Şimdi Ara

ADSL Sinyal Kalitesi ' ttnet yalın adsl '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar forumda daha önce benzer bir konu açılmış ancak benim sorumun cevabı yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_42073393/tm.htm bu başlıkta yapılan açıklama çok güzel ama benim modemde 3 değer var ve sadece SNR değerini biliyorum.

ADSL Training Status: Showtime
    Mode: ADSL2+
    Traffic Type: ATM Mode
    Link Uptime: 0 day: 19 hours: 15 minutes
    ============================================================================
    ADSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 0.807 Mbps 4.128 Mbps
    Actual Net Data Rate: 0.799 Mbps 4.096 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 18.3 dB 18.3 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 12.4 dBm 19.0 dBm
    Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 0.0 dB 0.0 dB
    Attainable Net Data Rate: 1.135 Mbps 8.052 Mbps

yıllardır adsl yüzü görmedim bide bu yalın adsl zamazingosu yazlığa bağlattım şuanda max 8mbit görebileceğim yazıyor ama 3.5mbiti geçmiyor biraz yardıma ihtiyacım var değerler normal mi sizce eğer normalse sorunu evdeki tesisatta mı aramalıyım vs vs..

• anlatmak istediğim o değil dikkatini çekiyorum hat 8mbit kaldırıyor paket 16 zaten :) benim adsl ile işim kalmadı fiber çıktığından beri fiber kullanıyorum burası yazlık eğer adsl böyle boktansa vınn almayı düşünüyorum telefonum 6-7mbit görüyor şuan benim zaten sorduğum soru farklı cevap için yine teşekkürler bunlar bildiğim konular merak ettiğim hat değerleri normal mi çünkü evdeki telefon hattı şuan karışık bir pozisyonda eğer hat değerleri sorunluysa evde tadilata gidicem
  • bence değerler normal diye yazacaktım, atmasyon olmasın diye dh' den kontrol edeyim dedim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_45807528/tm.htm snr değeri için iyi dememe gerek kalmadı.

bu cevap diğe konuya aittir.. yanlış yere yazmışım.. bu arada modemin anteni ne tip inceleyesim gelmedi. dizaynını doğrusu beğenmedim. modemi yan yatırmışlar ki ledleri görünsüz diye mi yoksa panel anten diyesim geldi içine bakmak lazım. modemi alıcıya dönük vaziyetde ayarlayın belki farkedecektir. bu arada modemi sağa sola yan yatırıp dikeceklerine eski usül bıraksınlar daha iyi. sadece antenine 3 adet led ilave etmeyi ne zaman düşünecekler? belki de vardır böyle bir model. adsl sinyali, hat bağlantısı, kablosuz' un aktif olduğunu gösterir üç adet ledi modem anteninde istiyorum. ilgililere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 18 Haziran 2014; 1:16:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.