Şimdi Ara

Aero 800 kasamda işlemci 52 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. arkadaşlar, aero 800 kasa, corsair 550w power, msi b150 gaming m3 anakart, i5 6500 işlemci, msi r9 380 4gb ekran kartı ile bilgisayarimi 5 ay önce kendim topladım. Stok fanı üstündeki macun ile yerleştirdim. Daha önce hiç kontrol etmemistim lakin dün aksam 6 sayfa internet acikken islemci 52 derecede geziyordu. Oyunlarda kontrol etmedim. 1 aydır kadar da islemci fanından hafif ses gelmekte. Kasa hemen sağ yanimda duruyor. İşlemci fani 155mm desyekliyor.
    Alsam tam denk gelecek. Performansı etkilermi. Gorus ve dusunceleriniz nelerdir. Tavsiyeniz var mı.
    Değerleri ancak aksam atabilirim. Bugünde çalışıyorum.
    Hepinize hayırlı gunler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinfatih -- 4 Aralık 2016; 10:08:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam zaten stok soğutucu kullanmayın sizi mutlu etmez.
  • Kasam aero-800 155mm yukseklik destekliyor. Tavsuye verebilecek yok mu. Sivi sogutma ancak 2. El alabilirim. Hava sogutmada da hem fiyat hem yükseklik önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadettinfatih

Kasam aero-800 155mm yukseklik destekliyor. Tavsuye verebilecek yok mu. Sivi sogutma ancak 2. El alabilirim. Hava sogutmada da hem fiyat hem yükseklik önemli.

hyper 212 evo iyi olurdu ama öküz gibi tabiri caizse, 158.5mm akasa venom modelleri olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.