İki gün oldu VDSL e geçiş yapalı.. Öncesinde modem tanımlı değer 16mbit gerçek kullanım 11 mbit ve snr 8 lerde idi. Şimdi net 32 mbit hız geliyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ADSL kullanıyorum hızım düşük, VDSL buna çözüm olabilir mi (3. sayfa)
-
-
İnşallah ben de sizin gibi yüksek değerlere sahip olurum hocam kaç günde geçiş yapıldı acaba sizde? Birçok arkadaş 1 günde dedi sizde de öyle mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazartesi akşam üstü aradım salı akşam üstü geçiş tamamlandı
quote:
Orijinalden alıntı: BluepowerBu hat 100 megabit kaldırır şuan 10 megabite sınırlamışlar sistemden onu kaldırsalar adsl ile tam 16 da alırsınız, vdsl'e geçmek için tek yapmanız gereken arayıp geçeceğiniz hızı söylemek 10 dakika içinde sinyal vdsl2'ye döner hız yükselir kablo çekmek falan gerekmiyor.
nasıl ya?? bizim dolapta vdsl portu yokmuş ve olmayacak dediler. nasıl 10dk da oluyor?????
-
quote:
Orijinalden alıntı: power-pcnasıl ya?? bizim dolapta vdsl portu yokmuş ve olmayacak dediler. nasıl 10dk da oluyor?????
Alıntıları GösterHattınız dolaptaki dslam'a bağlıysa sinyali değiştiriyorlar vdsl'e geçiyorsunuz hem vdsl hem adsl destekli o cihazlar. Dolaptaki dslam'da yer yoksa santrale giden bakır prensipal üzerinden adsl sinyal verirler vdsl kullanamazsınız dolaptaki cihazlarda yer açılıp (iptal eden abone olursa veya yeni cihaz eklenirse) hattınız onlara bağlanana kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 28 Ekim 2020; 23:17:55 >
-
Uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar hocam. Salı günü aniden internetim gitti saha dolabıma baktım tt görevlisi orda bir şeylerle uğraşıyor. Daha sonrasında görevli kapağı kapattı gitti ama benim internet geri gelmedi 😂 daha sonrasında mh’yi aradım kayıt oluşturdular. Gün içinde tt saha görevlisi geldi durumu anlattım daha sonrasında saha dolabına gittik o ara sordum hocam burda vdsl geçebilme şansımız var mı vs. Dedi mh’yi hemen ara direkt geçersin hiç de sorun olmaz dedi. O arada da internetimin gitme sebebimin önceki saha görevlisinin kablolarla uğraşırken benim kabloyu çıkarıp tekrardan bağlamayı unuttuklarını söylediler. benim internetim de geri geldi. Bu konuşmaya istinaden de dün(salı günü) mh’yi arayıp vdsl’e geçmek istiyorum dedim işlemleri hallettik. İnşallah kısa sürede geçerim Şu anda talep beklemede yazıyor. Gelişme olursa buraya yazarım demiştim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam geçişiniz gerçekleştiğinde buraya yazarmısınız be de düşüyorum da adslden vdsl geçmeyi 2-15 gün aradı dediler
Tabiki de gelişmeleri buradan bildiririm
Hayırlı olsun hocam sıkıntısız bir şekilde geçersiniz umarım.
Hala geçiş gerçekleşmedi mi baya uzun sürüyor o zaman bide Internetiniz gitti mi bu süreçte ??
Geçen hafta salı geçiş onayını verdim hala geçmedim ama internetim de hiç kesilmedi.
Müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun mu var hala geçmedim dedim onlar da yasal süre olan 15. güne kadar bekleyin şu gün geçersiniz vs. diyemem ,15.günden sonra geçemezseniz arıza kaydı oluştururuz dedi. Valla tip-7 saha dolabına bağlıyım normalde geçiş hemen olması lazım niye bu kadar uzadı bilmiyorum.
-
Merhaba, dün Online İşlemlerden baktığımda (Talep Beklemede!!) yazısının gittiğini ve eski paketimin (ADSL) geri geldiğini gördüm. Bugün sabah 11 civarında müşteri hizmetlerini aradım VDSL'e geçiş talebimin hakkında hala bekliyorum online işlemlerden talep beklemede yazısı gitti dediğimde geçiş talebiniz yok görünüyor dedi. Tekrardan oluşturalım dedi bu sefer 24 Mbps'lik paket seçtim. MH saha dolabınız VDSL ve ADSL destekli 5-10dk içinde geçersiniz dedi geçişinizi sağlıyorum dediği anda dsl ışığım söndü. Söndüğünü söyledim o da şimdi vdsl sinyali yollayacağım dsl ışığınızın sabitlenmesini ve internetinizin gelmesini bekleyelim dediği anda dsl ışığım geri geldi. VDSL'e geçmişim.
Anladığım kadarıyla bilgili bir müşteri hizmetleriyle anca bu işlem oluyor...
-
Hocam tekrardan merhaba, 35Mbps'likte geçiş talebi kendi kendine iptal olmuş , bugün MH'yi aradım 24Mbps 89,90₺'ye paketi seçtim. mh'ye onay verdiğim anda internetim gitti geldi ve vdsl'e geçmişim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesecretmd -- 24 Aralık 2020; 11:49:3 >
-
Hayırlı olsun 1 dakika işmiş aslında
Bide Pink olarak fark varmı ??
Kesinlikle..
-
İstanbul'da yaşıyorum, ADSL'de ping 8-10 arasıydı, VDSL'e geçince 3-5 arası oldu
-
VDSL mükemmel bir şeymiş arkadaşlar. Bir de FTTH altyapı olsa mükemmelin de mükemmeli olur. 13 seneden beri ADSL'de sürünüyordum. 8-16 Mbps'lik tarifelerdeydim. Şimdi Türknet'te VDSL'deyim muazzam. Oyunlar, videolar akıyor mübarek...
-
Hayırlı olsun hocam. Hattınız 67mbps ye kadar destekliyor aslında 35 e geçmemesi garip olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X