Şimdi Ara

Adsl Mi? Kablonet Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunları belirteyim.
    256 sınırsız adsl kullanıyorum. Sürekli download yapıyorum. Bu bağlantı bana yetersiz gelmeye başladı.
    Kablonet olayını araştırdım biraz. Birkaç sorum olacak
    1-Kablonet firması teknik destek bedelini alıyomu?
    2-Adsl yi router la arkadaşla paylaşıyoruz.Kablonet te paylaşım nasıl sağlanıyor? Adsl deki gibi sorunsuz oluyomu?(paylaşım olayı çok önemli)
    3-Elimde bir kablo modem var. Onu kullanabilirmiyim? (2,3 sene öncesine ait)
    4-Ankara'da Dikmen de oturuyorum. Burada ki kablonet kullanıcı yoğunluğunu nasıl öğrenebilirim?
    Kullanıcı ne kadar fazla olursa bağlantım o derecede kötü etkileniyormuş galiba.
    Bu arada 512 sınırsız almayı düşünüyorum.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!!

• şunu belirtmekte yarar var Mayıs gibi kablo lisansları verilecek ve bir sürü kabloTV/internet şirketi olacak. bağlantı hızlarıda haliyle artacak. Bende senin gibi kararsız kaldım 256 ADSL banada yetmiyor.
    ADSL 1-2 sene sonra ömrünü tamamlayacağı kanısındayım ADSL2+ gelmeden Wimax ve benzeri kablosuz teknolojiler 1-2 sene sonra yurdu saracak.
  • kablo net teknik servis bedeli alıyor . ama aldıgı paranın karsılıgını veriyor.
    baska bilgisayarla baglantı paylasımını hiç denemedim göremedim de .
    elindeki eski modemi kullanabilirsin.
    sakaryalıyım

ayrıca kablo net oyunlarda adsl den daha hızlı çalışıyor .
    @orkunbjk nin dedigi gibi bir şey olursa kablonun kalitesi iyicene artacaktır . o zamanda adsl büyük bir darbe alacaktır. biz seçenegimiz olmadıgı için adsl alıyoruz ama bu kötü hizmeti saçenek varken kaç kişi seçer bilemiyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    1000 Mbps TT mi Kablonet mi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.