Şimdi Ara

ADSL Modem Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Köyümüzde benim internetim var.Şuan kablolu bir şekilde kullanıyoruz.Ben hariç 4 kişiye interneti kablolu bir şekilde veriyordum.Kablolarda çok sorun yaşıyoruz.Kablosuz bir adsl modem tavsiyesi istiyorum.Mesafe en uzaktaki evle aramız 100 metre ama arada ev duvarları da var.Fiyat önemli değil iyi bir kablosuz adsl modem istiyorum.Ama her ihtimale karşı 4 port özelliği de olmalı.
    Ben şunu buldum adsl

Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbaba07

Merhaba arkadaşlar,
    Köyümüzde benim internetim var.Şuan kablolu bir şekilde kullanıyoruz.Ben hariç 4 kişiye interneti kablolu bir şekilde veriyordum.Kablolarda çok sorun yaşıyoruz.Kablosuz bir adsl modem tavsiyesi istiyorum.Mesafe en uzaktaki evle aramız 100 metre ama arada ev duvarları da var.Fiyat önemli değil iyi bir kablosuz adsl modem istiyorum.Ama her ihtimale karşı 4 port özelliği de olmalı.
    Ben şunu buldum adsl

modem burda pek bir ise yaramaz onun yerine acces point al bu mesafeye 5110g iyi secim olur

bu arada engel falan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğim gibi modem evin içerisinde olacağı için 1 duvar var.Modeme bağlanacak olanlarında ev duvarlarını hesaba katarsak minimum 2-3 duvar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbaba07

Merhaba arkadaşlar,
    Ben şunu buldum adsl

fiyat önemli değilse kesinlikle ASUS DSL N55U al ve birdaha modem derdini unut 2x usb vardır 4x ethernet portu vardır 3x 5 dbi anteni vardır. çekim alanı süperdir ve kopma felan asla yaşamazsın. kullanıyorum memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Ocak 2014; 18:33:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.