bilgisayarlar açıkken hepsinden internete girilmiyor bile olsa hat çok yavaşlıyor. adsl hattımın sadece internet talebinde bulunan pclere hat dağıtmasını istiyorum.bunu yapabileceğim bir program yada yöntem biliyormusunz.şu ana kadar bi çözüm bulamadık.şimdiden teşekkürler. (ZYXEL 630 SERİSİ MODEM-60 BİLGİSAYAR-3 ADET 24 LÜ SWİCHT-2048 K ADSL BAĞLANTI VAR)
2 ay önce forumda yine tartışmıştık bu konuyu ama, kesin çözüm (düşük maliyetli çözüm) bulamamıştık). akıl akıldan üstündür belki bir bilen vardır:)
Ben iki bilgisayara dağıtıyorum, modemim zoom x4. Eğer öteki bilgisyar download yapmazsa o açık olsa bile etkilemiyor. 256kbit adsl'min hızı tam oluyor (testte 26 kb/s).. Sorun modeminden kaynaklanıyr olabilir?! Yeni Firmware varsa bir bak istersen.
Mantık olarak, internet talebinde bulunmaya bilgisayara bandwith aktarılmaması lazım. Eğer modemin direk üçe bölüyırsa bandwith üç bilgisayara, modeminin router özelliği problemli olabilir? Ha, bi de 2048 k, yavaşlasa yavaşlasa ne kadar yavaşlar merak ediyorum :)
boyle bir sorun varmı ya ? diğer makineler nete bağlanmıyorsa senin makinen hızı nasıl düşüyor ?makinelerinde bir virus taraması yap bakalım sen sistemlerinde bazıları zombi olmus olabilir baglantıyı kullandıgını anlamazsın sorunsuz durumlarda onun dısında boyle bır hız dusuklugu cok zor bır ıhtımal hatta imkansız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme