Şimdi Ara

AEGE SERVERI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM arkadşlar ben aege servırındayım lvl 33 ümama soyuldum yardım ederseneiz sevinirm nick=thedarkness msn=yagizakgun5@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum

• ne yardımı bekliyorsun kardeş? ayrıca nedir bu soyulma olayı? yalan mı kalmadı? allam yaa..
  • Kardeş kusura bakma,o serverda oLsam yardımcı oLmaya çaLışırdım..Geçmiş oLsun ..
    quote:

Orjinalden alıntı: feversea

ne yardımı bekliyorsun kardeş? ayrıca nedir bu soyulma olayı? yalan mı kalmadı? allam yaa..

Hocam hiç kimse,heLe bu bir Türk ise bu kadar basit şeyLer için yaLan söyLemez .. YaLan söyLemiş oLsa ve sen bunu biLiyor oLsan biLe bu şekiLde karşıLık vermen yakışık aLmaz .. Yardım edersin ya da etmezsin o senin biLeceğin birşey,sana zorLa yapacaksın diyen yok.. Kişiye hakaret edercesine cevap yazmanın doğru oLmadığını düşünüyorum,benim nacizane görüşüm bu ..
    SaygıLarLa ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartachus -- 7 Ağustos 2006; 0:19:20 >
  • nacizane görüşüne saygılar sunuyorum. oyunu ne kadar zamandır oynuyorsun veya bu tip olaylarla ne kadar karşılaştın bilmiyorum? fakat verdiğin bu ılımlı tepkiden dolayı fazla karşılaşmadığın kanısına vardım. evet bunu yapan türkler var. ben de istemezdim ama var.
    bu yazdığı tamamen yalandır, bu oyunda soyulma denen bir kavram mevcut diil. ha, account hacklenir onu bilemem. eğer öyle birşey olduysa belirtmesi gerekir. durup dururken "ben soyuldum yardım edin ..bıt..bıt.bıt.." tarzında mesaj yazan birine de gereken karşılığı veririm.
    saygılar..
  • yemin ederimki yalan söylemyiom kuzenlerin şifreyi bliyodu soyumuşlar bende şifreyi değiştirdim inanmıyosanzı yapabiliceğim bieşy yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagizakgun

SLM arkadşlar ben aege servırındayım lvl 33 ümama soyuldum yardım ederseneiz sevinirm nick=thedarkness msn=yagizakgun5@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum

sen benden geçen yardım isteyen çocuksun
  • hah böyle de canımı ye. bi daha da şifreni babana bile verme. o kadar emek harcadığın şey heba olur sonra.
    benim gene de kafamda soru işaretleri var ama neyse, zaten o serverda değilim. fakat şu kadarını söyliyim, yardım eden çıkmaz herhalde.. çıkarsa da anlından öperim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    İkinci TurkMuOnline Serveri
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spartachus

Kardeş kusura bakma,o serverda oLsam yardımcı oLmaya çaLışırdım..Geçmiş oLsun ..
    quote:

Orjinalden alıntı: feversea

ne yardımı bekliyorsun kardeş? ayrıca nedir bu soyulma olayı? yalan mı kalmadı? allam yaa..

Hocam hiç kimse,heLe bu bir Türk ise bu kadar basit şeyLer için yaLan söyLemez .. YaLan söyLemiş oLsa ve sen bunu biLiyor oLsan biLe bu şekiLde karşıLık vermen yakışık aLmaz .. Yardım edersin ya da etmezsin o senin biLeceğin birşey,sana zorLa yapacaksın diyen yok.. Kişiye hakaret edercesine cevap yazmanın doğru oLmadığını düşünüyorum,benim nacizane görüşüm bu ..
    SaygıLarLa ..

sana katılıyorum dostum.böle bi yalan için kendini kasıpta nie topick açsınki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.