Şimdi Ara

AEG Lavamat 75280FL ve AEG Lavamat 88489FL. Aradaki 500 tl fiyat farkına değer mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
8.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pulsar_82

İzmir'de AEG sitesinde bulunan bayileri aradım, satürn, media markt, darty dolaştım ama AEG'nin yeni makinalarını görebileceğim bir yer maalesef bulamadım. Bilen varsa lütfen söylesin. Ayrıca AEG'nin bayi ve servis ağı neden bu kadar az? AEGnin sitesinden telefonlarını alarak aradığım bazı bayiler artık AEG bayisi olmadıklarını söylediler. İzmirde aradığım AEG bayileri ise yeni makinaların ellerinde olmadığını ancak sipariş üzerine getirdiklerini belirttiler. Beyazeşyam.com sitesinde olan modeller AEG'nin kendi resmi sitesinde yok bu nasıl iş anlamadım. Makinaların kağıt üstünde özellikleri iyi olmasına rağmen neden bu kadar kötü bir pazarlama ve hizmet var anlamadım, satmamaya çalışıyor herhalde!!!

eşrefpaşa da koç ticaret var oraya baktınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeler

beyazeşyam.comdan aeg l87695 ürünü yeni aldım. (9/7 kurutmalı olanı) ürün dün geldi. kendileri getirdiler. kargoya vermemişler tahrip olmasın diye. ürün sitede abartılı ucuz olunca tereddüt ettim. revüzyon veya spot ürün mü diye ancak aeg yi aradım bayimizdir dediler. valla 2600 tl civarı olan ürünü 1950 tl'ye aldım. az önce siteye teşkkür yazısı yazmak için girdim ürünün fiyatını 2159 tl yapmışlar. ancak tel temasa geçmeleri, teslimat konusunda bilgi vermeleri şaşırtı beni. izmire getirirler mi bilmem. ancak aşılveriş yapılacak bir siteymiş helal olsun. alıştık dan dun firmalara. normal bir muamele görünce şaşırıyoruz artık.

beyazesyam.com iyi bir site. Daha önce birçok akrabam için alışveriş yapmışlığım var.

İstanbul içine kendileri teslim ediyorlar. İstanbul dışına kargo ile gönderiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu arada ben de büyük ihtimalle L87480FL alacağım :) Çünkü ben de koyu renkli programını istiyorum.

candoğan üstad, bana da lazım iki tane için pazarlık yap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATSIZ -- 31 Ekim 2012; 11:18:47 >
  • Merhabalar yeni nesil çamaşır makinelerinden korkar oldum bir değişim ve arkasından da iade etiğim arçelik in love serisinden sonra 1 haftadır forumları geziyorum ve bir tek sizin yorunlarınız bana mantıklı geliyor AEG L88489FL de karar kıldım fakat üretici firma arçelik yazıyor bu konuda bana bilgi verirseniz memnun olurum.Şimdiden Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernaz69

Merhabalar yeni nesil çamaşır makinelerinden korkar oldum bir değişim ve arkasından da iade etiğim arçelik in love serisinden sonra 1 haftadır forumları geziyorum ve bir tek sizin yorunlarınız bana mantıklı geliyor AEG L88489FL de karar kıldım fakat üretici firma arçelik yazıyor bu konuda bana bilgi verirseniz memnun olurum.Şimdiden Tşk.

Arçelik'te ne sorunu yaşamıştınız? In Love tasarım ve kullanışlılık açısından güzel bir cihaz. Ancak ben mekanik aksamına güvenemiyorum. Bir de fiyat yüksek. 1000-1200TL arasında olsa düşünülebilir ancak.

AEG L88489FL modelini 3 aydan fazladır kullanıyorum. Kullanışlılık, malzeme kalitesi, programlardaki süre esnekliği, yıkama ve sıkma performansı konularında bence rakipsiz. Benim tespit ettiğim tek önemli olumsuzluk yük dengesiz olsa dahi alıp sıkması. Ara sıkmalarda hafif tıkırtılara neden olabiliyor. Ancak amortisörler öylesine iyi ki, bu tıkırtılar motor sesini geçemiyor genelde. 1400 devirde ise tıkırtı oldukça az, zaten önemli olan da 1400 devirde sessiz olması. Android cihazımla yaptığım ses ölçümlerinde telefonumu kapısına dayadığım zaman ara sıkmalarda (1000 devir ve dengesiz haliyle) 68dB civarı; 1400 devirde ise 71dB civarında ses ölçümü alıyorum. Makinede 3 tane amortisör var.

Bu kadar büyük bir kazanla ve dengesiz halde bile bu ses ölçümleri yine iyi bence. Dengesiz de olsa sıkabilmesi bir açıdan bakıldığında iyi aslında; hem çamaşır dağıtmak için 10-15 dk oyalanmıyor; hem de yükü dengesiz görüp sıkmama gibi bir durum olmuyor. Bazı markalar gibi sürekli aynı hareketi tekrarlayarak dengelemeye çalışmıyor; farklı hareketler uyguluyor.

Kısacası bence pişman olmazsınız.

• Beyaz çamaşırlarım grileşti onun dışında özllikle kotlarda nem ve rutyubet kokusu oluştu .4 gündür dolaşıyorum AEG de karar kılmıştım derken Medi Markette Mielle markanın beyazları çok beyaz yıkadığını ve kazanın çelik olduğunu asla koku barındırmaz dedi bütçem müsait değil teşir ürünümüz var 8 kg.1.900 verebiliriz dediler kafam iyice karıştı şimdi de ama ben koku yapmayan ve beyaz çamaşırlarımı grileştirmeyen bir makine istiyorummm.
  • Miele sağlamlık konusunda rakipsizdir. Ancak yıkama performansı konusuda AEG'nin bu modeli Miele'nin alt serisinden daha iyi bence. Sebebi de yıkama sürelerinin nispeten daha uzun olması, daha bol suyla yıkaması ve su jeti olması.

