yeni bi adls modem alacagım. bilgisayar konusunda zayıf bi adamım we netten oyun oynuyorum, port acma falan gerekiyormus oyun kurmak icin. bu port ayarlarının falan yapılmadıgı we firewall u olan bi modem warmı?!
yaklaşık 2 yıldır usb (firewallsuz) modem kullanıyorum. O kdr rahat ki bende online oyun oynuyorum , yeri geldiğinde sunucu oluyorum , bi sürü p2p programı kullanıyorum gayet rahat.
her gün network kısmında port açma yardım , lan dan oyun oynayamıyoruz yardım , p2p de port açmak için yardım , vs.. bi sürü topic görüyorum.
Eğer bu işlerden pek anlamıyorsan sana tavsiyem usb modem. bende sadece sp2 firewall var şuana kadar bi sorun yaşamadım. güvenlik açısından firewall lu modemler tabiki iyi ama sonuçta nasanın pc sini kullanmıyoruz
Eğer güvenlik işini abartmayanlardansan (evde 1 pc için istiyosan modemi) usb alcatel , zoom önerebilirim.
zoom x4 al gitsin.Port açmak dert değil yardımcı oluruz.
Ya adama gidip zoom x4 al falan demeyin ya okaar paraya yazık daha ucuz bişi al arkadaşım ethernet portlu
port açmak sorun değil çok kolay sana yardımcı oluruz dert etme...
beyler aradıgımı buldum, hemde donanim haberde.. anasayfada yanan HANGİ KIRMIZI?.. yani Geek.. birazdan gidip alcam.. ayarları kendi yapıyormus..pclabsda incelemiş editörün secimi demiş.. piyasadaki en iyi modem demiş.. yinede bi bilgisi olan warmı bu konuda??
bende AZTECH var fiyatı çok uygun kalitesi mükemmel, şiddetle tavsiye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme