Şöyle oluyor arkadaşlar; normalde ürünün fiyatı 3.299 TL Sepette %15 indirimle 2639 lira bunun yanında Koçtaş 2500 lira ve üzeri ürünlere 500 lira daha indirim veriyor (Benim hesabımda indirim vardı, ben daha önce çarkı çevirdiğimde mi aldım, hatırlamıyorum ama hesabımda 500 liralık indirim yüklüydü) Bu indirimle beraber ürün 2.139 liraya geliyor. Mac Allister markasını tavsiye ederim orta halli kaliteli bir markadır. Ucuz Çin mallarına para verip sinir hastası olmayın . Ürünü AEG, Stanley yada Makita ile kıyaslamayın onlar zaten apayrı bi dünya Link: www.koctas.com.tr https://www.koctas.com.tr/mac-allister-mscd18-li-2-li-ion-cift-akulu-darbeli-matkap-18v-1-5a/p/2000031947İnceleme videosu : Mavili Adamın Tamir Tadilat ve Hobi Dünyasıyoutube Matkabın 18. torku ve diğer torklar oldukça hafif kalıyor, özellikle basit ev işlerinde ve düşük güç gerektiren kibar işlerde gayet başarılıyken yüksek güç gerektiren işlerde zayıf kalıyor, daha sert bir sıkma gerekiyorsa çekiç sembolünün yanındaki burgulu delme sekmesinde kullanınız, o zaman motorun kapasitesini tam kullanırsınız.
Matkabımız güç korumalıdir, motor çok zorlanırsa kendini korumaya alır ve matkap durur gene de matkabı zorlamamak lazımdır, her ne kadar matkapta böyle durumlarda olumsuz bir durum yaşamamışsam bile matkabın ömür törpüsüdür.
Matkabımız güç korumalıdır, motor çok zorlanırsa kendini korumaya alır ve matkap durur gene de matkabı zorlamamak lazımdır, motoru yanar mı yanmaz mı ya da ne kadar bilemiyoruz,
Matkabı hız vitesinde yani 2. viteste kullanırsanız zorlanabileceğinden durarak korumaya bile geçebilir ve normaldir, bu gibi işlerde matkabı yüksek torklu 1. viteste kullanınız orta kademenin en iyilerinden belki ama Bosch Professional da değil bunlar, torku 35 nm dir 60-70 nm torku olan üst sınıf modellerle kıyaslamayın orta sınıf makina alırsanız sinekten mideniz bulanmayacak ona göre kullanacaksınız ya da profesyonel modeller alacaksınız, yanlış vites üst sınıf modellerde bile verimli olmaz , birşey diyemiyoruz haliyle, torkları ayrı ayrı denemiyorum en üst seviyede kullanıyorum.
Matkabımız güç korumalıdir, motor çok zorlanırsa kendini korumaya alır ve matkap durur gene de matkabı zorlamamak lazımdır, hala problemsiz kullanıyorum ama motoru zarar görür mü bilemiyorum.
Tüm mal ve malzemelerinizin kıymetini biliniz, kolay gelsin .... https://www.youtube.com/watch?v=024Y1CtSp50< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horror meteor -- 13 Kasım 2024; 22:54:22 > |
Bildirim