Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Aerocool 350W VX Plus Güç Kaynağı Satın Al 10 Şubat 2025 11:24 1 1 Aerocool 350W VX Plus Güç Kaynağı 11 Kasım 2022 tarihinde Hepsiburada'dan aldım. 3000G. 8 GB RAM. A320M-F sistemle kullandım. Bu süreç içerisinde bir sıkıntı yaşamadım.Büyük ihtimalle garantisi bitti. Faturası mevcuttur. Bilgisayarımı yükselttiğim için satıyorum.Fiyatı: 700TLFiyat revize edilebilir.Sahibinden İlan Linki: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-athlon-3000g-apu-islemci-1228351152/detay/Param Güvende ile de alabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Aerocool 350W VX Plus Güç Kaynağı AMD Athlon 3000G APU İşlemci