Şimdi Ara

AEG Lavamat Exclusiv L88489FL 8kg A-%40 1400d/d Buharlı Çamaşır Makinesi İncelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
21
Favori
78.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

@candogan62 7 aylık yorumlarında kırışık azaltma ve koku giderme fonksiyonlarından bahsetmemişsin ben bir aya kadar bu makineyi almayı düşünüyorum bu özellikler benim için önemli hiç kullandınızmı yorumlarınızı bekliyorum

Kırışık giderme de, koku giderme de umduğumdan çok daha iyi çalışıyor. Gömlekleri buhardan sonra direkt giyemiyorsunuz ama penyeleri direkt 5dk düzeltip serdikten sonra ütülüymüş gibi giyebiliyorsunuz. Kolu gidermeyi de ceket için 2 kez kullandım. Yoğun sigara kokusunu tamamen aldı. Ayrıca buharın bir artısı daha var. Önceki yıkamadan kalan yumuşatıcılı su da ısının etkisiyle çamaşıra nüfuz edip mis gibi kökü bırakıyor. Sigara kokan ceket mis gibi yumuşatıcı kokusuyla çıktı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

@candogan62 7 aylık yorumlarında kırışık azaltma ve koku giderme fonksiyonlarından bahsetmemişsin ben bir aya kadar bu makineyi almayı düşünüyorum bu özellikler benim için önemli hiç kullandınızmı yorumlarınızı bekliyorum

Kırışık giderme de, koku giderme de umduğumdan çok daha iyi çalışıyor. Gömlekleri buhardan sonra direkt giyemiyorsunuz ama penyeleri direkt 5dk düzeltip serdikten sonra ütülüymüş gibi giyebiliyorsunuz. Kolu gidermeyi de ceket için 2 kez kullandım. Yoğun sigara kokusunu tamamen aldı. Ayrıca buharın bir artısı daha var. Önceki yıkamadan kalan yumuşatıcılı su da ısının etkisiyle çamaşıra nüfuz edip mis gibi kökü bırakıyor. Sigara kokan ceket mis gibi yumuşatıcı kokusuyla çıktı :)

Teşekkür ederim bu yorum benim için yeterli muftağı hallettim bi çamaşır makinesi kaldı onuda izmirde bulmak zor. Mediamarkt ta kalmamış birkaç tanınmadık dükkanda var onlarda bana ters yerde bakalım bir iki haftaya beyaz eşya işini hallederiz

• quote:

quote:

candoğan bey inşallah bu sefer bana da yardımcı olursunuz (birkaç kez yazdım da:) )

buzdolabı olarak KGE58AL30N modelini belirledim, inox zorunluluğu olduğu için mecburen 30n

Bulaşık için sizinde f/p olarak önerdiğiniz profilo bm6480mg modelini belirledik,

Çamaşır makinesi için hala bir karar verebilmiş değiliz, (inventer motorlu sessiz olması yorgan ve battaniye yıkayabilmek) isteklerimiz, max. 1500 lira bütçemiz Electrolux EWF1286LEW Profilo CM1001ETR - Profilo CM1220ETR - Profilo CM1201DTR - Electrolux EWF1287HDW - AEG L75270FL - AEG L87480FL - AEG 88489FL

sizin öneriniz ne olur veya bu fiyat aralığından hangisi bize en uygun olur (isteklerimiz göz önüne alınırsa)

tşkler

• Buzdolabı ve bulaşık makinesi seçimleriniz gayet güzel.

Çamaşır makinesine gelirsek;

Profilo CM1201DTR gayet sağlam ve uygun bir makine. Ancak program alternatifleri az. Yorgan yıkamak pratik olmayabilir.

Electrolux EWF1286LEW donanım olarak çok iyi. Buhar, yorgan programı, XXL tambur, su jeti gibi özellikleri sunuyor. Eksisi ise ekranın çok geniş olmayışı, bir de ses yalıtımı az olduğundan ve su jeti kullandığından yıkamadaki ses seviyesi daha fazla.

Konumuz olan AEG L88489FL zaten tartışılmaz. Fiyatının hakkını en iyi veren cihazlardan biri. 49dB yıkama, 73dB 1400 devir sıkma ses seviyesi ile hayet başarılı. Su jeti, çamaşır tartarak deterjan ölçüsü ve tahmini süre gösterme, anti alerjik program, 3 kademeli süre uzatma ve 2 kademeli süre kısma ile süre esnekliği vb. konularında rakibi yok.

Sizin için su jeti (üstten su püskürtme), ekstra sessizlik, şık görünüm, süre esnekliği gibi konular fiyattan daha önce geliyorsa L88489FL.

Fiyat bunlardan önce geliyorsa, yorgan yıkama ve sesten çok taviz vermek istemiyorsanız L75280FL veya EWF1287HDW.

