Şimdi Ara

ADSL KOTA (DOWNLOAD MIKTARI ASIRI ARTMIS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Az once kota degisimini kontrol ettim, inanilmaz :-(

Kota kontrol sitesi bakima girmeden once 1.5 gb ve simdi 2.7 gb.. Bu mumkun degil normalde her ay 2 civari gelen miktar inanilmaz artmis..Tahminim telekom kayitlarin icine etmis. Lutfen herkes kontrol edip buraya fark cok ise yazsin..

Telekom yine haksiz kazanc elde edecek bu gidisle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarCom -- 22 Aralık 2005 15:37:41 >

• dogrudur bea bu araplar aç gözlü bnm adsl baglanalı 8 gün oldu 2.2gb yazıyor allahtan ilk ay sınırsız yoksa ben bitmiştim

• peki hep böle kazık yersek nolacak mecburen ödemek zorundayız faturaları yok mu bunun çözümü??
  • çözümü yok bunun. telekom baba nederse o. ne zamanki o EKİNALAN giderse...
  • Valla bu işin bi cözümü yok sınırsız almadıkdan sonra ne fatura gelirse gelsin ödeyeceksin haklı olduğunu ispat etsende önce parayı ödeyeceksin sonra senin gelecek aylarda oluşacak borçlarından düşecekler düzen böyle zaten sözleşmede yer alan her madde Türk telekomun lehine hattta elde olmayan nedenlerden dolayı hizmet verilmese bile faturanı ödeyeceksin
  • selamlar, kotanin su anda kac oldugunu vesair bilgiler hangi siteden kontrol edebiliyoruz acaba?
    tesekkurler
    ali...
  • selamlar, kotanin su anda kac oldugunu vesair bilgiler hangi siteden kontrol edebiliyoruz acaba?
    tesekkurler
    ali...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Upload hızları artarmı?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özür... 4. denemede açtım uçurum yok. Bakimdan önce 2.9 du şimdi 3.5 normal
  • Neden Du Meter'deki rakam ile, telekomdaki rakam bu kadar farklı oluyor? Mesela benim Aralık ayındaki download miktarımda telekom, Du Meter'den 2 gb fazla gösteriyor. Fark olabilir tamam da nasıl bu kadar fark olabiliyor anlayamadım ben
  • Ben de sorun yok gibi 2.1 gb tabi gene de belli olmaz dikkatli olmak lazım :)
  • bendede 2.6 son 7 gün bişi indirmemeli su an bendede sorun yok birdfe yarın öglen bakayım ucarı bir değişiklik olacakmı
    adslkota.ttnet.tr dan baktım bazıları hala bakamıyor ne oldu hala düzelmedimi yoksa kısım kısımmı kesiyorlar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 23 Aralık 2005 4:54:12 >
  • türk telekom işi bozmuş kotalar uçuyor,superonlıne düşünüyorum
  • superonline düşünürken araştırmasını da yap istersen. eski topiclerde bu konuda çok sayıda açıklama var. ben özet geçeyim istersen.

superonline ya da başka adsl sağlayıcıları da desteği türk telekomdan alıyorlar. telekom sorunları + superonline sorunları birleşince daha çok sorun yaşıyorsun. ki superonlinenin adı seni yabıltmasın telekomu aratıyorlarmış.

hayırlısı olsun yine de hakkında:)
  • 2 ve ya 3 kişi toplanım limitsiz bi hat kulanmaktır çözümü
  • Merak ediyorumda Telekom bizim veri iletişimini masıl hesaplıyor ? Hangi araçları, donanımlar ve programları kullanıyor bunun için, malum 10'le ce kotalı kullanıcı var !

Hepsini sağlıklı bir şekilde takip edebilmek için ciddi bir organizasyon gerekli bence !
  • quote:

Orjinalden alıntı: freak_oe

dogrudur bea bu araplar aç gözlü bnm adsl baglanalı 8 gün oldu 2.2gb yazıyor allahtan ilk ay sınırsız yoksa ben bitmiştim

Benim 2 günde 2 gb olmuştu. Yeni alınca çok harcanıyor...

• Benim 1 GB fazla çıktı.Oha yani. 1GB az bir şey değil kotanın üçte biri havaya gitti. Artı du-meter kullananlar için söylüyorum % 15 den fazla du-meter'ın ölçtüğünden gösteriyorda telekom kazık geçiriyor demektir.
  • Aman arkadaslar oda birseymi...Benim adsl 15-aralık-2005`te baglandı ve bugün itibariyle kotam 2.600gb civarı inanılmaz..Ve ortada elle tutulur gözle görülür,bilincli ve tarafımdan yapılmıs hicbirsey yok...Sakın bana virus v.s. bahsetmeyin oda yok,cunku 15 gun icinde 5 kere format yedi pc,acık portumda yok..Buna nediceksiniz bakalım :)
  • bu telekom kaşınıyor iyice
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.