bulunduğum ilçede 1mb yi geçebilecek hat kapasitesi yokmuş ama ttnet in İnternet sitesinde adsl2+ hizmeti var diye bende geçtim pazartesi günü bu gün baktım modem hala 1mb aradım taradım santralin numarasını buldum bulunduğum ilcenin ben dedi bayan kimseye 1mb den fazla vermem hatlar çok kötü dedi dedim İnternet işlem merkezinde hiç öyle bişey yazmıyor diye onlar ne yaptığını bilmiyor ki dedi dedim 444 0 375 de söylüyor diye onlarında haberi yok dedi bayan buradan bütün kullanıcıları uyarıyorum ttnet in bulunduğunuz ilçede hattınızın ne durumda olduğunu öğrenmeden o modem deki sinyal kalitesini falan geçin söyledim.bayana Tınlamadı bile haberiniz olsun en doğru bilgiyi hattınızın kayıtlı olduğu ilce santral operatöründen alırsınız gerisi İnternet teki koyduğu tarifeler cağrı merkezi falan hikaye şirket çok büyük olduğundan kimsenin kimseden haberi yok
işe bak, millet 1 mbit sınırsız kullanabilmek için 8mbit parası ödeyecek, TTNET fiyatlar ucuzlamasın diye eski tarifeleri hemen tedavülden kaldırıyor, sistemli soygunculuk bu bence....
evet aynen öyle 8mb yede geciş vermiyorlar 15ocaktan sonra telekoma iptale gidiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme