Şimdi Ara

Aegwynn 'HALA' yaşıyor...mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medivh'in annesi Aegwynn wowwikinin demesi üzerine hala yaşıyormuş ama anlamadığım olay Aegwynn hala yaşıyorsa nasıl oluyorda Khadgar gardiyan olabiliyor??Aegwynn'in eline su bile dökemez!Burning Legion'un komutanı Sargeras'la tek başına savaşmış ve yenmişti...Ve hala hayattaysa neden Lich King'i durdurmuyor??

Bakınız link

http://www.wowwiki.com/Aegwynn

• quote:

Orjinalden alıntı: b1gcat

Medivh'in annesi Aegwynn wowwikinin demesi üzerine hala yaşıyormuş ama anlamadığım olay Aegwynn hala yaşıyorsa nasıl oluyorda Khadgar gardiyan olabiliyor??Aegwynn'in eline su bile dökemez!Burning Legion'un komutanı Sargeras'la tek başına savaşmış ve yenmişti...Ve hala hayattaysa neden Lich King'i durdurmuyor??

Bakınız link

Bildiğim kadarıyla Jaina Proudmoore'un yanında kılık değiştirmiş kulede duruyorlar.Bu yüzden bulamıyor olabilir ancak tam emin değilim.Evet Sargeras'ı yendi ancak bir kısmını.Ne olursa olsun bir insan eski bir titana karşı biraz zor.

• aslında sargerası yenmedi sargerasın bir planıydı azerotha girmek için yaptığı bir plandı..aegwynn oğlu medivh ve aegwynn tüm gücünü medivhe vermişti çünkü yeni gardiyanın oğlu olmasını istiyordu ve yeni gardiyanın order of tiristfal dan olmasını istemiyordu. medivh'in içinde sargerasın ruhu vardı ve medivh zamanla çok güçlü olup orcları azerotha getirdi çünkü onu bi nevi sargeras kullanıyordu..aegwynn onu durdurmaya çalıştı ama tüm gücünü ona verdiği için yenildi..daha sonra oğlunun öldürüldüğünü görünce iyice karamsarlığa kapıldı ve içine kapandı..orda yazılanlardan anladığıma göre aegwynn medivh i tekrar geri getirmeye çalışmış ama başaramamış galiba şimdi jainanın danışmanı ama farklı bir kimlikle gizli tutuluyormuş..yani artık gücü yok çünkü en son gücünü jainaya vermiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

quote:

Medivh'in annesi Aegwynn wowwikinin demesi üzerine hala yaşıyormuş ama anlamadığım olay Aegwynn hala yaşıyorsa nasıl oluyorda Khadgar gardiyan olabiliyor??Aegwynn'in eline su bile dökemez!Burning Legion'un komutanı Sargeras'la tek başına savaşmış ve yenmişti...Ve hala hayattaysa neden Lich King'i durdurmuyor??

Bakınız link

Bildiğim kadarıyla Jaina Proudmoore'un yanında kılık değiştirmiş kulede duruyorlar.Bu yüzden bulamıyor olabilir ancak tam emin değilim.Evet Sargeras'ı yendi ancak bir kısmını.Ne olursa olsun bir insan eski bir titana karşı biraz zor.
    Tabetha denen Bir Kadın war Warlock Görevleri veren onun Olma ihtimalide Yüksek..

Ayrıca Khadgar Gardiyan Değil Son gardiyan Medivh'tir.Kitabın ismi Bile bu sekildir...

Ve Yendiği Sargeras'ın Avatarıdır gercek sargeras Değldir...Yenmeside Sargeras'ın Bi nevi İşine Gelmiştir....

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

aslında sargerası yenmedi sargerasın bir planıydı azerotha girmek için yaptığı bir plandı..aegwynn oğlu medivh ve aegwynn tüm gücünü medivhe vermişti çünkü yeni gardiyanın oğlu olmasını istiyordu ve yeni gardiyanın order of tiristfal dan olmasını istemiyordu. medivh'in içinde sargerasın ruhu vardı ve medivh zamanla çok güçlü olup orcları azerotha getirdi çünkü onu bi nevi sargeras kullanıyordu..aegwynn onu durdurmaya çalıştı ama tüm gücünü ona verdiği için yenildi..daha sonra oğlunun öldürüldüğünü görünce iyice karamsarlığa kapıldı ve içine kapandı..orda yazılanlardan anladığıma göre aegwynn medivh i tekrar geri getirmeye çalışmış ama başaramamış galiba şimdi jainanın danışmanı ama farklı bir kimlikle gizli tutuluyormuş..yani artık gücü yok çünkü en son gücünü jainaya vermiş..
    quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

aslında sargerası yenmedi sargerasın bir planıydı azerotha girmek için yaptığı bir plandı..aegwynn oğlu medivh ve aegwynn tüm gücünü medivhe vermişti çünkü yeni gardiyanın oğlu olmasını istiyordu ve yeni gardiyanın order of tiristfal dan olmasını istemiyordu. medivh'in içinde sargerasın ruhu vardı ve medivh zamanla çok güçlü olup orcları azerotha getirdi çünkü onu bi nevi sargeras kullanıyordu..aegwynn onu durdurmaya çalıştı ama tüm gücünü ona verdiği için yenildi..daha sonra oğlunun öldürüldüğünü görünce iyice karamsarlığa kapıldı ve içine kapandı..orda yazılanlardan anladığıma göre aegwynn medivh i tekrar geri getirmeye çalışmış ama başaramamış galiba şimdi jainanın danışmanı ama farklı bir kimlikle gizli tutuluyormuş..yani artık gücü yok çünkü en son gücünü jainaya vermiş..

Evet aslında Medivh diye biri yok Aegwynn ile Nielas Aran'ın ilişkisinden sonra ta annesinin karnındayken sargeras medivh'in bedenine girdi.Normalde Medivh tabiki kötü birisi değil.Guldan ile portal açan Sargeras'ın ta kendisi.Bi nevi Medivh Sargeras'ın Azeroth'daki ayağı.En sonda Khadgar Medivh'i öldürünce Medivh'in Ruhu Teşekkür ederim öle bişeyler diyordu tam hatırlayamadım ama orada çok duygulanmıştım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

Evet aslında Medivh diye biri yok Aegwynn ile Nielas Aran'ın ilişkisinden sonra ta annesinin karnındayken sargeras medivh'in bedenine girdi.Normalde Medivh tabiki kötü birisi değil.Guldan ile portal açan Sargeras'ın ta kendisi.Bi nevi Medivh Sargeras'ın Azeroth'daki ayağı.En sonda Khadgar Medivh'i öldürünce Medivh'in Ruhu Teşekkür ederim öle bişeyler diyordu tam hatırlayamadım ama orada çok duygulanmıştım.

Alıntıları Göster
    Anlamadıgım Bİr noktada MEdivh öldüyse Ki Öldü Khadgar Tarafından SArgerasın Ruhu Ortalıktan Kayboldu.. Peki medivh Thrall'ın Rüyasına nasıl Girdi veya W3 hikayelerindeki gibi ortalıkta nasıl Dolastı..bunu bilen varmı?

ayrıca aegwynn'in sargeras'ı nerede Yok ettiiğini Bilen varmı? Hani Arthas Vs ilidan Questi Gibi Bir quest ile Gecmişe Gidip Bunuda izlesek Güzel Olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: emptyleon

Anlamadıgım Bİr noktada MEdivh öldüyse Ki Öldü Khadgar Tarafından SArgerasın Ruhu Ortalıktan Kayboldu.. Peki medivh Thrall'ın Rüyasına nasıl Girdi veya W3 hikayelerindeki gibi ortalıkta nasıl Dolastı..bunu bilen varmı?

ayrıca aegwynn'in sargeras'ı nerede Yok ettiiğini Bilen varmı? Hani Arthas Vs ilidan Questi Gibi Bir quest ile Gecmişe Gidip Bunuda izlesek Güzel Olurdu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emptyleon

Tam olarak bilmiyorum ama orda Guldan'ın rüyasına girmiyo mu?Dediğimiz gibi Sargeras'ı yok etmiyor.Kitaba baktım ama nerde kapıştıklarını göremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emptyleon

Tam olarak bilmiyorum ama orda Guldan'ın rüyasına girmiyo mu?Dediğimiz gibi Sargeras'ı yok etmiyor.Kitaba baktım ama nerde kapıştıklarını göremedim

Alıntıları Göster
    Aegwynn Sargeras'ı nothrend de biryerlerde öldürüyor (yada avatarını) kitapta anlatılan yer soğuk ve dağlık bir yer.icecrown olabilir...yada storm peaks

• quote:

Orijinalden alıntı: b1gcat

Aegwynn Sargeras'ı nothrend de biryerlerde öldürüyor (yada avatarını) kitapta anlatılan yer soğuk ve dağlık bir yer.icecrown olabilir...yada storm peaks

Alıntıları Göster
    w3de propeti görünce thrall Sen benm rüyamda gördüğüm adamsn felan dio.. o manada dedim yani...Ayrıca Malfurionunda rüyasına Giriyo Hatta onu bekliolar Hyjal SAvası öncesi...

