Arkadaşlar öncelikle şunları belirteyim. 256 sınırsız adsl kullanıyorum. Sürekli download yapıyorum. Bu bağlantı bana yetersiz gelmeye başladı. Kablonet olayını araştırdım biraz. Birkaç sorum olacak 1-Kablonet firması teknik destek bedelini alıyomu? 2-Adsl yi router la arkadaşla paylaşıyoruz.Kablonet te paylaşım nasıl sağlanıyor? Adsl deki gibi sorunsuz oluyomu?(paylaşım olayı çok önemli) 3-Elimde bir kablo modem var. Onu kullanabilirmiyim? (2,3 sene öncesine ait) 4-Ankara'da Dikmen de oturuyorum. Burada ki kablonet kullanıcı yoğunluğunu nasıl öğrenebilirim? Kullanıcı ne kadar fazla olursa bağlantım o derecede kötü etkileniyormuş galiba. Bu arada 512 sınırsız almayı düşünüyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!!
şunu belirtmekte yarar var Mayıs gibi kablo lisansları verilecek ve bir sürü kabloTV/internet şirketi olacak. bağlantı hızlarıda haliyle artacak. Bende senin gibi kararsız kaldım 256 ADSL banada yetmiyor. ADSL 1-2 sene sonra ömrünü tamamlayacağı kanısındayım ADSL2+ gelmeden Wimax ve benzeri kablosuz teknolojiler 1-2 sene sonra yurdu saracak.
kablo net teknik servis bedeli alıyor . ama aldıgı paranın karsılıgını veriyor. baska bilgisayarla baglantı paylasımını hiç denemedim göremedim de . elindeki eski modemi kullanabilirsin. sakaryalıyım
ayrıca kablo net oyunlarda adsl den daha hızlı çalışıyor . @orkunbjk nin dedigi gibi bir şey olursa kablonun kalitesi iyicene artacaktır . o zamanda adsl büyük bir darbe alacaktır. biz seçenegimiz olmadıgı için adsl alıyoruz ama bu kötü hizmeti saçenek varken kaç kişi seçer bilemiyorum .