Şimdi Ara

Adsl'ye inat KABLO NET'e Geçtik. Hızlar 2kat Arttı!! - 256k-512 OLDU!!! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
0
Favori
62.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marttan beri kablonet kullanıyorum ve o kadar rahatım ki çok mutluyum.Arabic Telecom'a bir daha para falan da kaptırmam.Ben şu anda kablonetin yeni tarifelerini bekliyorum.Elbette türksatın eli armut toplamıyordur.İstanbul-Ankara-İzmir-Konya gibi Türkiyenin 4 büyük ili ve bulunduğu diğer illerde adslle rekabet ederse önü çok parlak olacaktır.Özellikle 4mbit hızı getirirse tahminim 256ları ya 512 yapacaktır ya da 512yi daha uygun bir fiyata satacaktır.

Düşünsenize 512k bağlantı 30 lira.O zaman 512k adsli 70liraya satan Telekoma ne gülerim
  • Selam arkadaşlar yeni bi kablo modem alcam 2. el almayı düşünüyorum daha önce netmaster kullandım memnundum.Sizin önerileriniz nelerdir Motorola mı Zyxel mi nedersiniz?
    Teşekkürler...
  • yaklaşık 2 aydır sınırsız 512 kablonet kullanıcısıyım.adsleyi iptal ettirip kablonete geçmek kadar büyük bi keyif olamaz arkadaşlar hız stabil download stabil 57-62 arası download hızım şu ana kadar bi kere bile sorun yaşamadım bi kere bile kopma olmadı
  • Arkadaşlar kablo nete geçmen için evde kablolu tv olması lazımmış,duyduğum kadarıyla.Bu doğrumu

İnş.yalandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Selam arkadaşlar yeni bi kablo modem alcam 2. el almayı düşünüyorum daha önce netmaster kullandım memnundum.Sizin önerileriniz nelerdir Motorola mı Zyxel mi nedersiniz?
    Teşekkürler...

kesinlikle motorola
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe7822

Arkadaşlar kablo nete geçmen için evde kablolu tv olması lazımmış,duyduğum kadarıyla.Bu doğrumu

İnş.yalandır

evet kablotv olması gerekiyor.
  • 4 mb hız ve fiyat tarifeleriyle ilgili mail atmıştım 4 mb'tan dolayı bu hafta kurul gibi bişey toplancakmış fiyatları düzenliceklermiş yakın zamanda açıklanır dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Selam arkadaşlar yeni bi kablo modem alcam 2. el almayı düşünüyorum daha önce netmaster kullandım memnundum.Sizin önerileriniz nelerdir Motorola mı Zyxel mi nedersiniz?
    Teşekkürler...

Öncelik tercih kesinlikle Motorola olmalı,ama ikinci elde 5100 modelini bulman zor,4200 bulabilirsen al,3100 hakkında fikrim yok ama o da iyidir sanırım.Bir de Netmaster'ın CXC150'si var,o da gayet iyi bir model,eski CME075'ten daha iyi bir model.Zaten 075 Askey üretimi idi,150 ise Castlenet.Bir de piyasada iki ayrı 150 var,ikisi de Castlenet üretimi,sadece birinde Docsis 2 yok,1.1 desteği var ama Türkiye'de zaten şu anda gerekli değil.Ben olmayanı kullanıyorum ve gayet memnunum.Ne ısınma,ne de kopma sorunu yok,sabit 31.5 kb ile download yapıyorum.
  • peki kablonete geçince mevcut sabit i.p. adresim değişecekmi. ?
  • kablo nete gecince yeni bir sabit ip n olucak Değiştirmen gereken bir durum olursa bi telefon ile değiştirte bilirsin. Ancak modem resetleme ile değişmez .p
  • quote:

Orjinalden alıntı: baturalpalp

peki kablonete geçince mevcut sabit i.p. adresim değişecekmi. ?

ip değiştirmek için çeşitli yöntemler mevcut bende bunları defalarca yazım forumda. gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.bilinki ip niz siz istediğiniz zaman 30 saniyede değişcek...
  • Ben sorduğum soruya hala tatmin edici bir cevap almış değilim. Sunucusu yurtdışında olan oyunlar için latency değerlerinizi verebilir misiniz? (World of Warcraft, Battlefield 2 vb)
  • Her neyse oyundaki arkadaşlara sordum, soruşturdum. Son bir kez problemim hakkında konuşmak için Türk telekomu aradım. Problemimi anlattım. Adamlar ezberlediklerini bir daha tekrar ettiler. İsterseniz bu bilgileri bağlı olduğunuz müdürlüğe verebilirsiniz, ama ilgileneceklerini zannetmiyorum deyince, bu mudur müşteri hizmetleri dedim. Adam sustu kaldı.
    Az önce kablonete online başvuru yaptım ve motorola modem siparişi verdim. Kablo bağlandıktan sonra da gidip adsli kapattırıyorum. Kına yaksın telekom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vargath