2sinden biridir evet ama keske gösterselerdi o sahneyi bir questle :(
  • quote:

w3de propeti görünce thrall Sen benm rüyamda gördüğüm adamsn felan dio.. o manada dedim yani...Ayrıca Malfurionunda rüyasına Giriyo Hatta onu bekliolar Hyjal SAvası öncesi...

2sinden biridir evet ama keske gösterselerdi o sahneyi bir questle :(

Alıntıları Göster
    keşke...yine battle for wrath gates'de ki gibi bir video ile gösterilseydi...
    oyunda bu şekilde gösterilmesi gereken çok önemli sahneler var aslında

en çokta (r.i.p.)Hellscream'i görmek isterdim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

onun zamanı gecti ama Yani Yapsalardı Outland'da Yaparlardı cünkü Grom'un northrend ile Bi baglantısı Yok Diye biliorum..?

evet harbiden Cok sahne var ve Keske Aegwynn'i Görebilseydk :( Ahh ah blizzard....

• quote:

quote:

onun zamanı gecti ama Yani Yapsalardı Outland'da Yaparlardı cünkü Grom'un northrend ile Bi baglantısı Yok Diye biliorum..?

evet harbiden Cok sahne var ve Keske Aegwynn'i Görebilseydk :( Ahh ah blizzard....

Alıntıları Göster
    Warsong Hold Nortrend'de değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

evet ama Grom hellscream'in Oqlu basında Grom Değil...Sanırm ARkadas grom Hellscream'i kasteddi Yoksa Oglunun Bi Efsanesi Yok....

ve Warsong Hold Thrall'ın Emriyle Lich king'e Karsı Yapılacak SAvas için Kuruluyor..Yani Yeni Bir olay o...

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Alıntıları Göster
    quote:

Oğlu yönetiyor Grom ile hiç bir alakası yok. Ashenvale'de Warsong kampı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

Oğlu yönetiyor Grom ile hiç bir alakası yok. Ashenvale'de Warsong kampı.

Alıntıları Göster
    Hellscream'i bir açıdan kınıyorum çünkü Arthas'la benzerlik taşıyor nasıl ki Arthas Mal'Ganis'i yenmek için Frostmourn'u aldıysa Hellscream'de Mannorath'ın kanını içti Cenarius'u yenmek için...Hellscream bir asker tarafından uyarıldı "bu yaptığınız Warchief'in öğretisine karşı" dedi fakat Hellscream dinlemedi....Hellscream'i Arthas'dan ayıran özelliği ise hatasını hayatı pahasına kapattı bütün orclar için kendi canından vazgeçti...Tabi Hellscream'i eski haline döndüren yine Thrall olmuştur.Yeni çekilecek olan warcraft filmide Thrall ile ilgili olacakmış zaten duyduğuma göre.Filmi dört gözle bekliyorum

• quote:

Hellscream'i bir açıdan kınıyorum çünkü Arthas'la benzerlik taşıyor nasıl ki Arthas Mal'Ganis'i yenmek için Frostmourn'u aldıysa Hellscream'de Mannorath'ın kanını içti Cenarius'u yenmek için...Hellscream bir asker tarafından uyarıldı "bu yaptığınız Warchief'in öğretisine karşı" dedi fakat Hellscream dinlemedi....Hellscream'i Arthas'dan ayıran özelliği ise hatasını hayatı pahasına kapattı bütün orclar için kendi canından vazgeçti...Tabi Hellscream'i eski haline döndüren yine Thrall olmuştur.Yeni çekilecek olan warcraft filmide Thrall ile ilgili olacakmış zaten duyduğuma göre.Filmi dört gözle bekliyorum

Alıntıları Göster
    quote:

2si Arasında fark var bence..

