ben 4 kişiyle 4 port lu adsl modemle internete bağlanabiliyorum.modem özelliklerinden kaç kişinin bilgisayarının açık oldugunu yani internette oldugunu görebilirmiyim? nasıl?
modemin üstündeki ışıklardan anlaşılmalı zaten? eğer her bilgisayarı limitlemişsen toplam kullanılan hızdan o an kaç kişinin girdiğini öğrenirsin ama kim olduklarını öğrenemezsin. konuyu network-internet'e açarsan daha sağlıklı yanıtlar alabilirsin.
ama modem bana bağlı değil diğer arkadaşta.ozaman nasıl olacak...
quote:
Orjinalden alıntı: Albatros_1984
ama modem bana bağlı değil diğer arkadaşta.ozaman nasıl olacak...
o zaman legal olarak yapamazsın korkarım ama bi iki trojanla halledilemeyecek bişey değil
neyse ciddi olursak - - eğer bağlantılar limitli ise öğrenemezsin sanırım. Eğer limitli değilse bağlantının yavaşlamasından birinin nette olup olmadığını anlayabilirsin. Onun dışında bi yol yok sanırım...
yok, orası dediğin gibi zaten "ayar" kısmı, görüntüleme kısmı değil. Onlar modemin router ayarları, değiştirirsen bağlanamazsın zaten. Bence dediğim gibi bi de network-internete sor, bu şekilde bi soruna çözümü olan birileri vardır sanıırm orda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme