Şimdi Ara

100 mbps tarife upload hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1 senedir TT FTTH altyapı üzerinden 100 mbps tarifeyle hizmet almaktayım ancak upload hızım 10 mbps, VDSL altyapıda 100 mbps alan arkadaşımın upload hızı 20mbps yani sorum şudur ki TT FTTH altyapıdaki müşterilerini 20 mbpsye yükseltmedi mi yoksa bana özel bir durum mudur?

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleriyle konuştum az önce bölgenizde genel arıza var ondan dedi bir işlem yapmadı ancak bir alakası olduğunu sanmıyorum bağlantım stabil sadece 10mbps olarak tanımlı uploadım.

100mbps ftth kullanıyorum 200mbps yükseltmeye değer mi sizce ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam benim derdim upload değil hız yükselteceğim 200e geçmek istiyorum şuan 400tl ödüyorum 100mbite 200mbit 469 tl çıkıyor geçmeye değer mi fark mı acaba diyorum ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • H4RuNN H kullanıcısına yanıt

bence değer, 69 lira fark değil mi? yani yanlış hesaplamadıysam eğer, teorik olarak 100mbps ile dakikada 750mbyte, 200mbps için 1500mbyte. hissedilecek bir fark var. sürekli dl yapmayan biri olsan bile, bence değer.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

70 GB bir oyun 100 Mbit ile 2 saatte inerken 200 ile 1 saatte iner, ayrıca Upload hızı da 30 Mbit oluyor. 69 liraya bence değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı var upload 20 22 olmalı

100 mbps tarife upload hızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ftth 100/20 benim.

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Konu ile ilgili buradan bir kayıt açın dilerseniz durumunuzu anlatın dönüş yaparlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.