Şimdi Ara

ADSlira İle Para Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GÜNDE 1 KERE GİREREK AYDA 200 TL Kazan (ben 10 hesap açtım. 10*200 : 2000 tl) TAKTİK DİYELİM :d
    ADSlira Nedir? Nasıl Kazanırsınız?
    ADSlira internetten reklam gösterimi yaparak elde ettiği gelirlerini sisteme kayıt olmuş üyeleriyle paylaşan bir reklam gösterim sitesidir. Google Adsense vb. reklamların sizlere gösterimleri sağlanarak elde edilen gelirleri üyeleriyle paylaşmayı planlayan şirket sizlerden üstelik yatırım talep etmemektedir.
    Yapılması gereken şeyler ise oldukça basit. ADSira kayıt işlemlerinizi gerçekleştirin ve günde 1 defa sisteme giriş yaparak puanlarınızı toplayın. Buradan günlük 200 puan garanti toplayabilirsiniz.
    SİTE LİNK : TIKLA
    Referans Sistemi İle Kazancınızı Arttırabilirsiniz
    Sistem üyelerine ayrıca kazanç sağlıyor. ADSlira referans sistemi ile getirdiğiniz her üye başına %25 puan sizlere referans puanı veriyor. Bu puanları elbette paraya çevireceğiz. Yani sistem içerisinde bize lazım olan ilk şey elbette puandır. Bu yüzden referans kasarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.
    ADSlira Ödeme Yöntemleri ve Detaylar
    ADSlira geçtiğimiz haftalarda açılan ADSlira sisteminin diğer platformudur.
    ADSlira Ne Kadar Kazanırım?
    Site içerisinde yer alan bilgide ”Gün içerisinde reklamlardan elde ettiğimiz gelirler; örneğin bugün 100 TL gelir sağladık ve sistemde 100 üye bulunmakta bu 100 üyemize eşit şekilde kazancı dağıtım yapıyoruz. Üye getirenler ise ekstra o üyelerin günlük puanının %25 ini de kazanmış oluyor.” deniliyor. Ne kadar çok puan o kadar fazla pastadan pay alırsınız.
    ADSlira Güvenilir mi?
    Her zaman söylüyoruz reklam gösterimi yapan sistemler kazancın %90 ını dağıtıp, %10’unu bile kendisine alsa kazanç sağlar. Bu tür sistemler ile yatırım toplamak zaten mantık dışıdır. ADSlira güvenilir mi sorusuna burada bir yanıt bulabilirsiniz. ”Yatırım almayan, reklam gelirlerini paylaşan bir sistem” olarak karşımıza çıkıyor.
    ADSlira Ödeme Yapıyor mu?
    Sistem kesinlike ödeme yapıyor. Youtubeden birçok kanıt videosunu izleyeblirsiniz.
    SİTE LİNK : TIKLAADSlira İle Para Kazanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardahoke -- 14 Ağustos 2018; 21:41:26 >

• www.adslira.online/uye/121289 burdan üye olursanız hem siz hem de ben fazla kazanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.