Şimdi Ara

adsl2+ yalanı dikkat edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bulunduğum ilçede 1mb yi geçebilecek hat kapasitesi yokmuş ama ttnet in İnternet sitesinde adsl2+ hizmeti var diye bende geçtim pazartesi günü bu gün baktım modem hala 1mb aradım taradım santralin numarasını buldum bulunduğum ilcenin
    ben dedi bayan kimseye 1mb den fazla vermem hatlar çok kötü dedi
    dedim İnternet işlem merkezinde hiç öyle bişey yazmıyor diye onlar ne yaptığını bilmiyor ki dedi
    dedim 444 0 375 de söylüyor diye
    onlarında haberi yok dedi bayan buradan bütün kullanıcıları uyarıyorum ttnet in bulunduğunuz ilçede hattınızın ne durumda olduğunu öğrenmeden o modem deki sinyal kalitesini falan geçin
    söyledim.bayana Tınlamadı bile haberiniz olsun
    en doğru bilgiyi hattınızın kayıtlı olduğu ilce santral operatöründen alırsınız
    gerisi İnternet teki koyduğu tarifeler cağrı merkezi falan hikaye şirket çok büyük olduğundan kimsenin kimseden haberi yok

• işe bak, millet 1 mbit sınırsız kullanabilmek için 8mbit parası ödeyecek, TTNET fiyatlar ucuzlamasın diye eski tarifeleri hemen tedavülden kaldırıyor, sistemli soygunculuk bu bence....
  • evet aynen öyle 8mb yede geciş vermiyorlar 15ocaktan sonra telekoma iptale gidiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.