Su jeti sessizlikten daha önemliyse EWF1286LEW derim.

L75270FL modelinde Profilo gibi yorgan programı yok. O açıdan sık yıkama yapılacaksa programın olması daha faydalı. Profilo ve L75270'te hassas programı seçip devri düşürerek ve eksra su fonksiyonunu açarak nispeten benzer bir yorgan programı oluşturabilirsiniz. Diğer makinelerde hazır program var.

Bu farklara göre tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 5 Haziran 2013; 3:40:27 >

• quote:

Buzdolabı ve bulaşık makinesi seçimleriniz gayet güzel.

Çamaşır makinesine gelirsek;

Profilo CM1201DTR gayet sağlam ve uygun bir makine. Ancak program alternatifleri az. Yorgan yıkamak pratik olmayabilir.

Electrolux EWF1286LEW donanım olarak çok iyi. Buhar, yorgan programı, XXL tambur, su jeti gibi özellikleri sunuyor. Eksisi ise ekranın çok geniş olmayışı, bir de ses yalıtımı az olduğundan ve su jeti kullandığından yıkamadaki ses seviyesi daha fazla.

Konumuz olan AEG L88489FL zaten tartışılmaz. Fiyatının hakkını en iyi veren cihazlardan biri. 49dB yıkama, 73dB 1400 devir sıkma ses seviyesi ile hayet başarılı. Su jeti, çamaşır tartarak deterjan ölçüsü ve tahmini süre gösterme, anti alerjik program, 3 kademeli süre uzatma ve 2 kademeli süre kısma ile süre esnekliği vb. konularında rakibi yok.

Sizin için su jeti (üstten su püskürtme), ekstra sessizlik, şık görünüm, süre esnekliği gibi konular fiyattan daha önce geliyorsa L88489FL.

Fiyat bunlardan önce geliyorsa, yorgan yıkama ve sesten çok taviz vermek istemiyorsanız L75280FL veya EWF1287HDW.

Su jeti sessizlikten daha önemliyse EWF1286LEW derim.

L75270FL modelinde Profilo gibi yorgan programı yok. O açıdan sık yıkama yapılacaksa programın olması daha faydalı. Profilo ve L75270'te hassas programı seçip devri düşürerek ve eksra su fonksiyonunu açarak nispeten benzer bir yorgan programı oluşturabilirsiniz. Diğer makinelerde hazır program var.

Bu farklara göre tercih sizin.

çok teşekkür ederim candoğan bey,

buzdolabını ve bulaşık makinesinin siparişini verdim, bugün itibariyle çamaşır makinesini de vereceğim

kullanmaya başladığımda gerekli incelemeleri yapar paylaşırım

emeği geçen herkese çok teşekkürler

• verdik bakalım siparişi, hanımla papaz olmayız umarım.kafama göre alışveriş yapmakla itham edildim.forumda yoksam , durumum iyi değildir...

• Hangi modeli aldınız? Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Dilerim siz evdekileri şaşırtırsınız :))
  • AEG Lavamat Exclusif L 88489FL modeli nette en ucuz sitesinden verdik siparişi.sağolsun Erkan bey.uzun uzun görüştük hafta içi ulaşmasını bekliyorum. Bu makine forum donanımcılarn makinesi babında sohbetimiz oldu.kullanımda sıkıntı yaşarşak ,rahatsız edeceğiz forum ahalisini ve başta sizi Candoğan üstad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATSIZ -- 9 Haziran 2013; 13:28:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATSIZ

AEG Lavamat Exclusif L 88489FL modeli nette en ucuz sitesinden verdik siparişi.sağolsun Erkan bey.uzun uzun görüştük hafta içi ulaşmasını bekliyorum. Bu makine forum donanımcılarn makinesi babında sohbetimiz oldu.kullanımda sıkıntı yaşarşak ,rahatsız edeceğiz forum ahalisini ve başta sizi Candoğan üstad.

sipariş sürecini bittiğinde değerlendirriseniz sevinirim. malum aeg ürünlerini çeşitli bir şekilde bulmak mümkün olmuyor. netteenucuz sitesini tavsiye edermisiniz diye bekliyorum saygılar.
  • Ok site ile ilgili değerlendirmelerim şu an olumlu.çok ilgililer.cihaz yetkili servise gelecek,onlar da getirip kuracak diye konuştuk. Alış veriş tamamlanınca değerlendirmelerimi tekrar yazarım.
    Yalnız makine ile ilgili teknik değerlendirme yapamam ayrıntılı şimdiden söyleyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçtiğimiz hafta netteenucuz.com dan sipariş verdim, taksitli ve ötelemeli düğün öncesi en mantıklı ( kargo 5-10tl gibi bir şey di) burası gibi geldi.

