Şimdi Ara

windows 7 ye hangi office programını kurayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar offıce 2003 denedım kabul etmedı windows 7 şimdi netten indicem 2007 de sorun yaşarmıyım?

• Sisteminiz 32 bit mi? 64 mü? 32bit ise sorun olmaz kullanabilirsiniz diğeri konusunda birşey söyleyemeyeceğim.
  • 32 bit sistem ama kuramadım malesef.suan 2010 indiriyorum ama 2003 daha cok ısıme yarardı acıkcası
  • Ben dün akşam officeXP diye geçen 2002 sürümünü kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Onun öncesinde aklımda yanlış kalmadıysa 2007 sürümünü yüklemeye çalışmıştım. O kuruldu ama sürekli hata verip durdu. Silip 2002'yi kurdum. Sanırım diğerinin kur dosyasında bir bozukluk vardı. Seninkinde de öyle bir durum olabilir.
  • 2007 de sorun yaşamazsın emin ol
  • 2010da olabilir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost_55 -- 8 Şubat 2011; 13:46:02 >
  • benim önerim office 2003 stabil olarak en kararlı sürüm şahsen kullanıyorum sorun yaşamadım kurarken internetten katılımsız sürümlerini bulup indirin isterseniz link atarım kurdugunuzda sorun yaşamassınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2010'u sorunsuz kullanıyorum ama 2007'yi ben de kullanamadım.
  • cd den yükleme yapıyorsanız cd den kaynaklanıyor olabilir.İnternetten indiriyor iseniz kendi sitesinden indirmeyi yüklemeyi deneyin...
  • orjinalse direk siteden karşı yüklemelerden indirebilirsin diye biliyorum..yada c r a c k lileri var diye bikliyorum
  • 64 bit w7 için bana da office 2010 veya 2007 download pmi atabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar...
  • 2007 öneririm ama 2010da fena değil kurmuşken yeni olsun diyorsan 2010kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.