Şimdi Ara

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.288
Cevap
6
Favori
349.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online işlem merkezine Firefox dan giriyorsanız olmuyor.IE ile denedim açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorfa

quote:

Orijinalden alıntı: bambogie

ya bende online işlem merkezinde öyle bir tarife değişikliği falan çıkmıyor.sadece ad soy ad şifre değiştir var.geçen ay vardı şimdi bakayım dedim.ne biçim bir hizmetleri vardır bu adamların anlamıyorum ben ya

aynı sorun işte hatta konusu bile var forumda.nedense menuler cıkmıyor must hizmetleri ise gecici durum diyor.
    acaba girebilen birisine sifremizi versekte adımıza o mu yapsa tarife degişikligini

Kullandığınız tarayıcıdan dolayı olmasın?
  • Adil Limiti'ni Asip (50 GB)
    Modemi Resetleyecek Bir Gonullu var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Adil Limiti'ni Asip (50 GB)

Hele dur bismillah millet bi geçsin tarifeye bakalım performans nasıl sonraki iş o Düşsede 1 mbit yine iyidir tabi telekom o 1 mbiti bizim burnumuzdan getirir orasına hazırlıklı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Tarifeye geçişi yaptım ancak hız halen aynı 8190 - 797

Senin hızın da düşmez. Bak görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

arkadaşlar online işlem merkezine girince tek şifre sayfasında kalıyorsanız muhtemelen mail adresinize gelen onay linkini tıklamadığınız içindir. mail adresinizde önemsizler klasörüne düşmüş olabilir. kontrol edin.

cözüm keske o kadar kolay olsa...
    adamlar kendileri bile kabul etmiyorlar bi sorun oldugunu,halbuki googleden bi bakınca kac kişi bu sorunu yasıyor bilmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

arkadaşlar online işlem merkezine girince tek şifre sayfasında kalıyorsanız muhtemelen mail adresinize gelen onay linkini tıklamadığınız içindir. mail adresinizde önemsizler klasörüne düşmüş olabilir. kontrol edin.

valla benim mailde ne öyle birşey var nede gereksizlerde.geçen ay her şey açıktı şimdi sadece üyelik hakkında, üyelik bilgileri ve şifre kısmı var.anlamadım gitti.mailime baktım hiç bir sorun yok. bu adamlar hiç bir şey yapmama izin vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Adil Limiti'ni Asip (50 GB)

Hele dur bismillah millet bi geçsin tarifeye bakalım performans nasıl sonraki iş o Düşsede 1 mbit yine iyidir tabi telekom o 1 mbiti bizim burnumuzdan getirir orasına hazırlıklı olun.

Valla ben bekliycem

Hem 8 kullanip Kotayi Doldurcaklari
    Hem 16 kullanim Kotayi Doldurcaklari

Icimde supheler var belki TTnet 8 dusurur 16 dusurmez veya tam tersi falan bi is olabilir hele bi bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

hocam modem değerlerini de paylaşabilir misin?
  • online işlem merkezinden tarifeyi değiştim. modem anında resetlendi. şimdi 14mbit alıyorum. süper :)
  • firefox
    ie9
    opera
    maxhton
    chrome
    safari ile denendi...

tarayıcıyla ilgisi yok ama sanırım ip numarasıyla ilgili.
    95 li ip almaya basladıgından beri basım dertten cıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 1 Ocak 2011; 2:10:24 >
  • 16 Mbps Gecenler; Modem Degerleri ne paylasabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_90

Acaba benim hat destekler mi

Hat Durumu SHOWTIME
    Mod: ADSL2+
    Tip:

Alınan Gönderilen
    Hız (Kbps): 4095 1021
    SNR Sınırı (dB): 30.3 11.8
    Sinyal Genlik Zayıflaması (dB): 23.0 10.3
    Attainable Hız (Kbps): 17116 1169
    Çıkış Gücü (dBm): 12.4 17.0
    Super Frames 484890 488692
    Super Frame Hataları 0 109686

Şuna bi göz gezdirebilecek var mı. Hat idare eder mi 16MBit için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_90 -- 1 Ocak 2011; 2:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

hocam modem değerlerini de paylaşabilir misin?

DS Hattında Zayıflama 14
    US Hattında Zayıflama 5
    US Sınırı 16
    DS Sınırı 10

•  ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

sanırım şanslı kullanıcılardan birisiyim :)
  • Suan Evde Degilim yarın eve gideym bende 16mb yükseltcem hızı :D bakalm nasıl olucak umarım ADK düsürmezlerde down dibine vururz
  • 1.45mb/sn ile download yapılabiliyor. 200mb dosya indirdim denemek için 2 dakika bile sürmedi. 50gb ay sonlarına doğru yeter. hız düşmesi riskine karşılık download yapmayacağım. ay sonu bu hız ile indireceğim her şeyi indiririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandelay

online işlem merkezinden tarifeyi değiştim. modem anında resetlendi. şimdi 14mbit alıyorum. süper :)

hocam 14 mb'lik bir tarife yok, sizin alabileceğiniz maksimum değer 14 mb anladığım kadarıyla peki şunu sormak istiyorum, alabileceğiniz maksimum değer 16 mb'in altında ise örneğin sizin ki gibi 14 mb, bu durumda nette kopmalar meydana gelmez mi? yani telekom 14 mb'e sabitleme yapabiliyor mu?
  • "Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatası veriyor.
    benim hat değerlerim iyi değildi. sizin için kendimi kobay yapacaktım ama olmadı
  • Zeebani DSL Noise Margin: 16.0 dB 10.0 dB
    Kuray DSL Noise Margin: 21.3 dB 18.8 dB
    Fark: 05.3 dB 08.8 dB

Zeebani DSL Attenuation: 14.0 dB 05.0 dB
    Kuray DSL Attenuation: 22.5 dB 10.0 dB
    Fark: 08.5 dB 05.0 dB

Sizce Beni bu ne kadar etkiler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 1 Ocak 2011; 2:22:22 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.