Arkadaşlar adsl modem almayı düşünüyorum. modem olarak ne tavsiye edersiniz. aşağıdaki ürünü kullanan varmı bu modem bana problem çıkartırmı? fiyatıda burada oldukça hesaplı geldi bana.
wireless neden alıosun ? 2 pc mı kullancaksın ole ise iyi 1 modem
wireless kullanacaksan iyi ama wireless e gerek yoksa daha uygun modemlerde war.
bir pc ve birde notebook var evde 2 makine ile girecem.
aslında 2 pc icin wireless e gerek yok ama yinede sen bilirsin.Tabi notebook olunca da kabloya baglo kalmak mantıksız.
o zmn uygun sanırım o modeme gercı bende speedtouch var bende memnunm
benimde seçim yapmam gerekiyor ve ne almalıyım bilmiyorum. Airtes RT-210Wireless Zyxel prestige 661hw wireless ZOOM 5590 X6 D-LİNK DSL-G604T WİRELESS özellikleri hemen hemen aynı gibi fiyatlarda aynı gibi hangisini secmeliyim
wireless gereksiz... asus öneririm 4 portlusu var bende 60$ a aldım...
CNET al derim ben düz 4 Port ethernet+USB sini kullandım ve muhteşem bir üründü. bir hafta kadar önce wireless modem olarak US Robotics 9110 aldım üründe bi sıkıntı yok şimdilik ancak 2 gün önce arkadaşa modem almaya gittik bi de ne göreyim Cnet in wireless modemi gelmiş ben o ürünü yurtdışında çıktı çıkalı bekliyodum. sonrada ümidimi kestim ve USR aldım. Fiyat/Performans = CNET
ben airties rt 210 kullanıyorum ama sanırım robotics in kapsama alanı daha geniş.airties in AP-300 Kablosuz Erişim Noktası diye bi ürünü var onu alınca kapsama alanı genişliyor.ama ben yinede modemimden memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme