Bildirim
ADSL KOMEDİSİ(MUTLAKA BAKIN)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bugün baktığımda benimde 800 civarı bi şey çıktı.. çok şaşırdım çünkü bu zamana kadar bi sürü mp3 videoclıp fealan ındırdım -
EEEEEE BU DURUMDE TELEKOMU 1 GB FALAN KAZIKLADIK MI? -
daha ne istiyonuz işte keske benimde öle olsa
benim kota durmuyo sizinkinin tam tersi dünden önce 1,65 gb tı şimdi 2,00 gb doğru düzgün bişi indirmediğim halde nası oluyor anlamıyorum -
Aynı şey benim de başıma geldi. 3gb kotayı 200 mb kadar aştım.Ancak bugün güncellendi baktım hala 1 gb gibi görünüyor.iyi güzel de faturada intikamını alırlar diye korkuyorum. -
kurcalamayın -
yahu benimkide sadece 50 mb artmıs.
bilsem abanırdım download'a
ben dedim şimdi bunlar değiştirmiyor değiştirmiyor bi değiştirilerse 4-5 gb yaparlar en iyisi temkinli davranalım.
vay anasını sayın seyirciler.
ama fazla kurcalamamak lazım arkadasın dedigi gibi. -
Aynı sorun ayın sonlarına doğru patlamayalım... -
güncelleme zamanları düzensiz heralde... kafalarına estikçe güncelliyorlardır.. -
Benim güncellendi ve o aralıktakı kullanımı işlememişler. En son güncelleme bugün ve 1.17 gb olmuş. 7 Ocakta 1.07 GB idi. -
Arkadaslar sistemlerinde bir sorun oldugu kesin fakat bosa heveslenmeyin benim bildigim telekom her bi kb ın parasını catır catır alır -
walla siz dikkatli olun turktelekom ayin 10 ile 20 arasinda durgunluk geciriyor.
nekadar downloadlarinizi yazmasada son 5 gun bir anda hesabiniz ucabilir. -
Sakın gaza gelip kotaya abanmayın, sonradan güncelliyo bu gerzekler. Ya bu bi nevi taktik yada birileri işini adam gibi yapmıyo -
quote:
Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE
Sakın gaza gelip kotaya abanmayın, sonradan güncelliyo bu gerzekler. Ya bu bi nevi taktik yada birileri işini adam gibi yapmıyo
Sana katılıyorum fazla yüklenmeyin arkadaslar banada fatura gelmıy anlamadım valla bır gelecek pir gelecek arıyorum telekomu yok fatura matura yok nasıl işse güvenmeyin telekoma valla -
Güven olmaz bunlara ama genede bir kazıklama durumu varsa sömürün ne diyelim -
Taktik olsa sadece kısıtlı sayıda kullanıcının başına gelmezdi bu.İşlerini adam gibi yapamıyorlar demek daha doğru olur.Ancak teknik alt yapı eksikliği, bilgi eksikliği vs..vs..neden oluyor bu tür sorunlara.Kaç adam var bu ülkede network, ağ sistemleri üzerine adam akıllı eğitim alıp hizmet veren..?Deneme yanılma yoluyla idare ediyorlar işte.Neyse buna da şükretmek gerek.Daha düne kadar 56 k yı kral sayıyorduk.Geri kalmışlığın gözü çıksın ne diyeyim... -
quote:
Orjinalden alıntı: trackfind500
Taktik olsa sadece kısıtlı sayıda kullanıcının başına gelmezdi bu.İşlerini adam gibi yapamıyorlar demek daha doğru olur.Ancak teknik alt yapı eksikliği, bilgi eksikliği vs..vs..neden oluyor bu tür sorunlara.Kaç adam var bu ülkede network, ağ sistemleri üzerine adam akıllı eğitim alıp hizmet veren..?Deneme yanılma yoluyla idare ediyorlar işte.Neyse buna da şükretmek gerek.Daha düne kadar 56 k yı kral sayıyorduk.Geri kalmışlığın gözü çıksın ne diyeyim...
+99999999
kesinlikle katılıyorum çoğu alanda olduğu gibi bu alandada dünyadan gerideyiz ne yeterli altyapı ne de onu kullanabilecek eleman var türkiyede o yüzden bir türlü yoluna koyamıyorlar herkes bilmemkaç mbit lerde surf yaparken biz 512 olduğuna pek fazla olmasada tabi seviniyoruzz ama daha adamlar kota sayfasını beceremiyorlar fazla bi beklentide olmamalıyız bence ilerki yıllarda adsl konusunda...
-
bence nette sörf yapmak fazla down yapmıyo ama mp3 indirdiysen o zman ayrı.... -
Ben size çok daha komik bişi söylim. Benim kotam 6 ocak ta 400mb civarı idi. Dün baktım adamlar sıfırlamışlar. Ayrıca aralık ayı kotam da sıfır gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 17 Ocak 2006 20:49:23 > -
bu telekom sonradan gömer walla guven olmas
Benzer içerikler
- türk telekom magnet limitsiz
- teknosanet nasıl
- türk telekom fiber kablo koptu
- turknet modem iade
- modemi router olarak kullanma
- wifi hızlandırma
- ağda kayıtlı değil ne demek
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turknete geçiş
- gigafiber nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X