Şimdi Ara

advanced systemcare 8 yararlımı veya kullanışlımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba başlıkta gordugunuz gıbı bu yazılım kullanalabılırmı neden ?

• Benim bi arkadaşımın favori programıdır.Bi arkadaşına virüslü ve sistemi yavaş çalışıyor diye kurdu ve bilgisayar çöktü :D Çok gülmüştüm o zaman. :D Program iyi hoş görselliğe sahip ama bana kalırsa çok iyi değil.Benim düşüncem.
  • bu programı kurmuştum bilgisayarım kafayı yedi.internete ne yaptıysam girememiştim.format atmak zorunda kaldım hatta bu sorunla ilgili konu açmıştım burada.hiç tavsiye etmem ccleaner tavsiye ederim.

bu da açtığım konuydu uzak dur derim :)

http://forum.donanimhaber.com/m_103119347/f_//tm.htm#103119347
  • saolun ya aynen çok guzel bır gorunuşu var ama bendede yavaşlama sağladı of direk sildim
  • ASCare yerine
    Toolwiz Care kullanabilirsiniz.
    Sisteminizi de göçertmez.
  • Pro versiyonunu kullanıyorum arkadaşların söylediği hiçbir sorunla karşılaşmadım bu güne kadar.Yaklaşık 6 senedir sürekli olarak kullanıyorum bi sorun çıkarsa kullanmazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzeNHocA kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asc iyidir.
  • Bu yazılımlar yarardan cok zarar getırır bunu baslarda farketmek zor zamanla daha ıı anlarsınız

bu tarz yazılımlar sıze varolan pc performansından daha ıı bı hız kazandırmaz

kullanıcıları yanıltan tarafı

uzun suredır defrag kayıt temızleme ıslemı yapılmamıs bı pc halıyle yavaslamaya baslar

kullanıcılarda hemen system care gıbı yazılımlara basvurur

bu anlık bı hız kazandırır

pekı ya goturduklerı

ne sıldıgını bılıyo musunuz

ben bılmıyorum

bunun yerıne basıt cozumlerde var

1 . butun sılme ıslemlerınızı . sılme ıslemı derken pc nızden kaldırmak ıstedıgınız programları unınstaller yardımıyla yapın her seferınde bı kac sanıye hayatınızdan calıcak hepsı bu

your unınstaller mukemmel bı yazılım yıllardır kullanırım sıkıntı yasamadım

http://your-uninstaller.en.softonic.com/ google da kolaylıkla full surumunu bulabılırsınız

2 . ccleaner yazılımı kullanarak kayıt defterı hatalarını duzeltırsınız tamamen zararsız en azından ben bı falsosunu gormedım

https://www.piriform.com/ccleaner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 20 Mart 2015; 4:29:44 >

• dawes21 D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Tecrübesiz kullanıcılar genelde tüm seçenekleri işaretliyor ve program kayıt defteriyle oynuyor, o yüzden bazı sorunlar ortaya çıkıyor.

Öncelikle kayıt defteri ile ilgili tik işaretlerini kaldırın ve kayıt defteriyle ilgili bir işlem yapmasına onay vermeyin.

Kayıt defterini CCleaner programıyla yapmak daha mantıklı.
  • temizleme programı kullanacaksanız arka planda çalışmayan program kullanın. wisecar, asc gibi programlar pc'yi kısa süreliğine hızlanır sonra tekrar kasmaya başlar. ccleaner'ı 6-7 günde bir çalıştırdığım halde pc düzgün bi şedkilde çalışıyo. asc ve wisecare'yi(farklı zamanlarda kullandım) kaldırdığım da pc sanki büyük bi yükten kurtulmuş gibi çalışmaya başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.