Şimdi Ara

AEG-ELECROLÜX-BOSH ÇAMAŞIR MAKİNASI... Hafta Sonu Alacağım Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AEG L75280FL
    AEG Lavamat 75270 Fl
    BOSH WAS24765TR

Arkadaşlar Merhaba Daha Önce Sizlere Danışarak Lg Çamaşır Makinası Almaktan Vazgeçtim
    Aeg ve Electrolüx araştırdım Tabiki Birde Bosha Baktım Ama Çok Kararsız Kaldım
    Fiyat Farklarınıda Göz Önünde Bulundurarak Bana Yardımcı Olurmusunuz... Ve Başka Tavsiyeniz Varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrv0689 -- 20 Şubat 2013; 23:12:32 >

• en önemli şey artık 7 seneye çıkan garanti süresince iyi hizmet alabilmek bence. seçimleriniz gayet güzel, evinize en yakın servisi olan markayı seçin derim. ha bir de arçeliğe göz atın. ürün kalitesi üst düzey değil ama servis kalitesine diyecek yok.
  • Arçelik Düşünmedim Doğrusu...
    Aeg de de Çok Kararsız Kaldım L75280FL ve 75270 modelleri arasında sadece buhar farkı var anlayabildiğim ancak güzel fiyat farkı var
    Sizce Hangisini Almalıyım...

Electolüxde gayet hoşuma gitti boshta ama en iyisini almak istiyorum herkes gibi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrv0689 -- 21 Şubat 2013; 0:21:12 >
  • En İyi Cevabı Cankırıkları ve Candoğanbey verebilir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Eşya Servisi

Bosch, Siemens, Arçelik, Beko

Bunların Dışına Çıkmayın, Nekadar Az Özellik Ve Nakadar Az Dijital Olursa Okadar Memnun Kalırsınız.

16 Yıllık Bir Beyaz Eşya Teknisyeni Olarak Benim Düşüncem Bu.

peki sebebi ne bunların dışına çıkmamanın? neden samsung değil? neden aeg-electrolux değil? neden hotpoint ariston yada indesit değil? neden profilo yada vestel değil? sebeplerini de yazsaydınız keşke... sorguya çekmek gibi algılamayın sakın, mesajlarınızdan bilgili biri olduğunuz belli zaten, sadece diğer markaları önermeme sebeplerinizi merak ettim ne gibi eksiklikler gördünüz mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 21 Şubat 2013; 11:35:34 >
  • ZEITGEIST Merhaba;

Mesajınızdan Sonra Konu Hakkında Bir Çalışma Yaptım Ve Bütün Arkadaşların Bilgilenmesi İçin Yayınladım Dilerseniz Gözatabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_71991247/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71991247

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Eşya Servisi -- 21 Şubat 2013; 16:01:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.