Şimdi Ara

ADSL modemle türksat kablonete uyum saglarmı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evimde türk telekom kablo tv var ve adsli ipta edip ondan internete baglanmak istiyorum kısaca söylemek gerekirse. ADSL modemle türksat kablonete uyum saglarmı...Yoksa yeni bii modem mi almam lazım

• Kablo modem alman lazım.
  • kablo net alırsan onun özel bi modemi war onu kendileri sana satıyolar sanırsam 40 ytl kadardı ama fiyat konusunda emin deilim hiç ama elindeki modemi unut onu söyliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahmety -- 12 Ağustos 2008; 13:56:10 >
  • sağlamaz
  • aydınlattıgınız için sağolun arkdaşlar...
  • kablonet e bağlanabilmek için netmaster modem almanız gerkeiyor.

Elinizdeki adsl modemi ise router olarak kullanabilirsiniz. Bu sayade 1'den fazla pc ye hat paylaşımı yapabilirsiniz.

Adsl modem kaç portlu olursa olsun paylaşım en fazla 2 pc ye yapılabilir buda dip not.

Bir KobloNet kullanıcısı...
  • neden desteklemesin koaksiyel kablo 2 tane oluyor bunları telefon kablosunun ucunu sıyırıp lehimlersen çalışır bence...
  • LİNK İ okudumda bede 2 bilgisayar var biri laptop kimi zaman ikisinide baglıyorum.BU OLAY kablo nette biraz sorunlu heralde biraz korktum yaniii...
    kısa biçözümü olsa güzel olcaktı
  • sağlamaz kablo modem alman lazım adsl modem işe yaramaz kablo internette ancak router özelliği varsa onu kullanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.