Şimdi Ara

Adsl Kota için eklenti Manyak bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adsl kota için internet explorere bir eklenti varmış kotayı hemen sağ altta gösteriyormuş bizim bir arkadaşa lazım olduda malum adslkota.ttnet.net.tr de açılmıyor bir yardımcı oluverin

Arkadaşlar bulduk

Altta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungur249 -- 17 Ekim 2005, 10:59:40 >

• dumeter var ama ie'ye entegre bir şey değil.

www.dumeter.com
  • Internet explorere değilde mozillaya diye biliyorum o eklentiyi
  • Alntıdır

Eklentinin adı Minimeter.

Web adresi isehttp://www.epigoon.com/mozilla/minimeter/minimeter.xpi kaydedin

Şimdi Firefox’u açın. Dosya -> Aç menüsünden indirdiğiniz minimeter.xpi adlı dosyayı açın. Eklentiyi kurduktan sonra Firefox’u tekrar açmanız gerekmektedir.

Araçlar -> Eklentiler menüsüne girdikten sonra MiniMeter eklentisi seçili iken Seçenekler butonuna tıklıyoruz. Aşağıdaki resimlerde olduğu gibi ayarları aynen uyguluyoruz.

Ayarları yaptıktan sonra ne kadar kotanız kalmış pencerenin sağ alt köşesinden öğrenebilirsiniz..

Ya resimler çıkmamış resim ekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecom86 -- 17 Ekim 2005, 12:02:34 >

• evet işte bu sağol arkadaşım

Çok manyak birşey bu
  • @ecom86 Harika işte buydu demek istediğim gibi
  • Evet önemli değil ama linki deneyen yokmu link uçmuş bende yenisini buldum

Link:http://www.epigoon.com/mozilla/minimeter/minimeter.xpi
  • ii de bu dosyayı indiriyoruz rarlı iniyor içini açıyoruz birden çok dosya var fakat minimeter.xpi adlı dosya yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaX2SeL -- 17 Ekim 2005, 12:23:29 >
  • bizde deneyelim bu programı.bıktım şu tt net in problemlerinden yaa.sayfaya bi türlü ulaşamıyoruz kotanın..
  • bunun internet explorer eklentisi olan yok mu acaba?
  • onun i.e için olanı yok sadece mozilla için yapılmış ne yazıkki
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaX2SeL

ii de bu dosyayı indiriyoruz rarlı iniyor içini açıyoruz birden çok dosya var fakat minimeter.xpi adlı dosya yok

Kusura bakma vaktim olmayınca yeterince bilgi yazamadım o siteden kaynaklanıyor
    klasör seçenekleri görünümden bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini işaretleyin
    uygula tamam deyip çıkın
    indirdiğiniz dosyanın uzantısını xpi yapıyorsunuz işte bitti
  • Buda benden en son görüntü
    yani şu an denedim manyak çalışıyor

• yaw arkadaşlar ben de kullanıyorum ama ttnetin sayfası göçtüğü zaman bu meret de çalışmıyor herhalde bilginiz yok çünkü yorumlara bakiyorum sayfa surekli calismiyor filan demis de sanki bu tt netin sayfasi calismasa bile bize ne kadar kullandıgımızı gösterecek gibi bir hava oluşmuş... tt netin sayfasindan aliyor zaten bilgiyi yani anlayacaginiz ora calismayinca minimeter de calismaz....
  • ya kardeş inanmıyorlar diye resim koydum burada kotanın sayfası açılıyor demekki arkadaşlar açılırken denemiş
  • www.muratcileli.com da güzel bir program var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.