Şimdi Ara

Aerocool Strike X 800W 80+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar PSU'ım ile bir sorunum yok şimdilik fakat kendimi riske atmak istemiyorum.
    Sistemim:
    işlemci: Amd x6 1090T
    anakart: asus m5a97
    ekran kartı: ati sapphire 5770
    Ram: Gskill Sniper 4+4 8Gb
    4 adet fan + thermaltake frio işlemci fanı + HDD + DWD sürücü

ekran kartını değiştirmem yakındır 69xx serisi yada fiyatlarına göre 7xxx serisi bekleyecem.crossfire yapmayı düşünmüyorum.İşlemcim o/c li. ekran kartınıda yaparım büyük ihtimalle alınca. Aerocool Strike X modeli bir kasam var. ve linkteki PSU'ı çok beğendim kasama da uygun tasarımı.ayırabileceğim bütçe de maksimum 300 TL. siz tavsiye eder misiniz yada 200-300 TL arasında neyi tavsiye edersiniz. cevaplarınıza göre yönlendirecem kendimi

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-strike-x-800w-80-plus-silver-66a-12v-single-rail-moduler-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.tenten -- 9 Aralık 2011; 13:24:19 >

• işlemcı x4 955 > ram 4 gb > yaparsanız ekran kartını hd 6950 alırsınız daha performanslı olur
  • arkadaşım sanırım bi yanlış anlama var.bunlar zaten benim hali hazırda olan parçalarım.almayı düşündüğüm değil. tek eksiğim PSU. yani onun için bi tavsiye istiyorum
  • pardon cf yapılmıcaksa

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-strike-x-600w-80-plus-bronz-guc-kaynagi.html

ılerıye yonelık olsun dersenız ..

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-strike-x-800w-80-plus-silver-66a-12v-single-rail-moduler-guc-kaynagi.html

yeterlı olıcaktır

bu modeller en sevdıgım modellerdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaeL JacksoN qkN -- 9 Aralık 2011; 14:18:48 >

• asıl merak ettiğim konu aerocool un PSU larını kullananlar var mı forumda.hani bilindik markalar varken.dayanıklılığı nedir acaba güvenebilir miyiz?
  • arkadaşım almış 500w 492v guc verıyo nerdeyse ..
    kı sız 850 w yada 650 w olandan dusunuyosuz.500w olanın verımlılık oranı %86 gıbı yuksek rakamda
    Strike X kaliteli bileşenlerden kurulu, stabil bir güç kaynağıdır
    Aerocool Strike X serisi oyuncuların ve oyun kartlarının ihtiyaç duyduğu gücü kolayca verebilmek için tek kanal tasarımına sahiptir. Pek çok güç kaynağının aksine tüm gücünün %98,4'ünü (41A / 492W ) 12V kanalından verebilir. Bu sayede işlemciniz, ekran kartınız güce ihtiyaç duyduğunda işiniz yarım kalmaz, sisteminiz daima stabil çalışır!tasarımı oldukça şık.
    Kışkırtıcı X detaylı fan mazgalı, özel logosu, kırmızı / siyah çift renkli tasarımı ile sıradışı bir görünüme sahiptir.
    Maksimum 16 dBA ses seviyesi mevcut..500w olan modelınde bıle.
    kılıflı kablo ıle dızayn edılmıstır..12v çıkısı gercekten cok ıyı bır psu dur ben onerıyorum ..

• Cift Ekran kartı kullanmıycaksınız o kadar güclü psuyu napıcaksınız acaba..gereksiz 800 w psu boşa para harcamayın alıcağınız hem ileriye dönük olsun derseniz seasonic 620w psu var sanırım 170-200 tl arasındaydı alınız senelerce kullanınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Cift Ekran kartı kullanmıycaksınız o kadar güclü psuyu napıcaksınız acaba..gereksiz 800 w psu boşa para harcamayın alıcağınız hem ileriye dönük olsun derseniz seasonic 620w psu var sanırım 170-200 tl arasındaydı alınız senelerce kullanınız.

• almışken bir kere alayım diye düşündüm bide hem işlemci hem kartı overclock yaparsam daha rahat olur diye düşündüm tabi tam olarak bilgi sahibi olmadığım için bu konuda size danıştım. yorum bulamadım bu konuda pek internette fikirleriniz önemli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.tenten -- 9 Aralık 2011; 14:47:48 >
  • hd 7000 kartları ıcın gtx 600 serısını baz alırsak 650 w yeterlı olcaktır daha ılerıyı dusnursenız ..fıyatı 260 tl olan 800w aerocoll guzel tercıh olur hocam
  • teşekkür ederim yorumların için öyle yapacam sanırım.
  • Yeni çıkacak kartları baz alıcaksan daha çok değil az wattlı bir güç kaynağı alman lazım.Zira yeni gpular 28nm ile üretilecek ve şimdiki nesile göre daha az güç tüketmesi bekleniyor ayrıca yeni çıkacak ivy bridge jenerasyonu i5 için söylüyorum max tdp 77w.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

Yeni çıkacak kartları baz alıcaksan daha çok değil az wattlı bir güç kaynağı alman lazım.Zira yeni gpular 28nm ile üretilecek ve şimdiki nesile göre daha az güç tüketmesi bekleniyor ayrıca yeni çıkacak ivy bridge jenerasyonu i5 için söylüyorum max tdp 77w.

hımm.. bunu bilmiyordum fakat. şu anki ekran kartım da az harcıyor 100-110 arasında sanırım yalnız. varolan PSU'm çok düşük bı sıkıntısı olamasada yarın ne yapacağı belli olmaz xilence 480 W. ilerde cf yapsam bile 800W hayli hayli yeterli o zaman. yoksa watt ayarını düşürüp daha kaliteli bir PSU mu alsam
  • hocam ben 1100 watt olan modelini almayi düşünmüştüm. sonra biraz araştirdim. tam yükte 39 dp ses cikartiyor yazior kendi sitesinde. en sonunda seasonic 1000 watt platinum aldım. zhee nickli arkadaşimiz da araştirdi o da en sonunda ayni seasonic aldı. cok gerekte yok alin gecin bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuBBa123

hocam ben 1100 watt olan modelini almayi düşünmüştüm. sonra biraz araştirdim. tam yükte 39 dp ses cikartiyor yazior kendi sitesinde. en sonunda seasonic 1000 watt platinum aldım. zhee nickli arkadaşimiz da araştirdi o da en sonunda ayni seasonic aldı. cok gerekte yok alin gecin bence :)

seasonic 1000W platinum alabilecek bütçeye sahip olan zaten diğer modellere bakmasın derim zaten
    platinum bu daha üstü yok yani
  • sorması ayıptır siz 1000 watt la ne yapıyorsunuz. overclock + 2 den fazla ekran kartlarınız mı var.bana 800 için bana fazla dediler de :D
  • Aerocool un bu yeni serisinin 1000W olanı incelenmişti, genel olarak beğenmişler. 800W olanda bu fiyata gayet uygun, sisteminize de fazlasıyla yeterli zaten. 3 Tane HD5770 çalışır o PSU ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Aerocool un bu yeni serisinin 1000W olanı incelenmişti, genel olarak beğenmişler. 800W olanda bu fiyata gayet uygun, sisteminize de fazlasıyla yeterli zaten. 3 Tane HD5770 çalışır o PSU ile.

hocam 6950 cf + bir miktar oc için yeterli olur mu? ya da asus 6970 dcu cf için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 10 Aralık 2011; 10:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt06

quote:

Aerocool un bu yeni serisinin 1000W olanı incelenmişti, genel olarak beğenmişler. 800W olanda bu fiyata gayet uygun, sisteminize de fazlasıyla yeterli zaten. 3 Tane HD5770 çalışır o PSU ile.

hocam 6950 cf + bir miktar oc için yeterli olur mu? ya da asus 6970 dcu cf için...

6950CF lı sistem testlerde 500W, HD6970CF lı olan 600W çekmiş.

Bu PSU 12v kanalından 66A yani nerdeyse 800W verebildiğini iddia etmiş. Kağıt üzerinden her iki kartın cf düzeneğine yeter görünüyor ama HD6970CF + OC olunca ben yolda bırakabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhmt06

quote:

6950CF lı sistem testlerde 500W, HD6970CF lı olan 600W çekmiş.

Bu PSU 12v kanalından 66A yani nerdeyse 800W verebildiğini iddia etmiş. Kağıt üzerinden her iki kartın cf düzeneğine yeter görünüyor ama HD6970CF + OC olunca ben yolda bırakabileceğini düşünüyorum.

teşekkürler hocam, zaten 6970 cf + oc yapılacaksa ben en az 1000w psu almaktan yanayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.