Şimdi Ara

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.288
Cevap
6
Favori
349.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: addicteddd

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

yarın geçeceğim.. 5mbit farka 5tl makul

Zamlar unutuldu.

16mbit e 60 lira da makul

• linksys model modemde alabileceğimiz hıza nasıl bakıyoruz
  • nerden geciyorsunuzki online merkezinde oyle bir sey yok.
  • yav noldu da iki gun once avrupanin en pahali neti iki gun sonra makul olduda avuclar ogusturulup saatin gece 12 olmasi bekleniyor canmmilletim yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

50 gb kota olduktan sonra hız 1mbit olsa ner olur 16mbit olsa ne olur. 3 gunde kotayı doldurup 27 gun 1 mbitten kullanacaksın zaten interneti. Haa downloadla işim olmaz diyorsan o zaman da 16mbit in de geregi yok.

ne alaka. herkesin ihtiyacı farklıdır. ben mesela lig maçlarını digiweb tv den izliyorum ve yüksek hız gerekiyor.
    ayda en fazla ıvır zıvırla birlikte 150gb indiririm o da çok ender.
    şimdi ne önerirsin bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

yav noldu da iki gun once avrupanin en pahali neti iki gun sonra makul olduda avuclar ogusturulup saatin gece 12 olmasi bekleniyor canmmilletim yaaa

ben zaten ana konuda yaygara koparanlara ters gitmiştim ama mesajlar silindi

@celikeins

yarın ola hayrola
  • acaba benim hat bu değerlere göre 16 mbiti desteklermi

• online işlem merkezi ne nolmuş ole boyle değildi
  • quote:

yav noldu da iki gun once avrupanin en pahali neti iki gun sonra makul olduda avuclar ogusturulup saatin gece 12 olmasi bekleniyor canmmilletim yaaa

bu millet adam olmazzzzzzzz
  • Yıllarca 1mbit kullandırdılar insanları yüksek hız görünce millet gözü başka bir şey görmüyor ilk açıklandığında pahalı diyordu iptal diyorlardı şimdi geçmek için saat sayıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syetmez

acaba benim hat bu değerlere göre 16 mbiti desteklermi

biraz okusaydın verdiğin ss teki yazıları görürdün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syetmez

acaba benim hat bu değerlere göre 16 mbiti desteklermi

Destekler
  • Arkadaşlar bu değerler 16mb hızı tam hız verebilir mi?

• Benim hat süper nerdeyse 32 mbit i bile kaldıracak düzeyde ama sürekli g.dmt ile yani adsl1 ile bağlanıyor.Modemden otomatik seçme yerine ADSL2+ ı seçtim yine g.dmt ile bağlandı ne yapmam lazım?
  • O değerler kısmen fikir verir ama kesin doğru bilgi vermez. Ulaşılabilir hız o anki verilen sinyal seviyesine göre belirlenir sinyal değiştiğinde ulaşılabilir hızda değişir.
  • Bir doğru cevap veren yok mu ben neyi soruom siz ne dionuz yani 16mb bağlatabilirmiyim?
  • quote:

Aynı paraya netlimitsiz kullanacağına onu kullanmak istiyor zorla netlimitsiz kullancak değiller ya.Tepki vermek ayrı birşey eldekinden daha mantıklı tercih varsa onu kullanmak ayrı birşey eldeki netlimitsiz tarifesi artık avantajını yitirdi çünkü ondan çıkmasından doğal birşey yok.Sonuçta birşeyi zaten kullanacağından ötürü mantıklı olanı tercih ediyor millet.Yoksa herkes ağzına geleni söylüyor ama yinede kullanıyor yıllardır da böyle 5 yıldır adsl kullanıyorum 6. yıla girdim dhta habire ttnet şöyle böyle laflar edilir telekoma sayılır ama herkeste kullanır dünkü bugünkü olay değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 1 Ocak 2011; 0:16:57 >

• Bende de sonuç böyle, tarifeler açıldığında hemen geçmeyi düşünüyorum 16Mbit'e sonucu da eklerim.

• 1 Ocak oldu online işlem merkezinde tık yok, çalışanlar partide muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Aynı paraya netlimitsiz kullanacağına onu kullanmak istiyor zorla netlimitsiz kullancak değiller ya.Tepki vermek ayrı birşey eldekinden daha mantıklı tercih varsa onu kullanmak ayrı birşey eldeki netlimitsiz tarifesi artık avantajını yitirdi çünkü ondan çıkmasından doğal birşey yok.Sonuçta birşeyi zaten kullanacağından ötürü mantıklı olanı tercih ediyor millet.Yoksa herkes ağzına geleni söylüyor ama yinede kullanıyor yıllardır da böyle 5 yıldır adsl kullanıyorum 6. yıla girdim dhta habire ttnet şöyle böyle laflar edilir telekoma sayılır ama herkeste kullanır dünkü bugünkü olay değil :)

Çok doğru söylüyorsun. Ancak hakikaten bazıları tamam gidiyorum yarın iptal kurtuluyorum diyor ancak iki sayfa sonra bakıyorsun 16 mbps'yi hattım kaldırırmı diyor. Ya arkadaşım madem böyle bir tepki koyuyorsun ortaya tepkisiz olanı da koyun, enayi gibi yaftalarla aşağılıyorsun neden bize bu tarifeyi hattım kaldırır mı diyorsun ki daha diğer servis sağlayıcıları paketleri hakkında bilgi bile vermemişken dimi. İki gün için de insan bir öyle bir böyle olmazki ama... Bunun olacağı belliydi. Adamlar NetLimitsiz paketini bitirmek istiyor ki aradaki fark 5 TL gibi bir rakama dayanmış. Dediğim gibi benim lafım tamamıyla yok gidiyorum yok çok tepkisiz, bu millet böyle oldukça biz daha çok sürünürüz gibi edebiyat yaparken kendisi eyleme geçmeyen kişilere yönelikti. Bir kişiden tepki beklemek için insanın önce kendisinin tepki vermesi gerekir. Bilmem anlatabiliyor muyum. Bu arada umutlu, mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmeniz dileğiyle iyi geceler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.