Bildirim
Superonline Adsl Huawei Hg658 Port Açılmama Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı sorun bendede var :( sonuç bulabildinizmi ?
-
superonline ile alakalıymış modem arayüzündeki ip ile ipchicken'daki ip farklı port açabilmemiz için statik ip almamız gerekiyormuş ... -
Ben de aynı dertten şikayetçiyim. Statik IP'yi sunmaları tamamen dolandırıcılık. 'CGN' diye bir IP havuzu var. Router'dan aldığınız IP ile internete çıktığınız IP farklı oluyor. Şöyle test edebilirsiniz; önce router'ın aldığı IP'ye bakıp daha sonrawww.wieistmeineip.de gibi IP gösteren sitelerden birine bakıp IP'lerinizi karşılaştırmak. Router'da ki 100lü bir IP fakat internete çıktığınız IP 212li ise IP'niz değişiyor ve hiç bir şekilde port açamıyorsunuz demek. Superonline'ı arayıp CGN havuzundan çıkmak istiyorum diyin. Onlar statik IP diye ısrar edecekler fakat sizde ısrarla CGN'den çıkmak istiyorum diyin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X