Şimdi Ara

ADSL OLAN BİR NETWORKE NASIL SIFRE KOYA BILIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ADSL MODEMLE PAYLASTIRDIGIM 3 BILGISAYAR VAR.BEN BUNLARA SIFRE KOYMAK ISTIYORUM. YANI SIFREYI BILEN INTERNETI KULLANABILECEK BOLE BIRSEY MUMKUN MU? NASIL YAPABILIR? YARDIMLARINIZ ICIN TESEKKURLER SIMDIDEN

• şifre olayı sanırım olmaz ama.. ADSL modemden sadece kendi kullanıdığın pcnin LAN ip sini vererek ona izin verip diğerlerini devre dışı bırakabilirsin.. Yani sadece senini pc internete girer diğerleri giremez.
  • Peki onu nasol yapıcaz oozkan,program falan varsa söyle dostum. bende bu konuyla ilgileniyorum ama çare bulamadım. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KompedaN

MERHABA ARKADASLAR
    ADSL MODEMLE PAYLASTIRDIGIM 3 BILGISAYAR VAR.BEN BUNLARA SIFRE KOYMAK ISTIYORUM. YANI SIFREYI BILEN INTERNETI KULLANABILECEK BOLE BIRSEY MUMKUN MU? NASIL YAPABILIR? YARDIMLARINIZ ICIN TESEKKURLER SIMDIDEN

ANCAK INTERNET EXPLORER A ŞİFRE KOYARAK YAPABİLİRSİN...
  • Herhalde bu asdl modemle ılgılı bır ıp le ılgılı bı ayar yapılıyormus herhalde tam bılmıyorum ama kulakdan dolma bı seyler anlattılar.Bılen varsa ayrıntılı yardımcı olursanız cok memnun olacagım
  • PEKI INTERNET EXPLORERA NASIL SIFRE KOYACAGIZ ?
  • internet explorer sifreleme pc security ile olurmu arkadaslar veya baska yontemler varmıdır ben net te internet istemedigim pc lere ag geçidi, dns yapılandırmasını yapmıyorum ınt cıkamıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEN UC BILGISAYARINDA INTERNETE CIKMASINI ISTIYORUM AMA BIR BILGISAYARDAN ONLARIN CIKISLARI KONTUROL EDILSIN .
    SU INTERNET KAFEDE KULLANILAN PROGRAMLAR BENIM ISIMI GORURMU? (bir altarnatif soru?)
  • Kafe programları senin işini görebilir ama onları nasıl kontrol edersin bilmiyorum
  • konturol etmesı zor bı program mı kı??
  • Sanırım ilacın burada.
    Kerio Winroute proğramını interneti dağıtacak olan bilgisayara kuruyorsun. Birde ufak clianti var onuda interneti alacak olan bilgisayara kuruyorsun. ve interneti istediğin gibi paylaşıayorsun. Proğram içinde user oluşturup şifre verebiliyorsun. client den bu user ve şifreyle kullanıcı bağlanıyor. istediğin kullanıcıya istediğin gibi sınırlama verebiliyorsun. ama çok gelişmiş bir proğram , ayarlarını yapmak profesyönel işi. istersen bi dene.
  • tesekkur ederim bi deneyeyim. umarım yapabilirim.
  • kardeş cafe programları işinin görür bu forumda vardı cafe programları kullanımları da kolay ve istediğini yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.