Haydi vurun.. |
Emekliler hala çalışıyor mu?
Emekliler hala çalışıyor mu?
(En Son Oy Tarihi: 2.1.2025)
-
-
Fabrikada tonla eytden emekli olmuş insan var. Bazılarının yaşı 43 44. 20 bin lira emekli maaşı + 30 bin de fabrikadan. Mis gibi geçiriyorlar.
Bir de bayramda ikramiye falan alıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarı.. Yukarı ve ileri..
-
6 ay önce emekli olan arkidiş ikramiye ile villasını satın aldı.
Şu an çalışmıyor...
-
Bu ülkenin en önemli sorununa örnek görüyorum.
Ülkede yalancıyı ulu orta yatırıp çatır çatır sevmedikleri için ülke bu halde.
-
Eyt olarak Emekli olanların %99 çalışıyor çünkü yine %99 un emekli maaşı 12.500-16.000 arası.Çocukları küçük yada okuyor mecbur çalışacaklar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çalışmıyorum, üzerine farklı şehirlerde 4 üni öğrencisi çocuğumu okutuyorum. 5 tane dairem kirada fazlasıyla yetiyor. Para lazım oldu mu da zam yapeeyyoom
Aç tavuk kendisini darı ambarında görürmüş..
8 oy utanç verici, oy verin.
-
Ne aci kardeş getir kuryeleri vızır vızır çalışıyo
en büyük eyt'li yontmadaş kral çalışıyor. seneye şpk marketlerde müdür olma hedefi koymuş kendine. reyonların arasında puro tüttürcem diyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 3 Aralık 2024; 10:50:30 > -
Film delisi flying duthcman
-
11 oy. Yetmez daha katılım olmalı.
-
noter falan mı, 3-4 milyondan aşağı villa olmaz (dağ başında olduğunu varsayıyorum).
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asla müdür olma gibi niyetimin olmadığını bir kaç kez söylemiştim
Kardeş çift maaşım aylık 43.000 TL olduğu halde yine yetmiyor, paralar bitince mecburen kredi kartı kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 3 Aralık 2024; 19:26:9 >
Çift maaşın toplamı mı 43.000 TL
İstanbul'da zaten ev sahibi değilsen 43.000 TL'ye ancak hayatta kalırsın, ona yaşamak denemez.
Oy verin oy verin oy verin
-
Biz calisip boomerlari doyuruyoruz hepsinin ev arabasi var eytsi var ustelik calismaya devam ediyorlar. Ye babam ye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimse güvende, huzurlu, mutlu hissetmiyor kendisini, önünü görmüyor, ciddi karanlık var ülkede, kurtulamadığımız bir karanlık var. Gençler, aile kuranlar kadar emekliler de, yaşlılar da çalışıyor, yırtınıyor. Türkiye vatandaşını rahat ettiremeyen, sevindiremeyen ülke, düzelmiyor da, gerçek bu.
-
Aynen öyle kardeşim, çift maaşım çok şükür ev kendi min, bu arada ben AKP'ye oy vermedim haberin olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- fucicort krem uyuza iyi gelir mi
- a101 hırsızlık cezası
- whatsapp dondurma
- floyd ne demek
- sanane saman ye tekerlemesi sözleri
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X