Şimdi Ara

ADSL VE MESSENGER KESİNTİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ADSL HATTI 5-6 ARKADAŞ BELKİ DAHA FAZLA BİR BİLGİSAYARCIDAN ÇEKİYORUZ.AMA NEDENSE MESSENGER AÇIKKEN ARA SIRA KESİLİYOR.NEDENİ SİZCE NE OLABİLİR

• bu messenger dan kaynaklanan bişii sanırımm sapıtık çalışabiliyorr.. yani benim de hergün kendiliğinden kesiliyo bağlantı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavuu -- 27 Aralık 2005 16:53:36 >
  • aslında adsl in de kesilmeler olmakta yani bağlantı da ama bağlantının kesik olduğunu normal şartlar da hemen farkedemiyorsun ama messenger açıksa bağlantının kesildiğini dha rahat ve çabuk fark edebiliyorsun yani msn aslında nette olup olmadığını göstren bir araç konumun da bir yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

aslında adsl in de kesilmeler olmakta yani bağlantı da ama bağlantının kesik olduğunu normal şartlar da hemen farkedemiyorsun ama messenger açıksa bağlantının kesildiğini dha rahat ve çabuk fark edebiliyorsun yani msn aslında nette olup olmadığını göstren bir araç konumun da bir yerde

+ 1
  • ip çakışması var.
  • bende de msn var ama birgün olsun kapanmadı
    peki arkadaşımda kendisine ADSL alsa sorun çözülürmü
  • quote:

aslında adsl in de kesilmeler olmakta yani bağlantı da ama bağlantının kesik olduğunu normal şartlar da hemen farkedemiyorsun ama messenger açıksa bağlantının kesildiğini dha rahat ve çabuk fark edebiliyorsun yani msn aslında nette olup olmadığını göstren bir araç konumun da bir yerde

Aynı sorun bende var , gündüzleri 5dk da bir düşüyorum msn'den , gece listem azaldığında düşme olmuyor, adsl'i aradım bağlantın kesilmiyor ip numaran aynı dediler.

Sorun nerde bilmiyorum 1 yıldır var bu sorun bende.
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: donanimhaberyaa

bende de msn var ama birgün olsun kapanmadı

zaten msn kapanmasını sen farkedemiyosun, ancak karşı taraf söylerse haberin oluyor.
  • msn de düştügünü eger birisiyle konuşmuyorsan 1 dakika sonra falan anlıyorsun ama google talk da hemen gidiyor msn in kendi problemidir arkadaşım ama emin olmak istiyorsan google talk kur o da kesiliyorsa baglantında bir problem var demektir
  • ama bendede adsdl var böyle şeylerle karşılaşmadım
  • quote:

ama bendede adsdl var böyle şeylerle karşılaşmadım

• Bunu sebebi arkadaşlarının bağlantıyı meşgul etmesi.Download vs ile fazla yüklenince diğer pcdeki msnler düşer.Biz buna 62 diyoruz.
  • peki tek kullanıcılı bir adsl alsak sorun teşkil edermi
  • quote:

farketmez tekli çoklu sen soruyu bilmiyon hangi modemi alayım demelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: perspective

quote:

bende de msn var ama birgün olsun kapanmadı

zaten msn kapanmasını sen farkedemiyosun, ancak karşı taraf söylerse haberin oluyor.

Ne demek şimdi bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.