Hocam öncelikle merhaba. Geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Bakır kabloların sökülüp yerine fiber döşenemeyeceğini biliyorum. Toplu konut şantiyesinde İGU olarak çalışırken hat döşeyen ustalarla muhabbetimde öğrenmiştim. Yazımda değindim diye hatırlıyorum. Ben sadece neden bizimle yarışamaz denilen ülkelerden bile daha pahalı kullanıyoruz şu mereti diye dert yanmak istedim. Altyapısının oluşturulması pahalı ve zor süreç bunun da farkındayım. Bu yatırımlar devletçe desteklenmeli ve yatırım yapacak firmalar teşvik edilmeli diyorum. Diğer yazdıklarım ise altyapı tamamlandıktan sonra yapılacak işler. Kısacası altyapı desteklenip tamamlandıktan sonra diğer maddeleri gerçekleştirmek daha kolay.
Evde ADSL var ve fiber paketleri araştırıyoruz. fakat D-Smart kullanıyoruz ve yayınlarından memnunuz. D-Smart+fiber biraz fazla tuzlu oluyor. Fiber fiyatları ucuzlamadan biraz zor görünüyor.
2012 yılında süperonline için telefonla birkaç kez aradım ve bölgede hat yok diyip suratıma kapattılar. Peki hat geçirmek istersek ne yapmalıyız diye sormama müsaade bile etmediler. Sonra da D-Smart+ADSL aldık.
Ben şuan iş arıyorum. Yani maaşım yok ve faturaları babam ödüyor. Abonelik babama ait. Ev aile evi ve faturayı ödeyen ben olmadığım için şuan fiber hayal.
ışıklılımühendis20I
kullanıcısına yanıt
Ben sizi anladım merak etmeyin :) Sadece farklı bir bakışla bakmak istedim konuya.
Allah kolaylık versin, umarım kısa sürede iş bulursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme