktım Ttnetin şu sıkıntılarından netlimitsiz 8 paketindeyim 3 ay öncesine kadar çok rahat 4 mb kullanıyodum fakat rüzgardan dolayı dışardaki kutuda problem oldu kutuyu yenilettik zar zor ekipleri getirdik fakat netim hızım yine düşük adamlara laf anlatamıyorum daha önce 4mb destekleyen hattım nasıl oluyoda şimdi desteklemiyor anlamıyorum sadece saçmalık ben normal 8mb 109 tl'lik paketlerine geçmek istesem nasıl o hızı vericeksiniz diyorum donup kalıyolar neyse arkadaşlar sizden ricam bu değerlere göre hattım kaç mbit hızı destekler..

• değerlerin çok kötü.stabil olarak 3 mbit alabilirsin
  • sağolun ilginiz için 3mbit gördüğümde yok ki anlamıyorum bu nasıl hizmet
  • hat değerlerin çok kötü.. santrale gidip bu işi halletmen gerekir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Child

hat değerlerin çok kötü.. santrale gidip bu işi halletmen gerekir..

Bu hat ilgilenmelisin. Hakkını ara. Profilime bakarsan, açmış olduğum konuları göreceksin. Tıkla ve oku, ben nasıl 4 Mbps'den 8 Mbps'ye yükseldiğimi. Yapman gerekenleri burayada yazıyorum, yalnız sen konularımı oku.

Siz mümkün ise, benim yaptığımı yaparak, kaliteli cat 6 kablosu alıp, kutudan evin içine kadar döşeyeceksiniz. Döşeme işi bittikten sonra, Türk Telekom'u arayacak, telefon kablonuzun değiştiğini, kablonun ucu kutuda bağlanmaya hazır şekilde beklediğini söyleyeceksiniz. İşlem ücretsizdir. Yarım saat içnde gelip bağlıyorlar. Şimdiki kablonuz ince, zayıf olduğu için veriyi taşıyamıyor. Bu yüzden, gelecektede sıkıntı yaşamamak için, cat 6 kablosu döşemelisiniz. Bunu yapmalısınız, çünkü size kablo bahanesi üretememeleri için.

Sonra sizden yüksek hız alan, apartman sakininin ev numarasını alıp, müdürlüğe gideceksiniz ve numarayı söyleyeceksiniz. Aynı apartmanda, aynı şirketten hizmet alıpda, aynı santrale ve uzaklığa sahip olunduğu halde, sizin neden düşük, o kişinin neden yüksek hız aldığı soracaksınız. Size verilen cevap, olumlu olacaktır. Hattınızda sorun olduğu, eleman tarafından kontrol edileceği söylenecektir. Siz ikna edeceksnz birazda, sözleriniz ile. Hakkınızı bilinçli şekilde arayacaksınız, sorular soracaksınız ve bu durumun düzeltilmesini isteyeceksiniz. Elinizde ki numaraya, yetkili kişi bilgisayarından baktığında, aldığı hız, kaç gün-dakika-saniye bağlı olduğunu size söyleyecek. Evnze ölçüm yapmak içn bir kişi gelecek. Apartman kutusundan ve evin içinden ölçümü yapacak.

Yetkili kişye, şunu söyleyin; bir arkadaşımın aynı sorunu vardı. Mahallede ki bağlantı noktasında oksitlenme olmuştu, temizlendğinde, sinyali güçlü olan sokete takıldığında, hızı tam 8 Mbps olmuştu, diyeceksiniz. Bu durum çok önemli, hatta en önemlisi. Bunu atlamaktan sakının, ihmal etmeyin.
    Size bütün detayları verdim, açıkça belitiyorum, yazdığım unsurların birisi eksik olur ise, başarı oranı çok düşük. Eksiksiz yaparsanız yazdıklarımi, kesin olarak olumlu sonuç alacaksınız.

