Şimdi Ara

AEG 88489 yerine AEG 89495

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil cevap bekliyorum. Geçen gün son satın aldığım AEG 88489 modeli bana gelirken kamyondan düşmüştü şimdi firma beni arayarak yerine AEG 89495 modelini aynı fiyattan yollayacağını söyledi. Bu modeli hiç araştırmamıştım Candoğan bey makineler arasındaki farkı belirtirseniz sevinirim. Firma cevap bekliyor.

• Aynı fiyata veriyorsa çok iyi.

AEG L89495 modelinde Ökomix yıkama sistemi var. Makine kazanın dışında ayrı bir bölgede deterjan ile suyu karıştırıp tamamen çözüyor ve sonra jet sistemi ile çamaşıra çözeltiyi yediriyor. Bu özel yıkama sistemi sayesinde A sınıfından %80 daha tasarruflu enerji verimliliği var.

L88489 modelinin sıkma verimlilik sınıfı A, yani çamaşırı daha kuvvetli sıkıyor. Kazanı tartarak tahmini süre gösterme ve deterjan miktarı önermesi var.

89495 sıkmada 75, 88489 73dB.

İkisinin birbirine göre üstünlükleri bunlar, bu özellikler ışığında tercihinizi yapabilirsiniz.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama tercih şansım yok, yani ya 89495 i alıcam yada para iadesi. Ama sanırım makineyi almak daha mantıklı olucak.
  • 1700TL civarı ise bu makine için çok iyi bir fiyat. Aldığınızda inceleme bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnceleme tabiki yapıcam ama kullanıma başlamam 2 ayı bulacak, taşınma sebebiyle makine değiştiriyorum ev tutunca garantisini başlatıcam. Kargo dahil 1800 liraya gelecek bir aksilik daha çıkmaz ise.
  • Arkadaşlar Dün elime geçen f89495 modeliyle ilgili kafamda soru işaretleri var. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bana paket sonradan yapılmış gibi geldi çünkü üzerindeki köpükler çok ince ve kırık. bana fabrikasyon olsa daha sağlam olurlardı gibi geldi. acaba spot ürün olabilirmi?http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2467211/kargo-pakedi-cok-kotuydu/utrnm
    linkdeki siteye iki tane fotograf koydum.
    Sizin gelen makinenizin pakedi nasildi? Fotografta yolladığım gibi miydi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch WAS20461
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şikayetiniz onaylamadığı için linkte ne yazdığını göremiyorum. Buraya fotoğraf ekleyebilir misiniz?

• Benim incelememde makinenin ambalajlı fotoğrafı var, oradan bakabilirsiniz.

•  AEG 88489 yerine AEG 89495

http://forum.donanimhaber.com/m_67849136/tm.htm
    bu linkteki ambalajlı görüntüsü fotografı açılmıyor. elinizde fotograf varsa tekrar yüklermisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.