Bildirim
adsl modem tavsiyeysi
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben tecom AR1021 kullaniyorum gayet memnunum. Elektrik kesilmeleri haric modem hattan hic dusmedi. bunun cok benzerleri apache,d-link'de alabilirsin. Zoom Speedtouch modemlerinde iyi oldugunu soyluyorlar. Ethernet uzerinden galananlari tavsiye ederim... ilerde ikinci bir bilgisayari rahatlikla bagliyabilirsin(ayrica driver,patch derdi yok...).
En ucuzu olsun dersen USB olanlarindan alabilirsin... -
zoom5510 USB kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım, fiyatı da uygun(70$ civarı), zaten alacağın modem adsl hızını etkilemeyecek -
madem tek bilgisayar kullanacak usb'li bir modem al
iş biraz da bütçene bakıyor.
zoom 70$ işte,zyxel'in usb'si 80$,alcatel'inki de 75$civarı.
artık bütçene göre şeçersin. -
Şiddetle Corecess 3112 USB modem almanı tavsiye ederim. Ben şu an kullanıyorum. memnunum. Fiyatına göre performansı harika. KDV dahil 120 milyona aldım. -
hayırlı olsun sözleşmen. x3 kullanıyorum memnunum. bu konuda açılan topiclere bakabilirsin bir dolu topic var -
teşekkür ederim önerileriniz için. zoom usb modem aldım 5510 modeli. telekom'dakilerin hattınızı açtık demesine rağmen hala bir kıpırtı yok. bekliyorum sabırla. -
d-link 500g kullanıyorum memnunum... -
HAYIRLI OLSUN. İYİ BİR SECİM! HAYIRLI İŞLERDE GÜLE GÜLE KULLANIN. BOL İNTERNETLİ GÜNLER DİLERİM... -
zoom 5510 kullanıyorum ben de ...hgiç bi sorunum yok... kurarken yardıma ihtiyac duyarsan yardımcı olmaya calısırım... baglantın acıldı diyolarsa acılmıstır... modem kurulunda bi hata yapmıs olabilirsin... dedigim gibi sorun varsa pm yada ms n mesaj atabilirsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X