Şimdi Ara

ADSL sorunu..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benm sorunum biraz uzun ben evime net bağladım (inca modem) ara yüzüne girmeye çalışıyorum ama internet explorer açamadı diyor ethernet kartı değiştirdim yine olmadı cat5 değiştirdim yine olmadı cevap lazım acillll çünkü 3 ay bedavadan 2 gün gitti..

• arayüz için kullandığın adres yanlış olabilir mi ?? yada kullandığın cat5 kablosu cross bağlantımı düz mü (düz olacak)
  • HYIR arayüz doğru ben modemi başka yerde de denedim orda bilgilerimi girdim inca modem 10.0.0.2 cat5 değiştirdim ama yine olmadı cat5 orjınal kablo başka bişey olması lazım
  • ethernet sürücünü değiştir eğer anakart cd sinde ise win2000 winxp gibi farklı sistemler için sürücüler vardır farklı sürücü kullan, pci yuvasına takılı ise modelini tam ve doğru bir biçimde öğrenip yine biraz araştırma ile 2-3 farklı sürücüye ulaşabilirsin..sürücü yüklü gözükmesine ve taskbarda bağlantı olmasına rağmen internete girememe sorununu bende yaşamıştım farklı sürücü kurunca çalıştı...
  • benm kullandığım ilk eth. kartı zaten anakarta entegreliydi sonra harici taktım ama yinede olmadı
  • daha güncel bir ethernet sürücüsü kullanının...anakart üstündeki ethernet için sürücü bulmanız daha kolay olur .bence farklı sürücüyü mutlaka deneyin
  • ok denicem saoL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımlara devam edelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.