Bir Hellscream Paladin Değil..Orc için Onur büyük Bir Seydir..Oda Halkının Cenarius Karsısında Ezilmesine Dayanamadı ve O Kanı içti...
    Arthas Paladn ve Utherin Dediği Gibi İntikam Paladinin silahı olamaz...

Hellscream Ölürken Hem Hatasını telafi Etti Hemde En Büyük Onurlu hareketi Yaptı..Halkını kurtardı... Cenarius Yarı tanrı Olmasına RAgmen öldü Gitit Zavallıcık Forever ORC xD xD

Filmi bende bekliorm 2011 yazıo imdb de inşallah o zamana Kalmaz....

• quote:

quote:

2si Arasında fark var bence..

Bir Hellscream Paladin Değil..Orc için Onur büyük Bir Seydir..Oda Halkının Cenarius Karsısında Ezilmesine Dayanamadı ve O Kanı içti...
    Arthas Paladn ve Utherin Dediği Gibi İntikam Paladinin silahı olamaz...

Hellscream Ölürken Hem Hatasını telafi Etti Hemde En Büyük Onurlu hareketi Yaptı..Halkını kurtardı... Cenarius Yarı tanrı Olmasına RAgmen öldü Gitit Zavallıcık Forever ORC xD xD

Filmi bende bekliorm 2011 yazıo imdb de inşallah o zamana Kalmaz....

Alıntıları Göster
    Siz nasıl o ahmak demonun kanıyla Ner'Zhulun gücünü kıyasladınız anlam veremedim... Grom o kanı içince o şekle geldiyse Ner'Zhul onu napardı kimbilir

Ayrıca orc için şeref önemli vs vs biryere kadar Gul'dan ve Ner'Zhul humanmıydu yoksa O_O?????

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

Siz nasıl o ahmak demonun kanıyla Ner'Zhulun gücünü kıyasladınız anlam veremedim... Grom o kanı içince o şekle geldiyse Ner'Zhul onu napardı kimbilir

Ayrıca orc için şeref önemli vs vs biryere kadar Gul'dan ve Ner'Zhul humanmıydu yoksa O_O?????

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Gul'dan hain..Orclarda kötü Orc olacak Diye Bir Kaide yoktur Örnek Olarak BLackHand Kabilesi....
    Ner'zhul İse Ruhu Alınmıs Ve Geri Lich King olarak Dünyaya Gelmiştir...Yani Oda bir Esir ilk Başta Direniyor Kil'jaeden'e....

Ayrıca ;
    NerZhul'un Gücü Derken Northrende Nerzhul Değil kendi İsteğiyle Gitmiştir.Kılıcı alması NErzhul Olayıdır Bence....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Gul'dan hain..Orclarda kötü Orc olacak Diye Bir Kaide yoktur Örnek Olarak BLackHand Kabilesi....
    Ner'zhul İse Ruhu Alınmıs Ve Geri Lich King olarak Dünyaya Gelmiştir...Yani Oda bir Esir ilk Başta Direniyor Kil'jaeden'e....

Ayrıca ;
    NerZhul'un Gücü Derken Northrende Nerzhul Değil kendi İsteğiyle Gitmiştir.Kılıcı alması NErzhul Olayıdır Bence....

Alıntıları Göster
    o kadar basit değil işte Herşeyi Ner'Zhul ayarladı bu olanlar bir paladinin hırsı yüzünden olmadı.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

o kadar basit değil işte Herşeyi Ner'Zhul ayarladı bu olanlar bir paladinin hırsı yüzünden olmadı.......

Alıntıları Göster
    Sanmıyorum ki Ner'zhul oraya kadar etkisini yayabilsin..Yoksa direk liderleri Ele Gecirip Tüm Azerothu kendini Yanına cekebilrdi...Arthas Baştan Beri Hırslıydı Ve Sırf halkının intikamı için Mal'ganisi oraya kadar takip etti.Sonra Ner'Zhul'un Etkisi Altına Girdi..Ha tabi Ner'zhul'un Bundan haberi Yokmuydu? Tabiki vardı..Böyle Bir Gencin Kendi Yanında(o zamanlar Nerz'hul Bldeydi Hala..)bir Adamı öldürmesini İzlemesi ve onun kendi Bölgesine gelmesi Daha kolay olacaktı bence....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.