Şimdi Ara

Adsl'ye inat KABLO NET'e Geçtik. Hızlar 2kat Arttı!! - 256k-512 OLDU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
0
Favori
62.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle Kablonete kaydımı yaptırmış bulunmaktayım.. Kablonet kullanıcıları nasıl iyimi bağlantımız?
    Adsl cileride benzer tepkili eylemlere bekliyoruz..

Kazık attıklarından 1kişi azaldı artık.... Beter ol ogerTelekom

kampanya broşürü
    http://www.turksat.com.tr/images/stories/pdf/kampanya.pdf

KABLO NET Kampanya detayları

Nisan sonuna kadar tesis ücreti yok tek masrafın modeme vereceğin ücret bunun dışnda ekstra masraf çıkacağını sanmıyorum modem konusunda forumda yazılanları okursanız daha iyi olur, tek portlu olan öodemler 50$ civarıhttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=89038&productid=bd82008

sınırsız tarifeler şu şekilde
    128 / 32 Kbps 19 YTL
    256 / 64 Kbps 29 YTL
    512 / 128 Kbps 59 YTL
    1024 / 256 Kbps 109 YTL
    2048 / 512 Kbps 209 YTL

http://online.turksat.com.tr/
    bu adresten veya 4440126 dan detaylı bilgi alabilirsiniz (Mercurius)

aşağıdaki satırı adres satırına girdiğinizde
    kablonetinizin sinyal değerlerine ulaşabilirsiniz.

http://192.168.100.1/

FLASH!!!!

HIZLANDIK

KABLONET BÜTÜN HIZLARI 2YE KATLADI !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Ağustos 2007; 11:21:38 >

• geç durduğun kabahat. telekomdan kurtulun artık. 2 haftadır kullanıyorum. bağlantı stabil 30 kb la dl ediyorum.(256)
    kota bilgisi de saat başı hemn hemn güncelleniyor.
  • Buradaki kotasız aylık 256k bağlantılı kampanyayı seçtim

quote:

Kampanya kapsamında, aylık limitsiz kablo internet erişim bedelleri, 128 Kbps hızı için 19 YTL’ye, 256 Kbps hızı için 29 YTL’ye, 512 Kbps hızı için 59 YTL’ye, 1024 Kbps hızı için 109 YTL’ye ve 2048 Kbps hızı için 209 YTL’ye indirildi.

Kotalı kablo interneti tercih eden Türksat aboneleri de 128 ile 2048 Kbps hızları arasında tercih yapabilecek. Tarifeye göre aboneler, 1 gigabyte üzerinde kullanılan her megabyte başına ücret ödeyecek. Bu abonelik tipinde maksimum ücret, aynı hızın limitsiz tarifesinin yüzde 30 fazlasının üzerinde olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Şubat 2007; 14:14:34 >
  • off ya her yerde de kablo yokki lanet ettim ADSL iğrenç durumda şu anda!
  • kablonet fena deil...ancak 6 aydır eski tadıda yok...oynadığınız online oyun yurtdışı kaynaklı ise adsl den farklı olmaz alacağınız ping...türksat defalarca adsl nin çıkışlarını kullandığını söyledi...ancak download ve internet sayfaları idare eder....kötünün iyisi...

ama fiyat farkından dolayı yinede kablonet kullanmaya değer...boşuna adsl ye fazla para vermenin anlamı yok..z kablonette çok iyi değil...ama sonuçta türkiyede iyi internet bağlantısı yok...ucuz olanı almak mantıklı ..
  • Kabloya geçen arkadaşlara tebrikler darısı başıma inşallah
  • arkadaşlar ben de kablonete geçmek istiyorum.sanırım 3gb 1024k bağlantı aylık 15ytl imiş ve bağlantı ücreti yokmuş.bu konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan warmı?bir de modemi de onlardan 50$ a temin edebiliyormusuz.gerçi wireless olanlar sanırım 79$+kdv şeklinde satıyolar.sorum su olacak;benim wireless modem almam lazım we ptt nin sağladığı modem uygun mu acaba yoksa dışarıdan mı temin etsem daha iyi olur?kablonet we modem hakkındaki sorumu yanıtlamak isteyen arkadaşlar ltf pm atsınlar.saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: toksin

arkadaşlar ben de kablonete geçmek istiyorum.sanırım 3gb 1024k bağlantı aylık 15ytl imiş ve bağlantı ücreti yokmuş.bu konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan warmı?bir de modemi de onlardan 50$ a temin edebiliyormusuz.gerçi wireless olanlar sanırım 79$+kdv şeklinde satıyolar.sorum su olacak;benim wireless modem almam lazım we ptt nin sağladığı modem uygun mu acaba yoksa dışarıdan mı temin etsem daha iyi olur?kablonet we modem hakkındaki sorumu yanıtlamak isteyen arkadaşlar ltf pm atsınlar.saygılar.

