Bildirim
ADSL olan hattan faks gelir mi?
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gelir Yaşanmaz -
problem olmaz. Telefon görüşmesi yapılabildiğine göre fax ta alınır. Ama hatta splitter takmak şart. -
Acil cevaplarınız için çok teşekkürler...
Bir sorum daha var.
Gelen faksı email olarak gönderebilen program var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _serkan_ -- 11 Şubat 2006 11:33:10 > -
Symantec'in win Fax Pro vardı bi zmnlar. Gelen faksı bilgisayardan alıyordun ve outlook'ta görüntüleyebiliyordun. O program hala varsa bi bak. Ancak faks mesajı resim olarak gider, eğer amacın fax'ta yazan metni, e-mail olarak göndermekse OCR yazılımları falan kullanmak gerek ki, ne kesin sonuç alabilirsin ne de işletmesi kolay olur. -
Çok kısıtlı fax kullanımımız var. O yüzden çok basit bir program işimi görür. Gelen faksı bir PDF olarak bir e-mail adresine yönlendirirse ben de onu kolaylıkla CRM içine alabilirim. Sadece client olarak çalışan bir program bile yeterli olur bana.quote:
Orjinalden alıntı: cableguy
Symantec'in win Fax Pro vardı bi zmnlar. Gelen faksı bilgisayardan alıyordun ve outlook'ta görüntüleyebiliyordun. O program hala varsa bi bak. Ancak faks mesajı resim olarak gider, eğer amacın fax'ta yazan metni, e-mail olarak göndermekse OCR yazılımları falan kullanmak gerek ki, ne kesin sonuç alabilirsin ne de işletmesi kolay olur.
-
kullanılır sorun çıkartmaz -
Selamlar
Bende çok fazla faks kullanmıyorum ama kullanınca Windows XP de faks var onu proğram ekle/kaldır'dan windows bileşenlerini ekle/kaldır dan faks yükleyebilirsin
Kullanımı kolay ve yeterli dene derim
(Win Cd si ister)
Saygılar... -
Fax Machine diye bir program buldum
http://www.nicocuppen.com/product.php?prodinfoID=3&prodID=2
Basit ve kullanışlı bir şeye benziyor. Gelen faksı Email olarak gönderme özelliği de var. Sanırım işimi görür. Fiyatı da $29.95, gayet makul.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X