Şimdi Ara

ADSL KOTA (DOWNLOAD MIKTARI ASIRI ARTMIS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aralıkta bende uçtum yahu, Normalde 3GB ı dolduramayan ben Aralıkta 4,34gb indirmişim... Ne kadar fark vercem ben şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darbeli_Matkap

Aralıkta bende uçtum yahu, Normalde 3GB ı dolduramayan ben Aralıkta 4,34gb indirmişim... Ne kadar fark vercem ben şimdi?

29+ 13 ytl 40 kuruş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 1 Ocak 2006 5:33:33 >
  • Ya valkla telekom bızı batırı yanı ya modemın fısını cekeceksın ya da telekoma hard dıskını de yanında goturup ben bunu kullanmadım dıye ıspatlamaya calısacaksın kardes
  • Benimde 3.65gb olmuş bakımdan sonra.Oysa kotamı göremiyorum diye bişeyde indirmedim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodur

Aman arkadaslar oda birseymi...Benim adsl 15-aralık-2005`te baglandı ve bugün itibariyle kotam 2.600gb civarı inanılmaz..Ve ortada elle tutulur gözle görülür,bilincli ve tarafımdan yapılmıs hicbirsey yok...Sakın bana virus v.s. bahsetmeyin oda yok,cunku 15 gun icinde 5 kere format yedi pc,acık portumda yok..Buna nediceksiniz bakalım :)

Ne mi diyeceeem???? TÜRK TELEKOM'un gazabı diyecem tabii ki!.... T.T.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 2 Ocak 2006 11:32:25 >
  • bende acilmiyo bile
  • Aynı sorunla bende karşılaştım arkadaşlar. Site bakıma alınmadan önce 2.6 gb falandı. Site kullanıma açıldıktan sonar baktım 5.7 gb yazıyor. Doğru düzgün bişeyde indirmedim. Anlamadım gitti.
  • arkadaşlar..bazı hack proğramları ile - eğer windows admin şifreniz yoksa - adsl modeminizin içine girip
    kullanıcı adı ve şifrenizi alıyorlar ve hızınız aynı ise - zaten çoğu sınırlı kullanıcı 512 kullanıyor - kendi modemlerinde sizin kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp sizin kotanız üzerinden veri download ı yapabiliyorlar..
    bu işlemi siz internete bağlı olmadığınız zaman yapabiliyorlar...

ben sınırsız 256k - eski abone olduğum için - kullanıyorum..
    hack proğramının ismini vermeyeceğim ama gerçekten windows şifresi olmayan bilgisayarların modemine girme olayı konusunu denedim ve oldu ..
    size tavsiyem windows admin şifreniz mutlaka olsun.. çünkü şifresi olan bilgisayarların modem ayarlarına girilemiyor...

ben,başkasının kullanıcı adı ve şifre olayını kullanma olayını denemedim ama başka bir forumda bu işin
    yapılabilir olduğunu okudum...
  • biranda,hatta sizin hdd de yer yokken 1.5-2gb gözükenlerin mutlaka şifresi çalınmıştır.
    yanlız ben bunun denemesini yaptım.vizeler zamanı 3-4gün arkadaşlarda kaldım.bilgisayar modem hiçbirşey açık değil.döndüğümde kota 200mb civarı artmıştı.normaldede hiç girmediğim bir günün ertesinde baktığımda 40-50mb arası fark oluyor.zaten du kullananlarda ay sonu farkının nekadar açık ara olduğunu görüyorlardır.
    Şimdi adam şifreyi çalmış olsa ki ben şifremi sürekli değiştiriyorum ne var neyok indirir,demekki tt kotayı aşman için arkadan ittiriyor.bunu aylık olarak hesaplarsanız kotanın 1gb bence tt tarafından ufakufak çaktırmadan alınıyor.bizede kalan 2gbyi kullanmak ve kotayı aşmak kalıyor.siz nedersiniz?
  • yav gerçekten ben ilk defa 3 gb nin üzerine çıkmışım nasıl olur ya tam 3gb 100 mb
  • kotayı aşmamak imkansız.en iyisi kotalı arkadaşların 256 sınırsıza geçmeleri.yoksa her ay 29 ytl den fazla para vermeleri kaçınılmaz olur.
  • yaw bana 2006 ya girmemle kota yazmıyor.2 gündür belki 2 gb yakın şey çektim ( yan komşumun şifresi ile ) ama kota hala sıfır gözüküyor anlamadım yaww inşallah yazmazlar :D
  • anlamadım gitti yaww aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar bir de şey varr

256 sınırsız ücreti 49 YTL değilmi?

BİRDE SINIRSIZ ARKADAŞLARDAN BİR ŞEY RİCA EDİYORUM İNDİREBİLİDİĞİNİZ KADAR İNDİRİN 40-50-200 GB GEREKLİ GEREKSİZ İNDİRİM SİLİN ARKADAŞIM MAKSAT KAZIKLAMAK BU ADAMLARI YAWW.
  • arkadaslar 1 ay bedava kampanyasında kota sınırsız mı oluyor lütfen yardım edin
  • yurtdışındaymıdın
  • hala adslkota sayfası açılmıyor mu
  • ben kotalı kullanıyorum kotayı gecen ay 4,404 aştım gelen fatura tam 73,00 ytl bu ay ise 2 gb yine açıktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 30 Temmuz 2006; 12:43:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

hala adslkota sayfası açılmıyor mu

bi kac kere dene aciliyor
  • lütfen üst konuları takip ediniz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.