Bu arada AEG Electrolux ile aynı firmanın ürünüdür. Arçelik ile bir bağlantısı yoktur.
  • quote:

Beyaz çamaşırlarım grileşti onun dışında özllikle kotlarda nem ve rutyubet kokusu oluştu .4 gündür dolaşıyorum AEG de karar kılmıştım derken Medi Markette Mielle markanın beyazları çok beyaz yıkadığını ve kazanın çelik olduğunu asla koku barındırmaz dedi bütçem müsait değil teşir ürünümüz var 8 kg.1.900 verebiliriz dediler kafam iyice karıştı şimdi de ama ben koku yapmayan ve beyaz çamaşırlarımı grileştirmeyen bir makine istiyorummm.

hangi medya markta satılıyordu 8kglık miele çamaşır makinası
  • O Miele'nin 8kg olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen 6kg modelidir. Ama 6kg Miele'nin kazan hacmi çoğu 8kg modelden geniş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güngören Real media market yani teşhirdeki ürün almak mantıklı mı değil mi size göre? Gerçi Şimdi araştırma vatim oldu siz haklı çıktınz 6 Kg.Kapasite W1612 Modeli onun da zaten sitesindeki fiyatı 1899 TL . OOOOOOOFFFFFF yaaa gitikçe aklım karıştı en güzel eski çelik kazanlı makine bulup almak galibaaaa:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernaz69 -- 5 Şubat 2013; 9:41:20 >
  • quote:

Beyaz çamaşırlarım grileşti onun dışında özllikle kotlarda nem ve rutyubet kokusu oluştu .4 gündür dolaşıyorum AEG de karar kılmıştım derken Medi Markette Mielle markanın beyazları çok beyaz yıkadığını ve kazanın çelik olduğunu asla koku barındırmaz dedi bütçem müsait değil teşir ürünümüz var 8 kg.1.900 verebiliriz dediler kafam iyice karıştı şimdi de ama ben koku yapmayan ve beyaz çamaşırlarımı grileştirmeyen bir makine istiyorummm.

kokuyuda grileştirmeyide suçu kendinizde arayın makinada değil kullanmayı bilmiyorsunuz 9ndan sonra makinam kötü kusura bakmayın miele bile memnun etmez sizi

• Buyurun Misafirim olun siz bana yıkamayı öğretin ben size güzel güzel yemekler yapayım ne dersiniz?
  • Candogan Bey peki sizce Miele W1612 Fiyatı 1.899.- Alınır mı?
  • quote:

Candogan Bey peki sizce Miele W1612 Fiyatı 1.899.- Alınır mı?

o makine zaten o fiyatlarda satılıyor. teşhirse almayın derim. ama sağlamlık konusunda bütün markaları suya götürür susuz getirir orası kesin. alanın pişman olacağını sanmam.
    bu arada ben o fiyat aralığında candoğan beyin makinesini tercih ederdim oda başka bi konu
  • Ben de W1... serisindense kullandığım makineyi öneririm. Temizlik konusunda harika çünkü :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekür ederim ben de makinayı alınca umarım sizlere buradan güzel yorumlarımı yazabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

quote:

o makine zaten o fiyatlarda satılıyor. teşhirse almayın derim. ama sağlamlık konusunda bütün markaları suya götürür susuz getirir orası kesin. alanın pişman olacağını sanmam.
    bu arada ben o fiyat aralığında candoğan beyin makinesini tercih ederdim oda başka bi konu

miele yi övmenize rağmen aeg yi tercih etmenizi anlayamadım! açabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

quote:

miele yi övmenize rağmen aeg yi tercih etmenizi anlayamadım! açabilirmisiniz?

ben miele in sağlamlığını övdüm. o konuda piyasa lideri adamlar. ama tek başına sağlamlıkta bi yere kadar. sırf miele diye gidipte giriş sınıfı makinesini de almam o paraya, gider aynı paraya daha dolu ve yine kalitesini bildiğim makine alırım. aeg, electrolux, bosch gibi markalar belki kalite kontrol konusunda bir miele değiller ama öyle ezikte değiller. bosch un WAY serisi yada aeg nin 88489, 98699 gibi modellerini her türlü miele in giriş sınıfı makinesine tercih ederim ki gittim kendim aeg 98699 aldım bu söylediğim çamaşır makinesi için geçerli bu arada. mesela bulaşık makinesinde giriş modelleri bile her türlü alınabilir bana göre.

açıklayıcı olmuştur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 5 Şubat 2013; 18:30:57 >

• quote:

Teşekür ederim ben de makinayı alınca umarım sizlere buradan güzel yorumlarımı yazabilirim.

Gelişmeleri bekliyoruz

Zeitgeist arkadaşımızın yorumuna aynen katılıyorum. (Bulaşık makinesi konusunda da hemfikirim diyebilirim) O yüzden üzerine ekleme yapmama gerek duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

kokuyuda grileştirmeyide suçu kendinizde arayın makinada değil kullanmayı bilmiyorsunuz 9ndan sonra makinam kötü kusura bakmayın miele bile memnun etmez sizi

size pm attım bakabilir misiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.