Şimdi Ara

Adsl'ye inat KABLO NET'e Geçtik. Hızlar 2kat Arttı!! - 256k-512 OLDU!!! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
0
Favori
62.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom Birde Kotayı 4 Gigabyte Yapınca Download Hızlarınıda Düşürdü
  • Bende 512 sınırsız kablointernet kullanıyorum. Gayet memnunum ve bi hayli stabil. Sadece 2 bilgisayar bağlı...
    Bunlar da benden olsun...Speedtest yapardım ama emule açık o yüzden mantıklı olmaz kapatamamda şimdi okadar kaynak boşa gitmesin...

Adsl'ye inat KABLO NET'e Geçtik. Hızlar 2kat Arttı!! - 256k-512 OLDU!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerMaster -- 5 Haziran 2007; 21:17:31 >

• @DangerMaster

300'ün DVDScreener'i var. DVDRip'i var mı bilmiyorum ama en azından DVD Screener varken TS indirmek hiç akıl karı değil...

• arkadaşlar şimdi bana yardım edin kablo modem alacağım ve kablo internete geçeceğim niyetim bu
    biz evde iki bilgisayarız bize iki bilgisayarın bağlanabileceği fiyatı uygun ve iyi bir kablo modem önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

@DangerMaster

300'ün DVDScreener'i var. DVDRip'i var mı bilmiyorum ama en azından DVD Screener varken TS indirmek hiç akıl karı değil...

:) Aga daha önce dvdscr indiriyodum fakat laptopa virüs kaçtı CPU%100 oluyodu...Servise gitti. Format atılmış mecburen. 20 dvd listedeydi gitti hepsi...
    Zaten kaynak azlığı var bizim türkler indirdiği gibi siliyolar nedense...Baktım en fazla kaynak onda var indiriyim dedim. Gerçi hoş bu haliyle bile 4 gündür listede sürünüyo...Ama kaltiesi fena değil ya...önizledim. Merakımdan sadece bakmak için indiriyorum zaten. Çok fazla konuşuldu film hakkında.

• quote:

Orjinalden alıntı: muhammetaksoy

arkadaşlar şimdi bana yardım edin kablo modem alacağım ve kablo internete geçeceğim niyetim bu
    biz evde iki bilgisayarız bize iki bilgisayarın bağlanabileceği fiyatı uygun ve iyi bir kablo modem önerebilir misiniz ?

ya kablosuz modem alacaksın. ya da kablo modem +router alacaksın. modem olarak kablosuz bir tek netmaster var zatn. kablolu olark ta motorolaya iyi diyorlar ama ben netmaster kullanıyorum.
  • kimse tınmamış ama ben gene yazayım...?? kablonet kullanıcıları hepsi aynı ağdan yaralanmıyorlarmıydı?(tıpkı eski tip çevirmeli ağlar gibi).başka bir deyişle; kablonet aboneleri fazlalaştığında hız kaybı yaşanmıyacakmı. internete bağlananların en yoğun olduğu saatte hızlar düşmeyecekmi.. (adsl de böyle bir sorun yok.) ...değişen ne? şimdi herkes adsl den çıkıp kablonete geçerse gene aynı şey olmayacakmı.. bunu düzelten bir önlem varmı ki. Şu an kablonetin iyi olmasının sebebi , abonelerinin azlığı değilmi? (ki bence kesinlikle öyle) yarın öbürgün ne olacak.. Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

şu an için övgüye değer bulduğunuz kablonette az sürünmedik daha önceleri... tv yayınlarının sinyallerinin dandikliğine bakılırsa 5 yıldan pek birşey değişmemiş kablonette... sonra gene rezil olmayalım. bangır bangır ikinci el kablo modemimizi satmak için yardırmayalım sağda solda sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baturalpalp -- 6 Haziran 2007; 16:46:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: baturalpalp

kimse tınmamış ama ben gene yazayım...?? kablonet kullanıcıları hepsi aynı ağdan yaralanmıyorlarmıydı?(tıpkı eski tip çevirmeli ağlar gibi).başka bir deyişle; kablonet aboneleri fazlalaştığında hız kaybı yaşanmıyacakmı. internete bağlananların en yoğun olduğu saatte hızlar düşmeyecekmi.. (adsl de böyle bir sorun yok.) ...değişen ne? şimdi herkes adsl den çıkıp kablonete geçerse gene aynı şey olmayacakmı.. bunu düzelten bir önlem varmı ki. Şu an kablonetin iyi olmasının sebebi , abonelerinin azlığı değilmi? (ki bence kesinlikle öyle) yarın öbürgün ne olacak.. Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

sistemde bir değişiklik varmı bilmiyorum ama bölgedeki abone sayısıa göre router bant genişliğini otomatik ayarlıyormuş artık abone arttıkca bant genişliğide artıyor yani..örnek 50 kişi varken 60mbit veriyorsa 70 kişi olugunda 80 mbit e cıkıyor gibi.

saygılar

• bu dediğin bilgi sağlamsa kesin geçerim kablonete, teşekkürler bilgi için.. bende biraz araştırayım...
  • quote:

kimse tınmamış ama ben gene yazayım...?? kablonet kullanıcıları hepsi aynı ağdan yaralanmıyorlarmıydı?(tıpkı eski tip çevirmeli ağlar gibi).başka bir deyişle; kablonet aboneleri fazlalaştığında hız kaybı yaşanmıyacakmı. internete bağlananların en yoğun olduğu saatte hızlar düşmeyecekmi.. (adsl de böyle bir sorun yok.) ...değişen ne? şimdi herkes adsl den çıkıp kablonete geçerse gene aynı şey olmayacakmı.. bunu düzelten bir önlem varmı ki. Şu an kablonetin iyi olmasının sebebi , abonelerinin azlığı değilmi? (ki bence kesinlikle öyle) yarın öbürgün ne olacak.. Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

şu an için övgüye değer bulduğunuz kablonette az sürünmedik daha önceleri... tv yayınlarının sinyallerinin dandikliğine bakılırsa 5 yıldan pek birşey değişmemiş kablonette... sonra gene rezil olmayalım. bangır bangır ikinci el kablo modemimizi satmak için yardırmayalım sağda solda sonra..