En önemli hareketler:
    1) Kablo değişmeli,
    2) Apartmanda ki kullanıcıların numarasının alınması,
    3) Müdürlükte numarayı söyleyip hakkınızın aranması,
    4) Mahallede ki bağlantı noktanızın oksitten arınıp, güçlü sinyali olan sokete takılması,

Yapacaklarınızın sonunu geldinz, şimdiden yüksek hızlı internetinzde keyifli indirmeler diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: waunded

Bıktım Ttnetin şu sıkıntılarından netlimitsiz 8 paketindeyim 3 ay öncesine kadar çok rahat 4 mb kullanıyodum fakat rüzgardan dolayı dışardaki kutuda problem oldu kutuyu yenilettik zar zor ekipleri getirdik fakat netim hızım yine düşük adamlara laf anlatamıyorum daha önce 4mb destekleyen hattım nasıl oluyoda şimdi desteklemiyor anlamıyorum sadece saçmalık ben normal 8mb 109 tl'lik paketlerine geçmek istesem nasıl o hızı vericeksiniz diyorum donup kalıyolar neyse arkadaşlar sizden ricam bu değerlere göre hattım kaç mbit hızı destekler..

Bu hat ile ilgilenmelisin. Hakkını ara. Profilime bakarsan, açmış olduğum konuları göreceksin. Tıkla ve oku, ben nasıl 4 Mbps'den 8 Mbps'ye yükseldiğimi. Yapman gerekenleri burayada yazıyorum, yalnız sen konularımı oku.

Siz mümkün ise, benim yaptığımı yaparak, kaliteli cat 6 kablosu alıp, kutudan evin içine kadar döşeyeceksiniz. Döşeme işi bittikten sonra, Türk Telekom'u arayacak, telefon kablonuzun değiştiğini, kablonun ucu kutuda bağlanmaya hazır şekilde beklediğini söyleyeceksiniz. İşlem ücretsizdir. Yarım saat içnde gelip bağlıyorlar. Şimdiki kablonuz ince, zayıf olduğu için veriyi taşıyamıyor. Bu yüzden, gelecektede sıkıntı yaşamamak için, cat 6 kablosu döşemelisiniz. Bunu yapmalısınız, çünkü size kablo bahanesi üretememeleri için.

Sonra sizden yüksek hız alan, apartman sakininin ev numarasını alıp, müdürlüğe gideceksiniz ve numarayı söyleyeceksiniz. Aynı apartmanda, aynı şirketten hizmet alıpda, aynı santrale ve uzaklığa sahip olunduğu halde, sizin neden düşük, o kişinin neden yüksek hız aldığı soracaksınız. Size verilen cevap, olumlu olacaktır. Hattınızda sorun olduğu, eleman tarafından kontrol edileceği söylenecektir. Siz ikna edeceksnz birazda, sözleriniz ile. Hakkınızı bilinçli şekilde arayacaksınız, sorular soracaksınız ve bu durumun düzeltilmesini isteyeceksiniz. Elinizde ki numaraya, yetkili kişi bilgisayarından baktığında, aldığı hız, kaç gün-dakika-saniye bağlı olduğunu size söyleyecek. Evnze ölçüm yapmak içn bir kişi gelecek. Apartman kutusundan ve evin içinden ölçümü yapacak.

Yetkili kişye, şunu söyleyin; bir arkadaşımın aynı sorunu vardı. Mahallede ki bağlantı noktasında oksitlenme olmuştu, temizlendğinde, sinyali güçlü olan sokete takıldığında, hızı tam 8 Mbps olmuştu, diyeceksiniz. Bu durum çok önemli, hatta en önemlisi. Bunu atlamaktan sakının, ihmal etmeyin.
    Size bütün detayları verdim, açıkça belitiyorum, yazdığım unsurların birisi eksik olur ise, başarı oranı çok düşük. Eksiksiz yaparsanız yazdıklarımi, kesin olarak olumlu sonuç alacaksınız.

