Şimdi Ara

Aeg SBE 750 RE Darbeli Matkap 750 W - 395.20 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyat güzel, daha yeni Bosch Professional GSB 13-RE almasaydım, ben de alırdım.

Aeg SBE 705 RE Darbeli Matkap 705 W - 361.25 TL

Bu da değerlendirilebilinir.

• 2 ay önce 299 tl idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki ay önce dolar 6.02 idi ;)
  • hocam neyin kafasını yaşıyorsun :) o zaman ederi 50 dolar şimdi 57 dolar ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrdh kullanıcısına yanıt
    50x7,1=355 tl şu anda 360 a satılıyor...
  • srdrdh kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sen alma, şimdi lazım olan da zaman makinesine atlayıp 2 ay önceye gitsin. te allahım yaa, nelerle uğraşıyoruz...

• Daha önce eline matkap almamış biri olarak biraz araştırdım GSB 13-RE alacaktım. Hemen hemen aynı fiyatlar ama arada 100 watt farkı var. Kararsız kaldım.

Acemi birisi için hangisi daha iyi olur(Duvar işleri tablo,avize,stor asma, ahşap işler için düşünüyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmazadam kullanıcısına yanıt
    hocam tam olarak aynı durumdaydım, geçen gün amazondan 314 TL'ye 13 re aldım, bunun boyutlarıyla ilgili tam bir bilgi yok internette, ama 13 re çok kompakt, duvar delecek kadar güçlü, vidalama yapılabilecek kadar rahat.. bu cihaz kesinlikle daha ağır ve muhtemelen boyut olarak da büyük.
  • celtic pride kullanıcısına yanıt
    Ağır olması, boyutlarından dolayı ben de 13re alacağım galiba.Teşekkürler hocam.
  • olmazadam kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam... ben de hiç bulaşmıyorum buna.. fiyatı piyasaya göre iyi diye paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic pride

hocam tam olarak aynı durumdaydım, geçen gün amazondan 314 TL'ye 13 re aldım, bunun boyutlarıyla ilgili tam bir bilgi yok internette, ama 13 re çok kompakt, duvar delecek kadar güçlü, vidalama yapılabilecek kadar rahat.. bu cihaz kesinlikle daha ağır ve muhtemelen boyut olarak da büyük.
    Ben de olaylara tam hakim değilim. Arkadaşın şarjlı vidalama ve matkabı kullandım, adamın eline tam oturuyor. 13RE de öyle mi? Vidalama yapmak kolay mı? Ayrıca duvarı zaten deler, ancak kiriş, beton falan deler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.