Şimdi Ara

ADSL KOMEDİSİ(MUTLAKA BAKIN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telekomu aradım. Dedim benim kota artmış. Bizi ilgilendirmez beyefendi bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğü ile görüşün dedi. Bende banane siz görüşün dedim benim sorunum diil dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 17 Ocak 2006 21:16:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron®

güncelleme zamanları düzensiz heralde... kafalarına estikçe güncelliyorlardır..

Bencede kafalarına göre takılıyorlar. Son 3-4 gün genelde gözükmüyor
  • Bence Adsl değil Türk Telekom komedisi.

Artık bünye alıştı sinirlenemiyorum da.

Ben en iyis lıyım.

• belli kişilere olan bi sorun çözülür takmayın kafaya.bende günlük güncelleniyo hiçbirsorun yok.
  • 10 günlük aradan sonra benim hesapta küçük bir hareket gözlemledim
    şu anda...kotacı geri geldi galiba...

.
  • DÜNYANIN EN PAHALI İNTERNETİ KULLANIYORUZ,
    VEDE AYNI ZAMANDA DÜNYANIN EN YAVAŞ İNTERNETİNİ !

BU GÜN KOTAYI EKSİK GÖSTEREN, YARIN FAZLA GÖSTERECEKTİR.
    SİSTEM YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    DÜZEN YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    NERDE İLGİLİ BAKANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    NERDEEEE OY İSTİYENLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    ALLAH BELANIZI VERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
    YAZIK SİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    ADİLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    ALÇAKLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    YEDİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
    SÖMÜRDÜNÜZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
    BİZLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

• quote:

Orjinalden alıntı: Barbata

EEEEEE BU DURUMDE TELEKOMU 1 GB FALAN KAZIKLADIK MI?

=) onune gelen onu kazıklıo saten
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

ADSL KOMEDİSİ(MUTLAKA BAKIN)

telekomu aradım. Dedim benim kota artmış. Bizi ilgilendirmez beyefendi bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğü ile görüşün dedi. Bende banane siz görüşün dedim benim sorunum diil dedim

normal yaw ben dün yazmıştım kotayı ve indirmelerin büyüklüğünüde yazmıştım ve bugün yeniden baktım ve karşılaştırdım doğru çıktı benimki doğru yaniohhh bea

bişey sorayım hazır bu resmi yakalamışken bu paintte JPG olarak kaydedilen resimler neden bozuk çıkıyor da adobede kaydedilen JPG ler neden düzgün çıkıyor bilen beri gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Dayı

quote:

normal yaw ben dün yazmıştım kotayı ve indirmelerin büyüklüğünüde yazmıştım ve bugün yeniden baktım ve karşılaştırdım doğru çıktı benimki doğru yaniohhh bea

bişey sorayım hazır bu resmi yakalamışken bu paintte JPG olarak kaydedilen resimler neden bozuk çıkıyor da adobede kaydedilen JPG ler neden düzgün çıkıyor bilen beri gelsin

@karadayı ben fireworks te kesiyorum biçiyorum sonra painte yapıştırıp formatını değiştiriyorum. Bu paintin hastalığı windows 3.1 lerden beri ben bu paintin dilinden anlamadım

• arkadaşlar yavaş konuşun aman duymasınlar
    benim benimde ayın onbeşinde 3 gb çoktan aştım en iyisi sınırsıza geçmek bu büle olmayacak . sıkıntı bastı valla
    quote:

Orjinalden alıntı: Barbata

EEEEEE BU DURUMDE TELEKOMU 1 GB FALAN KAZIKLADIK MI?

• arkadaşımın başına da bugün aynısı geldi 11 gün sonra nihayet kotası güncellenmiş ama sadece 50 mb artmış
  • ama benim aralık ayında 3 küsür downloadım var ona bakarsanız oda sıfır gözüküyuor
  • quote:

ama benim aralık ayında 3 küsür downloadım var ona bakarsanız oda sıfır gözüküyuor

bana niye sürekli işliyolar yahuu günlük işleniyo sürekli şuan 1.55 gb.
  • BAN TELEKOM
  • kafadanmı atıyolar yoksa kotayı
  • arkadaslar kotayı sonradan işliyorlar dikkat edin.bende yazmıstım buraya benimkide cok az artmıs diye ama bugun baktım gercek degerlerine gelmis.
  • yar eder mi telekom size beleş downloadu...çatır çatır alırlar, eksik olmaz fazla olur...
  • tamamen yalan
  • ewet geçmiş olsun benim kota da güncellenmiş gerçek değerine
    adamların her hareketi yanlış ama bu sefer yanlışı düzelttiler buda bizim işimize gelmedi
  • yaw o sitede zaten bu bilgilerle itiraz edemessiniz felan dio olesine iş yapıyolar herzamanki gibi bence... ben olsam o siteye gore hareket etmezdim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.