Merhaba altyapım vdsl2 maksimum 43 mbps destekliyor. Daha iss seçmedim, taahhüt olmayan bir şey düşünüyorum. Sanırım internet kutusunu seçeceğim. 3 katlı müstakil bir yazlık evi, kablolu ve kablosuz karışık olarak kullanacağım o yüzden kablosuz çok kötü olmazsa iyi olur. Elimde bir adet tp link WA850RE var, onu da kullanabilirim ekstra olarak. Bütçem 400-500 arası. 2.el düşünmüyorum. Bir kaç model gözüme çarptı başka önerisi olan varsa değerlendirebilirim. TP-Link VN020-F3 436TL TP-Link TD-W9970 531TL Tenda V300 489TL |
VDSL2 Modem önerisi
-
-
VN020-F3, yerel internet servis sağlayıcıları için özelleştirilmiş bir modeldir.
TD-W9970 v4 öneririm. v3/v2/v1 ise alma.
tenda v300 bunu da önermiyorum.
-
Teşekkürler hocam, W9970 V4 aldım.
-
hayırlı olsun. güncel yazılımını da indirmeyi unutma. kaça aldın?
https://www.tp-link.com/tr/support/download/td-w9970/#Firmware
-
Amazondan aldım 531e geldi. Versiyon 4 diye belirtmişler.
-
w9970 ile çok sorun yaşıyorum düzenli olarak hız düşmeye başladı. İade edip başka bir şey bakacağım. Seçeneklerim
Omni dsl n300
Asus DSL-AC750 (araştırınca bunun da biraz sorunlu olduğunu gördüm)
Zyxel VMG3312-T20A
-
@zizoum hocam özel mesaj göndermede sorun yaşıyorum. Buraya yazmak uygun olur diye düşündüm.
3625 ve Hero yu yaklaşık 8 er ay kullandım. İki modem arasında kapsama alanı yönünden aman aman bir fark yok. Hero DSL yarım tık kadar daha iyi.
Her iki cihaz, 130 m2 evde en uzak odada 5 Ghz yayını tat vermemişti. Arada 3 duvar vardı. Menzil genişletici kullanmak zorunda kalmıştım.
Şu an Fritzbox AX kullanıyorum, fakat bu modemde aynı kapsama alanını veriyor. Sanki frekans kanunları sebebiyle hepsi aynı güce ayarlanmış gibi.
Bildiğim kadarıyla TPLink VR 2800 modemin çekim alanı çok güçlü diye yazılıp çizilmişti.
Birde Çin yazılımı yüklenmiş Mi wifi AX1800 router ( modem değil) var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 8 Aralık 2022; 21:38:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim hocam cevabınız için, iyi forumlar dilerim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X