Bildirim
ADSL MODEMDE DSL SORUNU
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence önce modemin sağlam olduğunu denetle yazılımsal sorun ise burdan yardımcı olmaya çalışırız..
arkadaşından modemini rica et dene bak -
tamam zaten yeni modem takacagım windows modemi tanımıyor mu ki modemi eternetten kullanıyorum -
kardes o sorun bendede oluodu....
dsl ledi hiç mi yanmıo yoksa yanıo gibi olup tekrar sonuomu..
bende yanıo gibi olum sonuodu...
her seyi kontrol ettim bi sorun yoktu..
en son tel calısıomu die baktım onda calısmıodu..
telin avizesini actım kapadım bi kac kere,kabluları cıkarttım tekrar taktım tel calıstı..
sonra nete baktık oda gelmiş..
kısaca telekomdan deil evdeki telden olabilir... -
Burada tam olarak ne demek istedin anlamadım. biraz daha açarsan yardımcı olurum.Windows modemimi tanımıyor diyorsun.Explorer a modem in arayüz ip sini yaz bi. Eğer ki açamıyorsan firmware çökmüs olabilir. Modemin markasını da söyle istersen.Bir de sadece dsl ışığımı yanmıyor, diğer cihaz ışıkları ne alemde. Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: ali46tunc
tamam zaten yeni modem takacagım windows modemi tanımıyor mu ki modemi eternetten kullanıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X