Şimdi Ara

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.288
Cevap
6
Favori
349.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Net hızınızı koyun konusuna 16 Megabit netim var çok coolum diye mesaj atıp, başka konuda kotam bitiyor yüksek boyutlu resim koymayın diyen adamlarla dolacak forum ttnet çok yaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 1 Ocak 2011; 0:38:34 >
  • Eğer AKN noktasını geçince hız düşmüyorsa süper olur
  • Ah bide geçiş yapabilsem şuna
  • E diyorum ya 50 gb kota olduktan sonra hız 1mbit olsa ner olur 16mbit olsa ne olur. 3 gunde kotayı doldurup 27 gun 1 mbitten kullanacaksın zaten interneti. Haa downloadla işim olmaz diyorsan o zaman da 16mbit in de geregi yok.
  • ben 11mbit alabiliyorum bunada şükür. geçen haftaya kadar 6mbit alabiliyodum. bina hatlarını yenileyecem inşallah dahada artacak
  • Sanırım daha geçebilen yok.
  • bence pazartesiye kalabilir. nede olsa herkes tatilde. iş günü pazartesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

E diyorum ya 50 gb kota olduktan sonra hız 1mbit olsa ner olur 16mbit olsa ne olur. 3 gunde kotayı doldurup 27 gun 1 mbitten kullanacaksın zaten interneti. Haa downloadla işim olmaz diyorsan o zaman da 16mbit in de geregi yok.

niye gerek yok siteler dah hızlı açılcak videolar daha hızlı yüklencek falan filan.
  • Tık yok. Sanırım değişiklik yarın gün içerisinde başlar. Belki de NetLimitsiz tarifenin yeni çıktığı dönemde olduğu gibi form v.s doldurulur. En kısa sürede size ulaşılacaktır denir. Bilinmez yani...
  • Şu an itibarı ile 16 mbps limitsiz paket tarifeler kısmında yer almaktadır.
  • 16mbit kadar 50gb adil kullanımlı adsl2+ online işlem merkezinden seçilebiliyor. ama hattım kaldırmaz diye cesaret edemiyorum seçmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomakk

Şu an itibarı ile 16 mbps limitsiz paket tarifeler kısmında yer almaktadır.

Dalın
  • Orijinalden alıntı: eray22486

Orijinalden alıntı: Kuray

Orijinalden alıntı: eray22486

Orijinalden alıntı: Kuray

Orijinalden alıntı: eray22486

Arkadaşlar bu değerler 16mb hızı tam hız verebilir mi?

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

Orda yazan Tum Degerlerin TURKCESINI oku, anlamassan yavasca klavyeyi birak ve uzaklas

Ne demek istiyosun niye adam gibi söylemiyorsun alla allah ya

Ulusalabilir Hiz ne demek sence? Ulasabilcegin Maksimum Hiz.

Bak Bakalim orda ne yaziyo 15632 Bu demekki Hattin 15 Destekliyor

Bağlatabilirim ama maxsimum 15mb alabilirim demi?

arkadaşlar şimdi adsl'de 15 mb diye bir tarife yok, 8 ve 16 mb var, 16 mb tarifeye geçsek ve alabileceğimiz maksimum hız arkadaşın ki gibi 15632 olsa bildiğim kadarıyla nette kopmalar meydana gelir, bu durumda telekom bunu 15 mb'e sabitleyebiliyor mu? yoksa böyle bir tarife yok diye direk 8 mb'e mi sabitler acaba?

• 16mbit geçenler önceki ve geçtikten sonraki hat değerlerini koyarsa güzel olur
  • Evet ben geçtim saniyede 1,6mb
  • Bu tarifeye online işlem merkezinden geçiş yapacak arkadaşlara bir uyarıda bulunayım. Mutlaka ilk önce müşteri hizmetlerini arayın hattınızın bu hızı kaldırıp kaldırmayacağını öğrenin. Muhtemelen ordaki çok bilmiş arkadaşlar bu bilgiyi size veremez ama bağlı olduğunuz santralin numarasını verir onlar sistem üzerinden size giden sinyalin kalitesini anında ölçebilirler ve verilecek hızı söyleyebilirler ona göre geçiş yaparsınız sorun olursa zaten tekrar düşürürler. Sonuçta netlimitsize geri dönememek var aman dikkat.

16 mbite geçen arkadaşlar yeni modem hat değerleri ve hızlarını paylaşırsa bilgilendirici olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Ocak 2011; 1:43:16 >
  • Oha hıza bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

Evet ben geçtim saniyede 1,6mb

hadi canım. hemen mi
  •  ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.