Her neyse oyundaki arkadaşlara sordum, soruşturdum. Son bir kez problemim hakkında konuşmak için Türk telekomu aradım. Problemimi anlattım. Adamlar ezberlediklerini bir daha tekrar ettiler. İsterseniz bu bilgileri bağlı olduğunuz müdürlüğe verebilirsiniz, ama ilgileneceklerini zannetmiyorum deyince, bu mudur müşteri hizmetleri dedim. Adam sustu kaldı.
    Az önce kablonete online başvuru yaptım ve motorola modem siparişi verdim. Kablo bağlandıktan sonra da gidip adsli kapattırıyorum. Kına yaksın telekom.

almanya serverlarında sürekli quake3 oynuyorum gününe göre ping değişiyor ama genelde 70-90 arası ping alıyorum.

saygılar

• daha önce milyon kere sorulmuştur herhalde ama bir de ben sorayım. bugün kabloya geçmeyi düşünüyorum fakat motorola sb5100 sadece hepsiburada.com'da varmış ve beklemek istemiyorum bunun için. ankara'da gidip alabileceğim güzel bir marka/model var mıdır ? o da olmazsa bu teknik servisin kendi getirdiği modem ne kadar kalitelidir? teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagner -- 11 Haziran 2007; 11:37:30 >
  • teknik servis evime geldiginde modemimi sordu Ben de daha elime ulaşmadıgını ama 90 kusur milyona (tam hatırlamıyorum) 5101 aldıgımı soledim. Onlar da cok ıyı aldıgımı, kendilerinin 3100 u 150 ye sattıklarını soyledi. Istersen telefon ac turksata sor kactan veriolarmıs..

Edit : Kalite meselesini bilmiyorum (cok farkedecegini sanmam) ama fiyat olarak değerlendirmem yukarıda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumak -- 11 Haziran 2007; 13:05:03 >
  • hmm tamam teşekkürler. sanırım hepsiburada.comdan sb5100 alcam. kargo dahil 95 ytl gibi birşey tutuyor. umarım yolda başına birşey gelmez :) bir de bu hat değerlerini falan teknik servisten gelenler kontrol ediyorlar herhalde? benim sonradan değiştirmem gereken birşey olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sumak

teknik servis evime geldiginde modemimi sordu Ben de daha elime ulaşmadıgını ama 90 kusur milyona (tam hatırlamıyorum) 5101 aldıgımı soledim. Onlar da cok ıyı aldıgımı, kendilerinin 3100 u 150 ye sattıklarını soyledi. Istersen telefon ac turksata sor kactan veriolarmıs..

Edit : Kalite meselesini bilmiyorum (cok farkedecegini sanmam) ama fiyat olarak değerlendirmem yukarıda :)

elimde 3100 var turksat 150 yemi satıyormus bunu? ben onlara 80 liraya vereyim hemen :D madem 150 liraya satıyorlar.ne saçma sapan adamlar
  • ben de kablonetten adslye geçtim tam tersi... bi kaç sene oldu ama. iyi ki bırakmışım diyorum kabloyu bu haliyle adsl kablodan bin kat iyi. devamlı sorun oluyordu kabloda ayda bir teknik servisi aramak zorunda kalıyordum. belki benim semtimin kablosu kötüdür ama bilemeyecem diğerlerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vargath

Her neyse oyundaki arkadaşlara sordum, soruşturdum. Son bir kez problemim hakkında konuşmak için Türk telekomu aradım. Problemimi anlattım. Adamlar ezberlediklerini bir daha tekrar ettiler. İsterseniz bu bilgileri bağlı olduğunuz müdürlüğe verebilirsiniz, ama ilgileneceklerini zannetmiyorum deyince, bu mudur müşteri hizmetleri dedim. Adam sustu kaldı.

Bunu Adsli iptal ederken iptal sebebi bölümüne mutlaka yaz o zaman.
    TT

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.