1 gb lıı 15 ytl ve balantı ücreti yok. modemi onlardan alman veya almaman farketmez. türkiyede kablosz bi tek netmaster var. heryerde o satılıyor.
  • Şu an yaşadığım yerde kablo net olmadığından adsl ile alçak sürünmeye devam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttbarracuda -- 24 Şubat 2007; 14:52:27 >
  • maalesef bizdede yok olsa 1 sn durmam
  • Bende geçmek isterdim ama bizim caddede olup olmadığını bilmiyorum ayrıyetten kablo modemler pahalı.

Hayırlı olsun @Technics kardeş
  • Şu mart ayı gelsin eğer kampanya olmazsa bir kez daha düşüneceğim...
  • ben kablo nete gecerken kayıt yaptırdıgım yerde ki bir amcada kablo netini iptal ettirmeye gelmişti. acıkcası onu gorunce acaba kablo nete basvurmakla hatamı yapıyorum demistim. ama kararımdan vazgecmedim. hatta amca dedim madem sen kabloyu iptal ettirecen bari bana kablo modemini sat dedim. adam da olur dedi. pazarlıkla o zaman 50 ytl netmaster kablo modemi aldım. su anda memnunum
    iyiki adslyi secmemişim

not: 4440126 arayıp bulundugunuz yerde kablo net varmı ogrenebiliyorsunuz
  • Benim bulunduğum yerde kablonet yok ama 100 m ilerde var 100 m çeksem kullanabilirmiyim acaba haangi kabloyu kullanıyorlar fiberoptik mi öyleyse sakat
    ttnet çıkışlarını kullansada 256kbit sınırsız fıstık gibi (Ne fıstık ama bizi bu durumlara düşürenler utansın) kullanırım kota sayfasına bakmaktan psikolojim bozuldu. Ben telekomun yerinde olsam kota sayafasına reklam alırım paraları cebe indiririm (Aman duymasınlar )
  • çok haklısın hoca o kota olayından tiksindim ben.. sinir stress gereksiz yere her ayda aştık ayrıca..

İşin enteresanı sabah karar verdim.. öğlene doğru arayıp kaydımı yaptırdım...öğleden sonra kablo modemimi aldım..taşeron firma aradı yarına randevu aldı sabah10da gelip kurmak için(pazar pazar bile kurulum yapıyor adamlar helal olsun) pazarteside adsl adındaki o muhteşem teknolojiyi bize zehir edenlere gidip iptalimi gerçekleştiricem..Kısaca Allah izin verirse eğer 24 saat gibi çok kısa bir sürede tüm geçiş işlemim tamamlanacak..

quote:

Orjinalden alıntı: serrikoc
    ttnet çıkışlarını kullansada 256kbit sınırsız fıstık gibi (Ne fıstık ama bizi bu durumlara düşürenler utansın) kullanırım kota sayfasına bakmaktan psikolojim bozuldu. Ben telekomun yerinde olsam kota sayafasına reklam alırım paraları cebe indiririm (Aman duymasınlar )

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

sağolasınız arkadaşlar kablo modemler pahalı değil 50usdye ben aldım bile bugün..2.ele ilan verip kullanmayanlardan çok daha ucuza düşürmenizde mümkün ayrıca

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Bende geçmek isterdim ama bizim caddede olup olmadığını bilmiyorum ayrıyetten kablo modemler pahalı.

Hayırlı olsun @Technics kardeş

evet bn de 2.el bölümnden 30 ytl ye almıştm. sorunsz kullanıorm.
  • peki sayfaları açma durumu nasıl?

veya 256kbps kablo net ile dosya indirmeye kalktığında kaç kb ile dosya iniyo ?

ve tabi en önemlisi oyunlardaki pinglerinin durumu nasıL?

gerçekten bıktım adsl den Allah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın!!!
    teknolojinin kotasımı olur yaaa!!!!!!!!!!
  • @Technics bağlattıktan sonra internet durumunu buraya yazarsan çok makbule geçer ayrıca kablo internet için illaki binada kablo tv'mi olması lazım?
  • Binada değil de sokakta kablo altyapısının olması gerekiyor yanılmıyorsam
  • mutlaka yazarım F@ruk kardeşim merak etme.. forious'un da dediği gibi apartmanda olmasına gerek yok o mahallede olması yeterli..256k sınırsız kablonet ile bağlanan birisi, aynen 256 sınırsız bağlanmış adsl kullanıcısı gibi bağlanabilir her dilediği yere...vallaha bu kampanya nisana kadar devam edecekmiş kurulum parası almıyorlar.. ve fiyatlarıda adslnin yarısı hal böyleyken adslye fazla para kaptırmanın mantığı yok imkanı olanlar denesinler.. ama siz yinede bekleyin dilerseniz ben sonuçları buradan paylaşırım

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

@Technics bağlattıktan sonra internet durumunu buraya yazarsan çok makbule geçer ayrıca kablo internet için illaki binada kablo tv'mi olması lazım?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.