En önemli hareketler:
    1) Kablo değişmeli,
    2) Apartmanda ki kullanıcıların numarasının alınması,
    3) Müdürlükte numarayı söyleyip hakkınızın aranması,
    4) Mahallede ki bağlantı noktanızın oksitten arınıp, güçlü sinyali olan sokete takılması,

Yapacaklarınızın sonunu geldinz, şimdiden yüksek hızlı internetinzde keyifli indirmeler diliyorum.

• ilk öncelikle cevabınız için teşekkür ederim apartmanda oturmuyorum bu nedenle kutu tek bana ait ve evime gelen telefon kablosu altın kablo diye geçen bir marka ve kaliteli ayrıca 1senelik kablodur yani temiz kablo ama inceliğinden bahsediyorsanız bugün gidince bir bakayım kablo ne alemde anlamadığım şey şu ama 3 ay öncesine kadar 4mbit rahat kullanıyordum ama ne olduğunu anlamadığım bir sebepten aradığımda hattınız desteklemiyor diyorlar bugün yine aramayı düşünüyorum gerçi adil kullanımdan dolayı ay başını beklesem mi diye düşünüyorum hani 25gb sınırdan sonra 1mbit'e hızım düşüyor bakalım ne olucak bu işin sonu artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waunded -- 23 Aralık 2011; 11:54:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Portunuun farklı bir yere aktarılması isteyin..
  • şu anda hattımı 2mbite yükselttiler kopma falan yaşadım yine tekrar arıyıp sert bir dille söyleyince şuanda sorun yok ama açıkcası yine yavaş sayılır eğer bir daha kopma yaşanırsa portu değiştirmelerini söylerim hepinize teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: waunded

şu anda hattımı 2mbite yükselttiler kopma falan yaşadım yine tekrar arıyıp sert bir dille söyleyince şuanda sorun yok ama açıkcası yine yavaş sayılır eğer bir daha kopma yaşanırsa portu değiştirmelerini söylerim hepinize teşekkür ederim

Dilekçe vermen gerekiyormuş. Yıl 2012 böyle basit işler için dilekçe veriyoruz. Halbuki aynı sorun 2009da telefondan halledilebiliyordu.
  • hadi ya bakalım ne olacak beklemedeyim şuanda ama
  • Ttnetin müşteri hizmeti sıfır. Arkadaşlar bizim kablo kotpu adamlar takmıyordu. Ayrıca 54 olması gerekn fatura ücreti 74 tl geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[F]reT

Ttnetin müşteri hizmeti sıfır. Arkadaşlar bizim kablo kotpu adamlar takmıyordu. Ayrıca 54 olması gerekn fatura ücreti 74 tl geldi.

fatura detaylarını paylasirsaniz açıklaması yapılır , yok yere yollamazlar fazla fatura.6 seneden fazladır kullanıyorum sıkıntım olmadı, ama gsm sektöründe bu çok fazla oluyor.bu açıdan ttneti elestiremem açıkçası.sizin faturaninda mutlaka açıklaması vardır.misal artık tek fatura geçince ADSL kesilmese de 15 tl ücret alıyorlar sizin bu tip gecikme durumları olduysa onla alakalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[F]reT

Ttnetin müşteri hizmeti sıfır. Arkadaşlar bizim kablo kotpu adamlar takmıyordu. Ayrıca 54 olması gerekn fatura ücreti 74 tl geldi.

fatura detaylarını paylasirsaniz açıklaması yapılır , yok yere yollamazlar fazla fatura.6 seneden fazladır kullanıyorum sıkıntım olmadı, ama gsm sektöründe bu çok fazla oluyor.bu açıdan ttneti elestiremem açıkçası.sizin faturaninda mutlaka açıklaması vardır.misal artık tek fatura geçince ADSL kesilmese de 15 tl ücret alıyorlar sizin bu tip gecikme durumları olduysa onla alakalı olabilir.

Bunu bilmiyordum. Bilgilendiğin için teşekkür ederim. Artık dikkate alıcam. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.