Sadece benim apartmanımda benden baska 5 6 kişide daha var. Bir de bolgeyi dusunun. Herhangi bir zamanda hız kaybı yaşamadım hiç. Arada bir kopmalarım oldu ama sinyal seviyesini ayarlattıktan sonra onlar da bitti.

izmir/özkanlar

• quote:

bu dediğin bilgi sağlamsa kesin geçerim kablonete, teşekkürler bilgi için.. bende biraz araştırayım...

turksattan bana verilen bilgi bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neptunnet

Aşağıya speetnet.com daki test sonucumu yayınlıyorum. 512/128 kbps kullanıcısı olmama rağmen sonuçlar bunun üzerinde çıktı. İstanbul ve Eskişehiri baz alarak 2 test yaptım, arada bazı farklar var.

Ben Eskişehir'de olduğum halde bende de Eskişehir testi sonucu düşük çıkıyor.Ama Bursa'dan yapınca daha da düşük çıkıyor.Buralardaki servis sağlayıcılardan kaynaklanan bir problem.
  • Download hızları, stabilitesi gözel gözüküyor. Benim için ise oyunlarda olan performansı önemli, geçen süper kaliteli türk telekom servisini aradım. Oynadığım oyunun teknik servis kısmında verilen bilgilerden yararlanarak tracert bilgilerindan bahsettim. Adam sayfa açmada gecikme var mı, youtube da problem var mı diyor. Sayfa bir saniye geç açılsa ne olur açılmasa ne olur, ama yarım saniyelik gecikme oyunları mahveder oynanmaz kılar dedim. Adamların internetten anladığı bu kadar. Kısacası kablonetin oyunlardaki performansı hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Örneğin; World of Warcraft, Battlefield 2 vb.
  • arkadaşlar turksat müşteri hizmetlerini aradım 4mbit internet hızı ne zamana dedim 2007 yılı içinde bitirmeyi planlıyorlarmış kablointernetin olduğu tüm bölgelerde testleri yapılıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckm

arkadaşlar turksat müşteri hizmetlerini aradım 4mbit internet hızı ne zamana dedim 2007 yılı içinde bitirmeyi planlıyorlarmış kablointernetin olduğu tüm bölgelerde testleri yapılıyormuş.

Test kullanıcısı olmak nasip olsa keşke. Çok şey mi istedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Vargath

Download hızları, stabilitesi gözel gözüküyor. Benim için ise oyunlarda olan performansı önemli, geçen süper kaliteli türk telekom servisini aradım. Oynadığım oyunun teknik servis kısmında verilen bilgilerden yararlanarak tracert bilgilerindan bahsettim. Adam sayfa açmada gecikme var mı, youtube da problem var mı diyor. Sayfa bir saniye geç açılsa ne olur açılmasa ne olur, ama yarım saniyelik gecikme oyunları mahveder oynanmaz kılar dedim. Adamların internetten anladığı bu kadar. Kısacası kablonetin oyunlardaki performansı hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Örneğin; World of Warcraft, Battlefield 2 vb.

kablo internette ping hızları çok güzel olduğundan dolayı oyunlar çok güzel oynanmaktadır.

• quote:

arkadaşlar turksat müşteri hizmetlerini aradım 4mbit internet hızı ne zamana dedim 2007 yılı içinde bitirmeyi planlıyorlarmış kablointernetin olduğu tüm bölgelerde testleri yapılıyormuş.

4 mb hızdan daha önemlisi,mevcut tarifelerde adsl gibi olmayan,şimdiki gibi sabit bir iyileştirme de planlanıyor muymuş,sordun mu?Zaten şu anda kablonun 2 mbit tarifesi Telekom'dan epey pahalı,bu ayarda 4 mbit de olsa fiyat fahiş olur herhalde.Asıl şu 256'ları 512 yapıp diğer tarifelere de indirimler gelse şahane olur,ki 4 mbit tarife planladıklarına göre 256'yı da kaldırırlar herhalde.Düşünsenize,4 mbit ile saniyede ortalama 480-500k download ve 25 dakikada bir film.

• 256 kbps ile 31 kb/s download yapabiliyorsa kablo, 4 Mbps ile 508-510 kb/s download yapabilir herhalde. Evde böyle bir download hızı inanılmaz zevkli olsa gerek...

• Buyrun kablo internetin Rapid Share'den yaptığı download performansı. Free.

256 ile daha ne olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elbruz

quote:

4 mb hızdan daha önemlisi,mevcut tarifelerde adsl gibi olmayan,şimdiki gibi sabit bir iyileştirme de planlanıyor muymuş,sordun mu?Zaten şu anda kablonun 2 mbit tarifesi Telekom'dan epey pahalı,bu ayarda 4 mbit de olsa fiyat fahiş olur herhalde.Asıl şu 256'ları 512 yapıp diğer tarifelere de indirimler gelse şahane olur,ki 4 mbit tarife planladıklarına göre 256'yı da kaldırırlar herhalde.Düşünsenize,4 mbit ile saniyede ortalama 480-500k download ve 25 dakikada bir film.

evet sordum dedim yeni bir tarife planlanıyor mu hayır böyle bir bilgi verilmedi dediler.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.