Servis bugün gelip kurulumu yapacak, direkt servisle görüştüm ve evde olmayacağımı servisin bana söylemesi gereken bir şey olup olmadığını söyledim.

Kireç önleyici boru gibi bir şey varmış, 60 tl 3 yıl boyunca calgon tarzında bir şey almanıza gerek kalmaz diyorlar, Alalım mı ?

Ek garanti 3+4 yıl için 120 tl yaptırmaya değer mi ?

Bakalım, umarım çizik, ezik gelmez..
  • Kireç önleyici Electro World'de 39tl. Ben taktırmadım ama bulaşık makinesine almayı düşünüyorum.

Garantisini de ileride bi delilik yapıp satarsam rahat satarım, veya ileride evlenirim vs. annemlerin başına dert açılmasın diye uzattım.

Faturadan itibaren 90 gün içinde garantisini uzatabilirsiniz.
  • Sizin Gürsey (evaletlerim.com)mağazası bana 2005 yılında aldığımız Siemens projeksiyonlu TV'yi kapalı kutu istediğimizi vurguladığımız halde üçkağıtçılık yapıp teşhirdekini paketleyerek kakalamıştı. Babam rahatsız, sinirden rahatsızlığı ilerlemesin diye annemle mevburen susmuştuk. Şimdiki halim olsa mağazayı ayağa kaldırırdım. TV 5 yıl içinde bozuldu. O dönem bize o TV'yi liste fiyatına satan Kadıköy Siemens bayisinde ismini hatırlamadığım başı hafif kel beyaz saçlı adamı hiç unutmam. Verdiğimiz para tek kuruşuna kadar haram zıkkım olsun.

Sizin alakanız yoktur belki, size hitaben yazmıyorum zaten. Ama yaşadığım olay dün gibi aklımda, her dükkanın önüne geçişimde güzel dualarımı iletirim kendisine. Gürsey lafını her duyduğumda aklıma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 13 Haziran 2013; 3:49:35 >
  • quote:

Kireç önleyici Electro World'de 39tl. Ben taktırmadım ama bulaşık makinesine almayı düşünüyorum.

Garantisini de ileride bi delilik yapıp satarsam rahat satarım, veya ileride evlenirim vs. annemlerin başına dert açılmasın diye uzattım.

Faturadan itibaren 90 gün içinde garantisini uzatabilirsiniz.

Bilgi için teşekkürler son yarım saat, servis evde iseniz gelelim dedi. Hayırlısı bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmnx

http://www.evaletlerim.com/AEG-Lavamat-L88489FL-Protex-Plus-SteamSystem-Camasir-Makinesi,PR-7041.htmlhttp://www.evaletlerim.com/AEG-Lavamat-L88489FL-Protex-Plus-SteamSystem-Camasir-Makinesi,PR-7041.html

http://www.evaletlerim.com/ da

Nette en ucuz da 5 ay taksit erteleme var 12 taksite o nedenle tercih ettim.kargo da bedava sayılır. 5 lira.makine yola çıkmış bu arada.

• tavsiye ederim çok kullanışlı bir makine
  • candoğan hocam bu makinede her şey tartılıyor demiştin aktif deterjan kapsülleri nasıl kullanılacak.tam dolu iken ya da yarım dolu iken bilgilendirirsen sevinirim...
  • Yaşadığım ticaret ahlakına sığmayan çirkin olaya istinaden bir olgunluk veya bir kibar özür beklerken Gürsey grubu ismini gizleyerek evaletlerim.com adı altında halen sayfamda reklam yapmaya devam ediyor.

Lütfen sayfamı kirletmeyin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATSIZ

candoğan hocam bu makinede her şey tartılıyor demiştin aktif deterjan kapsülleri nasıl kullanılacak.tam dolu iken ya da yarım dolu iken bilgilendirirsen sevinirim...

Ben kapsül deterjan kullanımına çok sağlıklı bakmıyorum. Çünkü kapsüller 5kg çamaşır için ayarlanmıştır. 8kg çamaşıra 2 tane atsanız fazla, 1 tane atsanız az gelir.

Bence toz deterjan kullanın. Bu makinenin toz deterjanda sunduğu performans harika çünkü. Kalıntı vb. hiçbir sıkıntı olmuyor.

Aldım alalı sadece toz kullanıyorum.

Ayrıca kendimce bir hesap yaptım. 8kg çamaşıra 160ml deterjan kullandığımda 5kg toz deterjan paketi ile 45 yıkama yapabiliyorum. 45 yıkamalık Omo'nun bana maliyeti 18TL.

Buna karşılık 32 tane kapsüle en az 30TL veriliyor. Çok promosyonlu almadıysanız kapsül deterjana toz deterjana kıyasla 2 katından daha fazla para ödüyorsunuz. Tozun temizlik konusunda sıvıya göre üstünlüğü de malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 13 Haziran 2013; 4:00:09 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.